<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

BPA Nord Voksen mann søker selvstendige BPA-assistenter

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Litt om meg:

Jeg er en 62 år gammel mann som er lam fra skuldrene og ned etter en trafikkulykke i 2014. Det medfører at jeg i dag har behov for ekstra armer og bein. Jeg bor i eget hjem og har familie i nærheten. Som far er det mitt mål å kunne bidra til barnas hverdag med å for eksempel samles rundt middagsbordet eller hente/bringe. Like viktig er min forpliktelse som lege for å fortsatt kunne bidra med min kunnskap til arbeidsplassen. Hverdagen forenkles med at jeg har egen bil som er tilpasset meg, min rullestol og som mine assistenter kan kjøre ifb. med jobb og private avtaler.

Som min personlige assistent er samspillet mellom oss viktig. Når du er kjent med de faste rutinene, setter jeg pris på at du tar ansvar for å gjennomføre dem og ser andre behov som kan dukke opp. Felles for alle i mitt team er at vi jobber sammen om de oppgaver som må utføres i løpet av døgnet. For eksempel kan nattevakt forberede morgendagens middag. Vi tar alle ansvar, er interessert og motiveres av at hverdagen skal være så normal som mulig for meg

Det er ganske viktig for meg at du trives på kjøkkenet og at du ikke er redd for å lage middag til flere personer. Jeg liker selv å diskutere mat og eksperimentere litt, og jeg setter pris på gode hjemmelagde retter, deriblant pizza og grillmat om sommeren. Du trenger ikke å være en Jamie Oliver, men jeg ønsker at du har litt sans og interesse for matlaging.

Sjekk ut hva en av mine assistenter skriver:


Dine arbeidsoppgaver vil være
 • Bistår i alle hverdagens gjøremål
 • Hjelper til med personlig hygiene
 • Lager mat, ivaretar hjemmet, er med i det sosiale, handle, er sjåfør og bistår med oppgaver jeg ikke kan utføre selv.
 • Bistår i forflytning og trening/øvelser (krever god fysikk)

Jeg setter dessuten pris på at du:

 • kjenner at du er trygg på deg selv, løsningsorientert og kan jobbe selvstendig
 • liker å ta ansvar og er en «doer»
 • forstår at familie og venner er en viktig del av menneskers hverdag
 • har god evne til å kommunisere tydelig og har god norsk språkforståelse
 • jobber strukturert og liker å holde orden rundt deg

Min funksjonshemming gjør at jeg er avhengig av at mine assistenter er fleksible i forhold til arbeidsoppgaver. Arbeidsoppgavene varierer fra dag til dag og uke til uke, som det gjør hos de aller fleste. Men det jeg vet er at hver uke må mitt hjem vaskes, klærne brettes, brød bakes, mat handles og tilberedes.


Arbeidsforhold

Du vil komme tett på meg og min familie, så samspillet mellom oss er viktig. Men du må ikke stå ved siden av meg hele tiden. Din arbeidshverdag vil tidvis være forholdsvis rolig med perioder der du kan trekke deg litt tilbake og holde på for deg selv (f.eks. lese til eksamen hvis du er student). Assistentene har et eget oppholdsrom med arbeidsplass, lenestol og kjøleskap.

Stillingsstørrelsen
 • Det er behov for sommervikarer og fast ansatte i ulike stillingsprosenter samt tilkallingsvikarer
 • Vaktene er fra kl. 08-15 eller kl. 15-22 hver 3. helg, kombinert med nattevakter fra kl. 22-08 i turnus
 • Arbeidssted: Fagereng, Tromsø
 • Søknadsfrist: Fortløpende

Kontaktinformasjon

Har du spørsmål angående stillingen ta kontakt med arbeidsgiver BPA Nord v/rådgiver Trine Sørensen, tlf. Logg inn for å se kontaktinformasjon.


