<  
>  
Stillingsannonse

Bane NOR Teknisk utdanning og ønsker en karriere innen prosjektledelse? Søk Trainee!

Søknadsfrist : 15.10.2023
Send soknad!

Stillingsbeskrivelse

I Bane NOR har vi ett felles mål – å sette spor vi er stolte av, som kan drive samfunnet fremover. Derfor jobber vi målrettet med bærekraft, modernisering og knutepunkt. Hos oss får du engasjerte og nytenkende kolleger med en sterk tro på at vårt oppdrag er viktig – og stadig blir viktigere. Vi leter nå etter deg som ønsker å bli en del av Bane NORs traineeprogram i prosjektledelse i Utbyggingsdivisjonen og vil bidra til å modernisere Norge sammen med oss og våre samarbeidspartnere. 

Gjennom 15 år har vi utviklet et omfattende traineemiljø, og nå har du muligheten til å bli en del av det. Vi støtter din faglige og personlige utvikling med en mentor som følger deg hele veien, i tillegg til fagnære veiledere under praksisperiodene. Gjennom omtrent 1,5 år skal du gjennom tre moduler i traineeprogrammet innenfor prosjektledelse. Du vil få muligheten til å delta i tidligfaseplanlegging, bidra til detaljprosjektering og utarbeidelse av byggeplaner, samt være involvert i byggefase og realisering av våre prosjekter. Disse modulene gir deg sjansen til å følge og lære oppgave til en prosjektleder, prosjekteringsleder og byggeleder.

Du vil opparbeide deg en unik kunnskap om jernbane- og prosjektledelsesfaget, samtidig som du vil utføre utfordrende og samfunnsnyttige arbeidsoppgaver. Våre fagmiljøer vil sørge for at du alltid har et stort nettverk bak deg, og vi tilbyr gode utviklingsmuligheter for deg personlig. Ønsker du å bidra til et effektivt, trygt og miljøvennlig transportsystem i Norge – så vil vi gjerne ha deg med på laget!   

 

Hos oss får du

Vi er en organisasjon i vekst. Viktigheten av oppgavene våre vil prege arbeidsmiljøet rundt deg, med flinke folk som brenner for det de jobber med. Vi setter faglig utvikling høyt, med interne kompetansebyggende muligheter for våre ansatte. Du får arbeidsforhold for tiden vi lever i - med fleksibel arbeidstid og du vil bli inkludert i et sosialt miljø med bl.a bedriftsidrettslag, sosiale og faglige arrangementer. Blant ansattgodene finner du svært gode pensjons- og forsikringsordninger, og selvsagt personalbillett med Go Ahead, SJ Nord og VY sine tog. Vi har også:

 • Gode utviklingsmuligheter i en organisasjon i vekst med dyktige kollegaer og sterke fagmiljøer
 • Sentrale lokaler og du får selvfølgelig betalt lunsjpause
 • Permisjonsordninger som møter ditt behov

Vi er også opptatt av work-life-balance - for vi tror at du fungerer bedre på jobb om du fungerer godt privat.

 

Dette tror vi du trenger for å lykkes og trives

Har du en teknisk bachelor eller master innen industriell økonomi og teknologiledelse, bygg og anlegg, elektro, jernbanetekniske fag, miljøfysikk, fysisk planlegging eller lignende, og har stor interesse for prosjektledelse? Da kan Bane NORs traineeprogram i prosjektledelse i Utbyggingsdivisjonen være noe for deg! Her får du godt innblikk i prosjektroller som prosjektleder, prosjekteringsleder og byggeleder, og du vil bli godt forberedt på å påta deg en sentral rolle i prosjektmiljøet i Bane NOR i fremtiden. 

Vi ser for oss at du er en initiativrik og nysgjerrig person som ønsker å utvide din breddekompetanse i et stort konsern.    

Flytende skriftlig og muntlig kommunikasjon på norsk er nødvendig for å bli trainee i Bane NOR. 

 

Kjekt å vite

Ser du noe du ikke kan? Ta det helt med ro – vi skal sikre at du får en god opplæring! Vi oppfordrer deg til å søke stillingen om den er interessant, og om du har lyst til å lære noe nytt.


Vi mener at inkludering og mangfold er en styrke. Vi ønsker oss kollegaer med ulike kompetanser, fagkombinasjoner, livserfaring og perspektiver for å bidra til enda bedre oppgaveløsning. Det er viktig for oss at våre medarbeidere identifiserer seg med våre verdier som er åpen, respektfull, engasjert og nytenkende. Hva betyr disse verdiene for deg?

