<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Bo & Aktivitet Psykisk Helse, Lassaveien og Gullspennå Bofellesskap Sommervikar og ekstravakt

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Vi søker engasjerte medarbeidere til å jobbe i bofellesskap for mennesker med psykisk helse, rus og atferds utfordringer. Du må kunne jobbe etter etablerte tiltaksplaner og samtidig klare å være fleksibel og tilpasse deg beboernes endrede behov og utfordring. Vi har rutiner og tiltaksplaner som veileder arbeidet vårt i møte med beboerne. Vi har gode rutiner og prosedyrer for å ivareta beboere og ansatte. 

Du må ha et bevisst forhold til hva miljøterapi er. Du kommer til å utøve målrettet miljøarbeid: gi støtte, trygghet og motivasjon til aktivitet og tilfriskning. Gjennom bevisst kommunikasjon og samhandling bidrar du til å styrke beboernes egenomsorg.


Arbeidsoppgaver

I Lassaveien og Gullspennå bofellesskap vil du bistå i daglige praktiske gjøremål med den enkelte beboer. Du vil gi oppfølging og støttende samtaler i deres hjem. Personalet bistår med blant annet medisiner, rengjøring og matlaging når det trengs, eller etter avtale. Du forholder deg til arbeidslister og tiltaksplaner som bidrar til struktur på avdelingen. 

Kvalifikasjoner

Det er ønskelig med erfaring eller utdanning/påbegynt utdanning fra arbeid innen helse/sosialfag. Annen relevant erfaring med å jobbe tett med mennesker kan kvalifisere. Har du et talent eller en hobby du kan ta med deg på jobb, kan dette være av stor verdi, og vektlegges ved ansettelse.  

Er du student innen helse og sosialfag, kan dette arbeidet gi deg nyttig erfaring og kompetanse innen psykisk helse og rusutfordringer.  

Bofellesskapet har egen bil, det er derfor ønskelig at du har førerkort kl B.
Stavanger kommune benytter norsk som arbeidsspråk, og du må beherske norsk skriftlig og muntlig. Dersom du har et annet morsmål enn norsk, må du dokumentere i søknaden at du har et språknivå tilsvarende B2, og muntlige ferdigheter samsvarende et nivå på C1. Dette gjelder ikke søkere som har et skandinavisk morsmål.

Personlige egenskaper

Du må ha gode kommunikasjon og relasjonelle ferdigheter som gjør deg i stand til å samarbeide med beboere avhengig av situasjon og behov.Du er tålmodig og robust, og bidrar til trygghet for beboere og kollegaer.Du ønsker å jobbe tett med mennesker som tidvis har utfordringer med psykisk uhelse, rus og atferd. Du jobber godt sammen med andre, men er også i stand til selvstendig arbeid når situasjonen krever dette. Du trives med utfordringer og ser løsninger i stedet for problemer. Verbale utageringer er påregnelig til tider. Respektfullt samarbeid, god kollegastøtte og gode tiltaksplaner gjør at du likevel kan trives og gjøre en forskjell når du er på jobb. 

Vi tilbyr

Et trivelig og sosialt fellesskap.
Vi støtter hverandre, er åpne og rause.Her kan du få bruke dine hobbyer, interesser og ferdigheter i samhandling med beboerne.Fagdager og konferanser arrangert av virksomheten.Tilgang til en stor kursdatabase.Jevnlige fagmøter.Andre velferdstilbud du får som ansatt i Stavanger kommune er avtaler med treningsstudio, svømmehaller, bedriftsidrettslag og "hjem-jobb-hjem" ordning. Stavanger kommune har også gode forsikrings- og pensjonsordninger.  Hjem - jobb - hjem ordning.

Stillingskode:


707600 Helsefagarbeider 389 000 - 460 300 etter ansiennitet
658300 Pleiemedarbeider: 324 900 - 431 400 etter ansiennitet

Kontaktinformasjon

Ørjan Rosseland, Avdelings leder, Logg inn for å se kontaktinformasjon

Arbeidssted

Lassaveien 2
4022 Stavanger

Nøkkelinformasjon:

Arbeidsgiver: Stavanger kommune Referansenr.: Logg inn for å se kontaktinformasjon36 Stillingsprosent: 1, 80, 20% Tilkallingsvikar, Sommerjobb, Fast Søknadsfrist: 31.05.2023

Epost: Logg inn for å se kontaktinformasjon


Om arbeidsgiveren

Stavanger skal være en god kommune å bo i for alle.

 Som ansatt i Stavanger kommune får du utgjøre en forskjell for kommunen vår og menneskene som bor her.

 Med 11 000 ansatte er vi en av regionens største arbeidsgivere.

 Vår visjon: Vi bygger fellesskap!

Les mer om Bo & Aktivitet Psykisk Helse, Lassaveien og Gullspennå Bofellesskap

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Se flere annonser

Forsvarsbygg har en sentral rolle i å opprettholde Norges frihet og suverenitet. Vårt oppdrag er å sørge for at alt
30.06.2024 Målselv
Oris Dental Narvik søker nå etter en positiv og faglig engasjert tannpleier til et vikariat i 100% stilling. Vikariatet varer
04.07.2024 Narvik
Vil du jobbe med å skape energieffektive og bærekraftige bygg? Som landets største aktør innen byggautomasjon vil du som prosjektleder
07.07.2024 Tønsberg
Bli en del av TeamGK Vi i GK drives av å utvikle, bygge og drifte smarte og tekniske løsninger som
19.07.2024 Stavanger
Vi i GK drives av å utvikle, bygge og drifte, smarte og tekniske løsninger som reduserer klimabelastningen fra gamle og
18.08.2024 Bergen
Om oss I Bane NOR har vi ett felles mål – å sette spor vi er stolte av, som kan
18.08.2024 Oslo
I Norconsult er det menneskene som er fundamentet for virksomheten. Det er vår fremtidsrettede og samlede kompetanse og ferdigheter som
18.08.2024 Flere steder
Vi utvider satsingen på lovpålagte kontrolltjenester elektro (IK) og søker i den forbindelse etter Teamleder Lovpålagte Kontrolltjenester til vår avdeling
15.07.2024 Oslo
Vis alle 38.019 ledige stillinger

Fakta om Bo & Aktivitet Psykisk Helse, Lassaveien og Gullspennå Bofellesskap