<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

AF Gruppen Har du lyst til å bli med å elektrifisere anleggsbransjen?

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

På Haga, fem mil nord for Oslo, finner du oss i AF Maskin. Hovedoppgaven vår er å forvalte alt av maskiner og utstyr som trengs for å drive AF sine prosjekter. Produktkatalogen vår omfatter alt fra dozere og brakker, til hjertestartere og renseanlegg. Vi har alt som trengs for å drive prosjekter, og holder styr på over 12.000 enheter som vi leier ut til alle selskaper og forretningsenheter i AF Gruppen.

Elektro utgjør en egen del av maskinavdelingen, og er ansvarlig for halvparten av disse enhetene. Vi har både lavspent og høyspent utstyr, og jobber med flere spennende produkter, som for eksempel under-, fordelings- og hovedsentraler, ladestasjoner, trafostasjoner, frekvensomformere og mykstartere.

Nå har du mulighet til å bli vår nye elektroformann, og lede å følge opp våre elektromontører på AF sin egen maskinavdeling. Du vil også få andre spennende og utfordrende oppgaver, for vi skal nemlig jobbe for å elektrifisere anleggsbransjen med bare elektriske anleggsmaskiner.

Felles for våre prosjekter er at du får være med på viktige samfunnsoppdrag, med fokus på teknologi, produksjon, sikkerhet, klima og miljø.

Som elektroformann vil du være et sentralt kontaktpunkt for våre elektromontører som jobber på elektroverkstedet her hos AF Maskin. Du må trives i en hektisk arbeidshverdag med fokus på høy kvalitet og sikkerhet på det elektriske utstyret som sendes ut til våre bygg- og anleggsprosjekter.

Du får også jobbe med:

 • Lede og støtte elektromontører i deres jobb på AF sin maskinavdeling
 • Følge opp bygging/ombygging av elektriske maskiner- og utstyr
 • Lede arbeidet med vedlikehold og klargjøring av elektrisk utstyr til AF sine prosjekter
 • Dokumentasjon av elektriske maskiner- og utstyr

Vi håper at du har:

 • God teknisk forståelse og interesse for faget
 • Teknisk fagskole eller bred erfaring som montør
 • Fagbrev gr L
 • Tverrfaglig interesse, for eksempel mekanisk
 • God norsk muntlig og skriftlig formuleringsevne
 • Kjennskap til bruk av Autocad og PC i arbeidshverdagenGod teknisk forståelse og interesse for faget

Hos oss vil du trives hvis du er nysgjerrig og liker å sette deg inn i nye ting. Du må kunne kommunisere godt med andre, og det er en fordel om du har kunnskap om og erfaring fra bygg- og anleggsprosjekter. Elektroavdelingen i AF Maskin har ansvar for ventilasjon, pumping, radiosamband (UHF), adgangskontroll og brannvarsel, og erfaring innen disse områdene kan være en fordel, men ikke et krav.

Hos oss får du:

Kollegaer som tror på at trivsel og prestasjon henger sammen. Derfor er vi stolte av å kunne vise til både gode resultater for bedriften og høy trivsel blant de ansatte. I tillegg til at vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode forsikringsordninger, vil du også få mulighet til medeierskap i bedriften gjennom vårt aksje- og opsjonsprogram. For oss er det nemlig viktig at vi sammen tar del i verdiøkningen som skapes i felleskap.

Er du den vi leter etter? Da håper vi at vi hører fra deg!

Søknader blir fortløpende behandlet.Epost: Logg inn for å se kontaktinformasjon

Logg inn for å se kontaktinformasjon
Om arbeidsgiveren

AF Gruppen ASA er et børsnotert entreprenør- og industrikonsern som driver prosjektindustri i hele landet innenfor eiendom, bygg, anlegg, offshore, miljø og energi. Helt siden selskapet ble etablert har AF vært uavhengig og stolt på egen kraft og kompetanse til å løse komplekse utfordringer. Entreprenørånden i AF har vært preget av en evne og vilje til å tenke litt Annerledes og å finne bedre og mer Fremtidsrettede måter å skape verdier på. 

