<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Sommervikar og ekstravakt Bo & Aktivitet Psykisk Helse, Lassaveien og Gullspennå Bofellesskap

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Vi søker engasjerte medarbeidere til å jobbe i bofellesskap for mennesker med psykisk helse, rus og atferds utfordringer. Du må kunne jobbe etter etablerte tiltaksplaner og samtidig klare å være fleksibel og tilpasse deg beboernes endrede behov og utfordring. Vi har rutiner og tiltaksplaner som veileder arbeidet vårt i møte med beboerne. Vi har gode rutiner og prosedyrer for å ivareta beboere og ansatte. 

Du må ha et bevisst forhold til hva miljøterapi er. Du kommer til å utøve målrettet miljøarbeid: gi støtte, trygghet og motivasjon til aktivitet og tilfriskning. Gjennom bevisst kommunikasjon og samhandling bidrar du til å styrke beboernes egenomsorg.


Arbeidsoppgaver

I Lassaveien og Gullspennå bofellesskap vil du bistå i daglige praktiske gjøremål med den enkelte beboer. Du vil gi oppfølging og støttende samtaler i deres hjem. Personalet bistår med blant annet medisiner, rengjøring og matlaging når det trengs, eller etter avtale. Du forholder deg til arbeidslister og tiltaksplaner som bidrar til struktur på avdelingen. 

Kvalifikasjoner

Det er ønskelig med erfaring eller utdanning/påbegynt utdanning fra arbeid innen helse/sosialfag. Annen relevant erfaring med å jobbe tett med mennesker kan kvalifisere. Har du et talent eller en hobby du kan ta med deg på jobb, kan dette være av stor verdi, og vektlegges ved ansettelse.  

Er du student innen helse og sosialfag, kan dette arbeidet gi deg nyttig erfaring og kompetanse innen psykisk helse og rusutfordringer.  

Bofellesskapet har egen bil, det er derfor ønskelig at du har førerkort kl B.
Stavanger kommune benytter norsk som arbeidsspråk, og du må beherske norsk skriftlig og muntlig. Dersom du har et annet morsmål enn norsk, må du dokumentere i søknaden at du har et språknivå tilsvarende B2, og muntlige ferdigheter samsvarende et nivå på C1. Dette gjelder ikke søkere som har et skandinavisk morsmål.

Personlige egenskaper

Du må ha gode kommunikasjon og relasjonelle ferdigheter som gjør deg i stand til å samarbeide med beboere avhengig av situasjon og behov.Du er tålmodig og robust, og bidrar til trygghet for beboere og kollegaer.Du ønsker å jobbe tett med mennesker som tidvis har utfordringer med psykisk uhelse, rus og atferd. Du jobber godt sammen med andre, men er også i stand til selvstendig arbeid når situasjonen krever dette. Du trives med utfordringer og ser løsninger i stedet for problemer. Verbale utageringer er påregnelig til tider. Respektfullt samarbeid, god kollegastøtte og gode tiltaksplaner gjør at du likevel kan trives og gjøre en forskjell når du er på jobb. 

Vi tilbyr

Et trivelig og sosialt fellesskap.
Vi støtter hverandre, er åpne og rause.Her kan du få bruke dine hobbyer, interesser og ferdigheter i samhandling med beboerne.Fagdager og konferanser arrangert av virksomheten.Tilgang til en stor kursdatabase.Jevnlige fagmøter.Andre velferdstilbud du får som ansatt i Stavanger kommune er avtaler med treningsstudio, svømmehaller, bedriftsidrettslag og "hjem-jobb-hjem" ordning. Stavanger kommune har også gode forsikrings- og pensjonsordninger.  Hjem - jobb - hjem ordning.

Stillingskode:


707600 Helsefagarbeider 389 000 - 460 300 etter ansiennitet
658300 Pleiemedarbeider: 324 900 - 431 400 etter ansiennitet

Kontaktinformasjon

Ørjan Rosseland, Avdelings leder, Logg inn for å se kontaktinformasjon

Arbeidssted

Lassaveien 2
4022 Stavanger

Nøkkelinformasjon:

Arbeidsgiver: Stavanger kommune Referansenr.: Logg inn for å se kontaktinformasjon36 Stillingsprosent: 1, 80, 20% Tilkallingsvikar, Sommerjobb, Fast Søknadsfrist: 31.05.2023

Epost: Logg inn for å se kontaktinformasjon


Om arbeidsgiveren

Stavanger skal være en god kommune å bo i for alle.

 Som ansatt i Stavanger kommune får du utgjøre en forskjell for kommunen vår og menneskene som bor her.

 Med 11 000 ansatte er vi en av regionens største arbeidsgivere.

 Vår visjon: Vi bygger fellesskap!

Les mer om Bo & Aktivitet Psykisk Helse, Lassaveien og Gullspennå Bofellesskap

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Se flere annonser

Aleris er Norges største private helseforetak med sykehus og medisinske sentre fra Agder i sør til Tromsø i nord. Nå
09.06.2023 Tromsø
Vi er på jakt etter erfarne utviklere med lidenskap for programvareutvikling. Du må like å løse utfordringer og utvikle i
08.06.2023 Trondheim
Aleris Stavanger holder til i nye og topp moderne lokaler i Lagårdsveien 80. Vi er et spennende fagmiljø med et
07.06.2023 Stavanger
Valdresbygg er på utkikk etter dyktige håndverkere. Fagbrev er ikke et krav, relevant erfaring kan kompensere for dette. Vi ser
07.06.2023 Nord-Aurdal
Til vårt verksted på Hamar, distrikt Innlandet, søker vi deg som liker å ta initiativ og som har lyst å
07.06.2023 Hamar
Til vår anleggsvirksomhet ser vi nå etter en ny Dokumentstyrer. I denne stillingen vil du få muligheten til å bidra inn
07.06.2023 Oslo
AF Gruppen har hatt intern bedriftshelsetjeneste (BHT) siden 2008. BHT er godkjent av arbeidstilsynet og består i dag av seks
05.06.2023 Oslo
AF Gruppen har hatt intern bedriftshelsetjeneste (BHT) siden 2008. BHT er godkjent av arbeidstilsynet og består i dag av seks
01.06.2023 Oslo
Vis alle 26.925 ledige stillinger

Fakta om Bo & Aktivitet Psykisk Helse, Lassaveien og Gullspennå Bofellesskap