<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Prosjektleder - Veidrift og vedlikehold Veidekke

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Har du interesse for å lede folk og prosjekter, ønsker å levere gode resultater og er klar for nye utfordringer i et voksende prosjektområde?

- Hvis ja, da er du hjertelig velkommen til å søke hos oss! 

Veidekke Drift og vedlikehold er til stede i hele landet, og er ca. 220 ansatte fordelt på 25 ulike driftskontrakter og sentrale staber. Vi drifter og vedlikeholder veier i hele Norge, og har hovedsakelig driftskontrakter med Statens vegvesen eller fylkeskommunene som direkte kunde.

I prosjektområde Sør søker vi en prosjektleder. Geografisk vil nedslagsfeltet være Oslo, Buskerud, Østfold, Akershus samt deler av Vestfold og Telemark. I årets anbudsrunde vant vi 3 Drift og vedlikeholdskontrakter i Prosjektområdet Sør, hvor en av disse ligger i Ringerike.

Dine hovedoppgaver fremover vil være å bistå med oppstart og overordnet ledelse av driftskontrakten på Ringerike (anbudsverdi ca. 324 millioner kroner) samt bidra til å utvikle distriktet strategisk fremover. Dette innebærer kalkulasjon i forbindelse med kommende anbudskonkurranser, oppstart og ledelse av disse. I tillegg vil prosjektleder være overordnet ansvarlig for to mindre prosjekter knyttet til grønt arbeid. Prosjektleder er nærmeste leder til kontraktledere, som har ansvar for daglig drift for konkrete driftskontrakter og prosjekter.

 

Arbeidsoppgaver

Sentrale oppgaver for prosjektleder er kalkulasjon, forhandling, oppstart og driftsoppfølging i tett samarbeid med kontraktsleder, som du også har personalansvar for. I dette arbeidet inngår blant annet forbedringsarbeid. Involverende planlegging og optimal drift er viktige deler av arbeidet. Du skal tilrettelegge for å bidra til- og utvikle av dine medarbeidere, samt å skape et godt samarbeid. En Prosjektleder vil avhengig av portefølje ha ansvaret for en årlig omsetning på ca. 100 – 200 millioner kroner.

Gode HMS-resultater kommer gjennom sikker adferd. Som prosjektleder må du være en god rollemodell og ta samtaler om sikkerhet og, om nødvendig, korrigere uønsket adferd. Målet er at alle skal komme uskadet hjem fra jobb – hver dag.

I Prosjektområde Sør er det i dag 2 andre prosjektledere, denne stillingen vil inngå i Prosjektområdets ledergruppe og rapportere til Prosjektsjef. Sammen jobber vi for strategiske beslutninger og forbedringsarbeid på tvers i prosjektområdet og forretningsområdet.

 

Kvalifikasjoner

Vi ser i utgangspunktet etter deg som har relevant universitets- eller høyskoleutdanning eller teknisk fagskole. Kalkulasjonskompetanse og erfaring med komplekse kontrakter er særs ønskelig.

Erfaring fra entreprenørbransjen kan være en fordel, men vi har veldige dyktige fagfolk i enheten som naturligvis vil bidra til opplæring. Det viktigste for oss er at du er en leder som har erfart hvordan kommunikasjon og lederskap påvirker resultatene, og at du er trygg på egen lederrolle.

Det er viktig at du er komfortabel med å sette deg inn i, og å bruke, nye IT-systemer- og verktøy. 

 

Profil

Veidekkes verdier Profesjonell – Redelig – Entusiastisk – Grensesprengende er viktige for oss og for å bli en av oss må du kunne stå for disse.

Vi tror det kan være en fordel at du er litt utålmodig av deg og ønsker framdrift. Handlekraft, initiativ og evne til å ta riktige avgjørelser er derfor egenskaper vi ønsker oss av deg.  Vi verdsetter at du involverer dine ansatte og er støttende og tilgjengelig for dine medarbeidere.

Hos oss har vi en travel og spennende arbeidshverdag, og derfor er det også viktig at du har evnen til å koble helt av innimellom.

 

Vi tilbyr

Om du blir med oss som prosjektleder i Drift og vedlikehold blir du en del av et fremoverlent miljø som skal levere de beste løsningene for våre ansatte innad og for våre kunder utad.