Visjon
Vi rydder fra fortiden og bygger for fremtiden.

Les mer om AF Gruppen

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Flere muligheter
1 ledig stilling
Internship / Praktikanter
Lærlinger

Se flere annonser

Höegh LNG is in the process of seeking two Maritime Trainees for our Technical Department, and the IT Team. Both
28.08.2023 Oslo
I Norge har det aldri vært satset så mye på jernbane som nå. I Bane NORs Utbyggingsdivisjon kan du bli
18.08.2023 Moss
Veidekke er Norges største entreprenørselskap med prosjekter, anlegg og driftskontrakter over store deler av landet. Nå søker Veidekke Anlegg 5 kandidater
19.09.2023 Hele Norge
Veidekke er Norges største entreprenørselskap med prosjekter, anlegg og driftskontrakter over store deler av landet. Nå søker vi kandidater til
20.09.2023 Hele Agder
Veidekke er Norges største entreprenørselskap med prosjekter, anlegg og driftskontrakter over store deler av landet. Nå søker Veidekke Bygg Oslo
20.09.2023 Oslo
Veidekke er Norges største entreprenørselskap med prosjekter, anlegg og driftskontrakter over store deler av landet. Nå søker vi kandidater til
20.09.2023 Flere steder
Veidekke er Norges største entreprenørselskap med prosjekter, anlegg og driftskontrakter over store deler av landet. Nå søker Veidekke Bygg Bergen kandidater til
20.09.2023 Bergen
Veidekke er Norges største entreprenørselskap med prosjekter, anlegg og driftskontrakter over store deler av landet. Nå søker Veidekke Bygg Møre og
20.09.2023 Flere steder
Vis alle 18.695 ledige stillinger

Jobb i AF Gruppen

Hvorfor AF?

Høy trivsel
Vi har et tydelig verdigrunnlag som har skapt en kultur preget av høy trivsel og stolthet. Medarbeidertilfredsheten i AF Gruppen er høyere enn bransjegjennomsnittet.

Rom til å leve ut din nysgjerrighet
I AF dyrker vi nysgjerrigheten fordi vi vet at de som stiller nye spørsmål som regel finner nye svar. Vi er innovative og skaper verdier gjennom å tenke annerledes og utfordre etablerte sannheter. I AF får du mulighet til å løse komplekse utfordringer.

Store personlige utviklingsmuligheter
Vår evne og vilje til lønnsom vekst skaper muligheter for våre medarbeidere. I AF får du tidlig ansvar og mulighet til å sette spor etter deg. Vi utvikler deg gjennom spennende og utfordrende oppgaver og vårt eget AF Akademi.

Ledelse med tilstedeværelse og innlevelse
Vi bygger robuste team og spiller hverandre gode for å nå målene våre sammen. Våre ledere er organisert nært produksjonen til støtte for våre medarbeidere.

Vis mer
De ansatte
 • Ved å velge AF Gruppen fikk jeg akkurat det jeg ønsket: mange spennende prosjekter som jeg føler at jeg tilhører, store påvirkningsmuligheter, frihet under ansvar, gode kolleger og et trygt og behagelig arbeidsmiljø
  Anastasia Wraa Miljøsjef i AF Konsern
 • Noe av det beste med jobben er å kunne bidra til å skape energieffektive og grønne løsninger for marinebransjen som samtidig er kostnadseffektive.
  Linn Rasmussen Prosjektingeniør
 • Det beste jeg vet med jobben min er at jeg får være med på å forme hvordan AF jobber i fremtiden. AF gruppen har de muskler til å ikke bare drive med tradisjonelt arbeid, men også arbeide med spennende utvikling. Etter kun en liten tid i AF, har jeg
  Martin Systad Geiran Energiingeniør
Ansattgoder
Bedriftshelsetjeneste
Bedriftsidrettslag
Gode pensjonsordninger
Firmaturer og sosiale arrangementer
Kantineordning
Personalrabatt på produkter og tjenester
Aksje- / opsjonsordning
Hos oss får du
Høy trivsel
Rom til å leve ut din nysgjerrighet
Store personlige utviklingsmuligheter
Ledelse med tilstedeværelse og innlevelse