<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Veidekke Åpen søknad Bane

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Veidekke Bane er en landsdekkende entreprenør som utfører prosjekter innen alle jernbanetekniske fag over hele landet. Vi har stadig behov for flinke folk med ulik bakgrunn og kompetanse, og vi er alltid på utkikk etter deg som vil være med å bidra til å utvikle oss videre innen fag eller ledelse. 

Vi ønsker å skape gode resultater og verdsetter involvering og tverrfaglig samarbeid. Fagkompetanse og utvikling av alle ansatte har høyt fokus hos oss. Blir du en del av laget vår blir du en del av en knakende god arbeidsplass og hvor folk trives og har det gøy på jobb. HMS har alltid første prioritert og ingenting er viktigere enn at alle som jobber hos oss, kommer trygge og hele hjem. 

Ute på prosjektene arbeider vi turnus med 7 dager på jobb og 7 dager fri. Du må regne med å pendle til og fra arbeidet ute på prosjekt.  

 

Kompetanse vi til stadighet har bruk for

 • Banemontører
 • Hovedsikkerhetsvakter 
 • Leder for elsikkerhet
 • Skinnesveisere
 • Signalmontører
 • KL-montører/Energimontører
 • Elektrikere
 • Maskinførere
 • Sporarbeidere/Ufaglærte
 • Lærlinger innen relevante fagområder
 • Prosjektleder
 • Anleggsleder

 

Søke jobb hos oss

Vi er opptatt av å ansette et mangfold av kompetanse og vi oppfordrer deg til å kontakte oss uavhengig av kjønn, alder eller etnisitet. Send oss et kort søknadsbrev der du forteller litt om deg selv og din motivasjon for å søke deg til Veidekke. Legg også ved en oppdatert CV og vitnemål, attester og eventuelt relevante sertifiseringer/ fagbrev.
Vi gjør oppmerksom på at alle åpne søknader ligger lagret hos oss i 12 måneder fra den dagen du registrerer en åpen søknad.

Selv om du har søkt på åpen søknad, vil vi allikevel oppfordre deg til å følge med på stillinger som blir publisert på våre nettsider og søke disse direkte dersom de passer din kompetanse. Vi er alltid interessert i kontakt med personer som har erfaring og kompetanse som er relevant for vår virksomhet, og som er på jakt etter en ny arena å utfolde seg på. Hos oss blir du en del av en bedrift som er uformell i sin omgangstone og har et positivt arbeidsmiljø. Glimt i øyet og god humor på arbeidsplassen er viktig.

Send inn søknad her

 

Vi tilbyr

Vi har gode pensjons- og forsikringsordninger og gode muligheter for kurs og opplæring hos oss. Gjennom vår ordning for aksjekjøp får du anledningen til å eie aksjer i egen bedrift sammen med dine kollegaer. I dag eier omtrent halvparten av ansatte i Veidekke om lag 15% av aksjene i selskapet, noe som er ganske unikt for store selskaper i Norge. 

Vi ser frem til å motta din søknad!

Om arbeidsgiveren

Veidekke er et selskap bygget på menneskers nysgjerrighet, kompetanse og vilje. Når vi setter oss nye mål, er det alltid med menneskene først. Frem mot 2025 og videre har vi tydelige økonomiske målsetninger, men vi vet at for å nå de målene må vi jobbe med det som påvirker resultatet. Vi kaller det Prestasjon med mening.

Slik dyrker vi prestasjon med mening

 • Vi bygger solide team som skal løse kundenes problem
 • Vi velger å gjøre rett når vi står overfor dilemmaer
 • Vi sikter høyere – hver eneste dag. 

Veidekke skal i årene som kommer ta kloke og modige valg og gjøre tydelige prioriteringer. Vi ser på endringer i samfunnet som en mulighet der vi kan spille på vår innovative og involverende kultur og ingeniørkompetanse. Sammen med våre kunder og leverandører skal vi ta en aktiv rolle i klimaskiftet slik at vi løser viktige utfordringer og bygger en bedre morgendag – prosjekt for prosjekt.

Les mer om Veidekke

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

 • MAR 06
  2024
  2 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • MAR 10
  2024
  6 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 100%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Flere muligheter
49 ledige stillinger
Traineeprogram
Internship / Praktikanter
Lærlinger

Se flere annonser

Forsvarsbygg er iferd med å bygge opp en stor renholdsorganisasjon med mer enn 400 ansatte. Renhold i forsvarssektoren omfatter om lag
18.03.2024
Nasjonalt kompetansesenter for sikring av bygg (NKSB) ble etablert i 2012 som statens rådgiver for beskyttelse og sikring av eiendommer,
17.03.2024
Om stillingenKlimaendringene er en av vår tids største utfordring og et område i stadig utvikling. Er du motivert for en
02.04.2024
Å være trainee i Stangeland er en unik mulighet for deg som ønsker en fremtid innenfor anleggsbransjen. Her vil du
Snarest Sola
Blir du engasjert av å ta ansvar, finne og gjennomføre de gode løsningene? Som bas har du operativt ansvar for
Snarest Sola
As a project controller you will provide input to the Project Execution Plan on financial aspects. You will Prepare project
05.04.2024 Oslo
Vi trenger en ny områdeleder i område Oslofjord! Vi ser etter deg som mener at godt lederskap er nøkkelen til
01.04.2024
Vil du bli en del av Norges største fagmiljø innen Vann og Miljø og bidra til bærekraftige bygg- og anleggsprosjekter?
03.04.2024 Oslo
Vis alle 46.866 ledige stillinger

Fakta om Veidekke