<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Veidekke Åpen søknad Møre og Romsdal

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Veidekke Bygg har avdelingskontor i Molde, Kristiansund, Åndalsnes og Ålesund. Vi har stadig behov for flinke folk med ulik bakgrunn og kompetanse, og vi er alltid på utkikk etter deg som vil være med å bidra til å utvikle oss videre innen fag eller ledelse. Vi ser etter deg som er nysgjerrig og som fascineres av ny teknologi og den praktiske og økonomiske nytten dette kan gi. Du må være opptatt av bærekraft i alle deler av utførelsen av jobben din.

 

Typiske stillinger vi til stadighet har bruk for:

  • Prosjektleder
  • Anleggsleder
  • Driftsleder/formann
  • Fagarbeider tømmer
  • Fagarbeider betong
  • Lærling tømmer og betong
  • Ufaglært med erfaring fra bransjen som ønsker å ta fagbrev

 

For at din bakgrunn skal være relevant for vår virksomhet har du gjerne utdanning som: 

  • Ingeniør/sivilingeniør bygg/anlegg
  • Fagskoletekniker bygg/anlegg
  • Fagbrev tømrer
  • Fagbrev betong/forskalingssnekkere

 

Søke jobb hos oss

Vi er opptatt av å ansette et mangfold av kompetanse og vi oppfordrer deg til å kontakte oss uavhengig av kjønn, alder eller etnisitet. Send oss et kort søknadsbrev der du forteller litt om deg selv og din motivasjon for å søke deg til Veidekke. Legg også ved en oppdatert CV og vitnemål, attester og eventuelt relevante sertifiseringer/ fagbrev.

Vi gjør oppmerksom på at alle åpne søknader ligger lagret hos oss i 12 måneder fra den dagen du registrerer en åpen søknad.

Selv om du har søkt på åpen søknad, vil vi allikevel oppfordre deg til å følge med på stillinger som blir publisert på våre nettsider og søke disse direkte dersom de passer din kompetanse.

Vi er alltid interessert i kontakt med personer som har erfaring og kompetanse som er relevant for vår virksomhet, og som er på jakt etter en ny arena å utfolde seg på. Hos oss blir du en del av en bedrift som er uformell i sin omgangstone og har et positivt arbeidsmiljø. Glimt i øyet og god humor på arbeidsplassen er viktig.

Send inn søknad her

 

Vi tilbyr

Vi har gode pensjons- og forsikringsordninger og gode muligheter for kurs og opplæring hos oss. Gjennom vår ordning for aksjekjøp får du anledningen til å eie aksjer i egen bedrift sammen med dine kollegaer. I dag eier omtrent halvparten av ansatte i Veidekke om lag 15% av aksjene i selskapet, noe som er ganske unikt for store selskaper i Norge.

Vi ser frem til å motta din søknad!

Om arbeidsgiveren

Veidekke er et selskap bygget på menneskers nysgjerrighet, kompetanse og vilje. Når vi setter oss nye mål, er det alltid med menneskene først. Frem mot 2025 og videre har vi tydelige økonomiske målsetninger, men vi vet at for å nå de målene må vi jobbe med det som påvirker resultatet. Vi kaller det Prestasjon med mening.

Slik dyrker vi prestasjon med mening

  • Vi bygger solide team som skal løse kundenes problem
  • Vi velger å gjøre rett når vi står overfor dilemmaer
  • Vi sikter høyere – hver eneste dag. 

Veidekke skal i årene som kommer ta kloke og modige valg og gjøre tydelige prioriteringer. Vi ser på endringer i samfunnet som en mulighet der vi kan spille på vår innovative og involverende kultur og ingeniørkompetanse. Sammen med våre kunder og leverandører skal vi ta en aktiv rolle i klimaskiftet slik at vi løser viktige utfordringer og bygger en bedre morgendag – prosjekt for prosjekt.

Les mer om Veidekke

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

  • MAR 19
    2024
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
  • MAR 24
    2024
    2 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 100%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 95%
NETTVERK -OG SKYTJENESTE ADMNISTRASJON MED DESIGN
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Flere muligheter
49 ledige stillinger
Traineeprogram
Internship / Praktikanter
Lærlinger

Se flere annonser

Vi søker nå etter en erfaren anleggsmekaniker som vil være tilknyttet vår maskinavdeling i Hokksund. Maskinavdelingen tilhører NCC Avdeling Tunnel, som er
01.04.2024 Øvre Eiker
Til vår Avdeling Tunnel søker vi nå etter Ressursleder til våre yrkesarbeidere. Som Ressursleder har du personalansvar for ca. 70 yrkesarbeidere i
01.04.2024 Oslo
Stein inngår i nesten alt vi omgir oss med til daglig. Det er utenkelig for et moderne samfunn å klare
07.04.2024 Strand
Vil du være med å forme morgendagens helsetjeneste? Aleris Frogner er Norges største private sykehus og holder til i nyoppussede og
Snarest Oslo
Vil du være med å forme morgendagens helsetjeneste? Aleris Frogner er Norges største private sykehus og holder til i nyoppussede og
Snarest Oslo
Vi søker nå etter en ny leder som skal lede  vår driftskontrakt videre! Om du er interessert i å levere resultater
31.03.2024 Skien
Nyutdannet, idérik lagspiller til vår Laboratorievirksomhet i Nord Veidekke er Norges største entreprenørselskap med prosjekter, asfaltvirksomhet, anlegg og driftskontrakter over
30.04.2024 Bardu
Nyutdannet, idérik lagspiller til vår asfaltvirksomhet i Trøndelag? Veidekke er Norges største entreprenørselskap med prosjekter, asfaltvirksomhet, anlegg og driftskontrakter over
30.04.2024 Hele Trøndelag
Vis alle 27.677 ledige stillinger

Fakta om Veidekke