Bane NOR samarbeider med Semac som er en ekstern leverandør om bakgrunnssjekk av aktuelle kandidater. Bakgrunnssjekken utføres etter samtykke fra deg som søker og innebærer at vi verifiserer CV og annen søknadsdokumentasjon i forbindelse med ansettelsen.

I løpet av 2023 vil selskapet og ansatte i Spordrift AS bli overført til egen divisjon i Bane NOR SF. Spordrift AS er nå et datterselskap.

Aktuelle arbeidssteder: Tangen og Oslo  

Antall stillinger: 3 

Søknadsfrist: 15. oktober 2023 

Oppstart: 19. august 2024

SEND INN SØKNAD HER

 

Vil du sette virkelige spor, håper vi du tar kontakt med oss!

Hanna Marie Kristoffersen 

Rådgiver Research & Analyse  
Teknologi Jefferson Wells  
E-post: Hanna.Marie.Kristoffersen(at)jeffersonwells.no 

Om arbeidsgiveren

Hos oss møter du ambisiøse kolleger som jobber med komplekse utfordringer. Kulturen er preget av tverrfaglig samarbeid og et stort engasjement for jernbanen.

Vår største ressurs er menneskene som jobber her. Vi vet at mangfold bidrar til å skape resultater, og at vårt oppdrag er viktig – og stadig blir viktigere.

Kulturen er skapt gjennom tett tverrfaglig samarbeid og høyt engasjement, fra folk med mange med forskjellige bakgrunner. Samtidig er det viktig at livet har plass til både arbeid og fritid. Jobben vi gjør er viktig for samfunnet, og arbeidet skal utvikle og glede - ikke slite oss ut.

 

Alle er velkommen!

Vi føler oss trygge på at du vil møte likesinnede hos oss, og vi ønsker å styrke vårt mangfold og inkluderingsarbeid.

Hos oss er alle velkommen uansett legning, kjønn, religion og alder. Hos oss skal du kunne være like mye deg selv som hjemme. Det vi har til felles er engasjementet for jernbanens fremtid.

 

Mangfolds- og inkluderingsarbeid

Våre ledere deltar på kurs med stort fokus på mangfoldsledelse. De skal følge våres lederprinsipper, og ta aktivt del i arbeidet med inkludering og mangfold. Det er en jobb vi ønsker at hele samfunnet skal engasjere seg i. 

 

Inkluderende arbeidsliv

IA-avtalen (Inkluderende arbeidsliv) er en intensjonsavtale mellom regjeringen, arbeidstakernes og arbeidsgivernes foreninger. Målet er å forebygge sykefravær og hindre at folk faller ut av yrkeslivet. 

Dette gjøres gjennom å kartlegge ansattes behov og organisere arbeidsplassen, slik at vi kan planlegge og gjennomføre tiltak. Slik tilrettelegger vi for større mangfold og gode arbeidsplasser.

Les IA-avtalen om inkluderende arbeidsliv på regjeringen.no. (åpnes i ny fane)

 

Dilemmatrening, etikk og nulltoleranse 

Våre medarbeidere tar stadig obligatoriske kurs i dilemmatrening. Det skal bidra til å ivareta våre verdier. Vi handler etter retningslinjer for nulltoleranse mot mobbing, trusler, og trakassering.

Vi ønsker å stadig bedre måten vi jobber på. Vi skal være flinke til å utfordre hverandre, så vi sikrer fokus på inkludering og støtter opp om mangfoldet vi ønsker på jobb.

 

Ansattgoder 

Vi kan tilby en rekke ansattgoder, som blant annet: 

 • Fleksibilitet rundt arbeidstid og hjemmekontor
 • Sommertid 15. mai til 14. september
 • Gode pensjonsordninger med høye sparesatser
 • Konkurransedyktige bank- og forsikringsordninger
 • Moderne lokaler med sentral beliggenhet
 • Personalbillett med GoAhead, SJ NORD og VY's tog

 

Les mer om Bane NOR

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Søknadsfrist : 15.10.2023

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

 • SEP 25
  2023
  2 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
 • SEP 29
  2023
  2 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
 • OKT 01
  2023
  3 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
 • OKT 02
  2023
  2 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
CAD/BIM/Mekanisk designer
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Flere muligheter
14 ledige stillinger
Traineeprogram

Bli kjent med Bane NOR

Fakta om Bane NOR