Vi har gode pensjons- og forsikringsordninger og gode muligheter for kurs og opplæring hos oss. Gjennom vår ordning for aksjekjøp får du anledningen til å eie aksjer i egen bedrift sammen med dine kollegaer. I dag eier omtrent halvparten av ansatte i Veidekke om lag 15% av aksjene i selskapet, noe som er ganske unikt for store selskaper i Norge.

Kontorsted kan avtales med den enkelte. Veidekke har flere kontorer innenfor stillingens geografiske ansvarsområde.

Velkommen med din søknad!

Send inn søknad her

 

Kontakt

Kyrre Crome Essendrop

913 86 875

Om arbeidsgiveren

Veidekke er et selskap bygget på menneskers nysgjerrighet, kompetanse og vilje. Når vi setter oss nye mål, er det alltid med menneskene først. Frem mot 2025 og videre har vi tydelige økonomiske målsetninger, men vi vet at for å nå de målene må vi jobbe med det som påvirker resultatet. Vi kaller det Prestasjon med mening.

Slik dyrker vi prestasjon med mening

 • Vi bygger solide team som skal løse kundenes problem
 • Vi velger å gjøre rett når vi står overfor dilemmaer
 • Vi sikter høyere – hver eneste dag. 

 

Veidekke skal i årene som kommer ta kloke og modige valg og gjøre tydelige prioriteringer. Vi ser på endringer i samfunnet som en mulighet der vi kan spille på vår innovative og involverende kultur og ingeniørkompetanse. Sammen med våre kunder og leverandører skal vi ta en aktiv rolle i klimaskiftet slik at vi løser viktige utfordringer og bygger en bedre morgendag – prosjekt for prosjekt.

Les mer om Veidekke

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

 • JUN 11
  2023
  2 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • JUN 12
  2023
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • JUN 13
  2023
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • JUN 15
  2023
  4 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 85%
Student
Denne teksten er anonymisert
Match 85%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Flere muligheter
16 ledige stillinger
Traineeprogram
Internship / Praktikanter
Lærlinger

Se flere annonser

Aleris Stavanger holder til i nye og topp moderne lokaler i Lagårdsveien 80. Vi er et spennende fagmiljø med et
07.06.2023 Stavanger
Valdresbygg er på utkikk etter dyktige håndverkere. Fagbrev er ikke et krav, relevant erfaring kan kompensere for dette. Vi ser
07.06.2023 Nord-Aurdal
Til vårt verksted på Hamar, distrikt Innlandet, søker vi deg som liker å ta initiativ og som har lyst å
07.06.2023 Hamar
Til vår anleggsvirksomhet ser vi nå etter en ny Dokumentstyrer. I denne stillingen vil du få muligheten til å bidra inn
07.06.2023 Oslo
AF Gruppen har hatt intern bedriftshelsetjeneste (BHT) siden 2008. BHT er godkjent av arbeidstilsynet og består i dag av seks
05.06.2023 Oslo
AF Gruppen har hatt intern bedriftshelsetjeneste (BHT) siden 2008. BHT er godkjent av arbeidstilsynet og består i dag av seks
01.06.2023 Oslo
Vi søker en dyktig pukkverksarbeider til vårt massesenter i Hokksund.  Hokksund Massesenter har behov for å styrke laget og kapasiteten, og
29.05.2023 Øvre Eiker
Vil du være med å bygge Norges største private helseforetak? Bli med å forme morgendagens helsetjeneste i et fremtidsrettet selskap
28.04.2023 Drammen
Vis alle 24.254 ledige stillinger

Bli kjent med Veidekke

Ansattgoder
Bedriftshelsetjeneste
Bedriftsidrettslag
Aksje- / opsjonsordning
Firmahytte / firmaleilighet
Firmaturer og sosiale arrangementer
Fleksible feriemuligheter utover 5 uker
Personalrabatter
Ordninger for småbarnsforeldre
Hjemme-PC / datautstyr
Hjemmekontor / Fleksibelt arbeidssted
Helsestudio på arbeidsplassen
Fleksibel arbeidstid
Gode pensjonsordninger
Betalt / sponset videreutdanning
Utvidede forsikringsordninger
Hos oss får du
Personlig utvikling
Bedriftsintern opplæring
Lederutdanning
Program for nyutdannede
Forme fremtiden
Gode betingelser
Gøy på jobben
Spennende prosjekter

Fakta om Veidekke