Generell Informasjon

Ansettelse

Arbeidsgiver er BPA Nord AS. Vi har ordnede arbeidsforhold, konkurransedyktig lønn fra 202,91 kr pr time, + tillegg for kveld/natt/helg og helligdag, samt pensjonsavtale for alle ansatte uavhengig av stillingsstørrelse. Det inngår 6 måneders prøvetid i tilsettingen.

Intervju

Søkere må være forberedt på å stille til intervju. Ta med originale dokumenter, attester og identifikasjon ved intervju/frammøte. Minst to referanser bes oppgitt i søknaden.  

Søknad

Alle som søker, må levere fullstendig søknad og registrere all utdanning og arbeidserfaring i søknadsskjema. Søknad sendes elektronisk via Jobbnorge. 

Attester og vitnemål legges ved den elektroniske søknaden. Arbeidsansiennitet er grunnlag for lønnsfastsettelsen i et evt. jobbtilbud.

BPA Nord krever politiattest av nyere dato for våre ansatte.

Hva er egentlig personlig assistanse?

Bare tenk på hva du allerede har gjort i dag og hva du har brukt hendene, føttene, ørene og øynene til. Du har sannsynligvis stått opp fra sengen i morges, vasket ansiktet, pusset tennene, spist noe og brukt toalettet. Kanskje har du slått på PC-en, sannsynligvis forlatt huset, tatt bussen og snakket med noen.

Som BPA-assistent utfører du aktivitetene en person med nedsatt funksjonsevne ikke kan utføre selv. Arbeidslederen får med en personlig assistent muligheten til å være den hardt arbeidende arbeidstaker, den snille mamma, den store bror, den pålitelige venn eller den gode nabo. Fordi assistenten har det ekstra paret med hender og føtter som kan utføre det arbeidslederen tenker.

Viktige forutsetninger for denne jobben er empati, pålitelighet og glede av å omgås mennesker.

Det kreves ingen formell utdannelse for å jobbe som BPA, det viktigste er at du og din arbeidsleder har en god kjemi og at du mestrer de gitte arbeidsoppgavene.

Om arbeidsgiveren

Privat Omsorg Nord AS ble etablert i 2001 og tilbyr Brukerstyrt Personlig Assistanse under navnet BPA Nord. Du finner oss i Nordland, Troms og Finnmark

Les mer om BPA Nord

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Flere muligheter
2 ledige stillinger

Se flere annonser

Höegh LNG is in the process of seeking two Maritime Trainees for our Technical Department, and the IT Team. Both
28.08.2023 Oslo
I Norge har det aldri vært satset så mye på jernbane som nå. I Bane NORs Utbyggingsdivisjon kan du bli
18.08.2023 Moss
Veidekke er Norges største entreprenørselskap med prosjekter, anlegg og driftskontrakter over store deler av landet. Nå søker Veidekke Anlegg 5 kandidater
19.09.2023 Hele Norge
Veidekke er Norges største entreprenørselskap med prosjekter, anlegg og driftskontrakter over store deler av landet. Nå søker vi kandidater til
20.09.2023 Hele Agder
Veidekke er Norges største entreprenørselskap med prosjekter, anlegg og driftskontrakter over store deler av landet. Nå søker Veidekke Bygg Oslo
20.09.2023 Oslo
Veidekke er Norges største entreprenørselskap med prosjekter, anlegg og driftskontrakter over store deler av landet. Nå søker vi kandidater til
20.09.2023 Flere steder
Veidekke er Norges største entreprenørselskap med prosjekter, anlegg og driftskontrakter over store deler av landet. Nå søker Veidekke Bygg Bergen kandidater til
20.09.2023 Bergen
Veidekke er Norges største entreprenørselskap med prosjekter, anlegg og driftskontrakter over store deler av landet. Nå søker Veidekke Bygg Møre og
20.09.2023 Flere steder
Vis alle 20.155 ledige stillinger

Bli kjent med BPA Nord

Fakta om BPA Nord