<  
>  
Stillingsannonse

Bane NOR Ønsker du spennende utfordringer så er du kanskje vår nye prosjektstyrer!

Søknadsfrist : 25.09.2023
Send soknad!

Stillingsbeskrivelse

Område Øst v/Prosjektenhet II søker prosjektstyrer med erfaring fra bygg- og anleggsbransjen, med kompetanse innenfor samferdsel- og jernbaneprosjekter. Prosjektenheten har ansvar for gjennomføring av viktige vedlikeholds- og fornyelsesprosjekter, samt mindre investeringsprosjekter i, og ved eksisterende idriftsatt infrastruktur - på alle banestrekninger inn/ut fra Oslo S inkl. terminaler/skifteområder og hensetningsområder. 

Du vil bli en del av et godt arbeidsmiljø bestående av medarbeidere med høy fagkompetanse og stort engasjement. Du får jobbe i team med noen av våre aller mest erfarne prosjektmedarbeidere innenfor krevende, komplekse og utfordrende fornyelse- og investeringsprosjekter. Vårt fagmiljø bidrar til at du alltid har et nettverk bak deg og gode utviklingsmuligheter for deg som person.

Ønsker du å bidra med gjennomføring av viktige prosjekter med mål om sikker og stabil infrastruktur ved Bane NORs viktigste jernbaneområde/strekninger – da ønsker vi deg med på laget! 

Søknadsfrist er 25.09.2023

SEND INN SØKNAD HER

 

Dette kommer du til å gjøre

Du kommer til å arbeide med månedlig rapportering og kontinuerlig oppfølging av økonomien og fremdriften i prosjektene. Du vil også være en sentral brikke for planleggingen av prosjektenes fremdrift, herunder fastsetting av milepæler og tilhørende aktiviteter. I tillegg til dette kan du forvente deg:

 • Etablering og oppfølging av prosjektenes prognoser, budsjettering og kostnader, samt delta i årlig budsjettarbeid.
 • Ansvarlig for utarbeidelse og oppfølging av prosjektenes usikkerhetsstyring-/register, herunder risikovurdering, kostnader og oppfølging av tiltak.
 • Bidragsyter til prosjektenes styringsdokument for forhold knyttet til prosjektstyring, herunder økonomiske prognoser, fremdriftsplan samt styrings- og kostnadsrammer.
 • Kontraktsoppfølging, herunder etablering og oppfølging av system for kontraktsendringer (endringsordre)

 

Hvem er du?

Vi søker deg som har bachelor eller mastergrad innen økonomi, eller annen teknisk utdanning med økonomifag. God relevant arbeidserfaring kan kompensere for deler av utdanningskravet. Videre håper vi du har kunnskap om, og relevant arbeidserfaring med økonomistyring og oppfølging av prosjekter, fortrinnsvis innen infrastruktur- og/eller bygg- og anleggsbransjen. Har du kjennskap til punktene nedenfor, anbefaler vi deg å søke:

 • Kjennskap til bruk av prosjektstyringsverktøy innenfor oppfølging og planlegging av framdrift og kostnader. Erfaring med Primavera, ISY Prosjektøkonomi, Omega 365 og Agresso økonomisystem er en fordel.
 • Kjennskap til statlig økonomistyring er en fordel.
 • Kjennskap til Bane NORs arbeidsprosesser, styringssystem og tekniske krav er en fordel.

Som person tror vi du trives med å arbeide i team, du er trygg på kommunikasjon og har god formidlingsevne på både norsk og engelsk. Om du er nytenkende og nysgjerrig, og opptatt av kvalitet i dine leveranser - høres du ut som en god match. Har du sett noen punkter ovenfor som du kanskje ikke kan - ta det helt med ro, vi skal sikre at du får god opplæring. Vi oppfordrer deg til å søke stillingen om den er interessant! 

 

Hos oss får du

Vi er en organisasjon i vekst. Viktigheten av oppgavene våre vil prege arbeidsmiljøet rundt deg, med flinke folk som brenner for det de jobber med. Vi setter faglig utvikling høyt, med interne kompetansebyggende muligheter for våre ansatte. Du får arbeidsforhold for tiden vi lever i - med fleksibel arbeidstid, og du vil bli inkludert i et sosialt miljø med bl.a. bedriftsidrettslag, sosiale og faglige arrangementer. Blant ansattgodene finner du også svært gode pensjons- og forsikringsordninger, og personalbillett med Go Ahead, SJ Nord og VY sine tog. Vi har også:

 • Moderne og sentrale lokaler i Oslo, treningsfasiliteter og innendørs sykkelparkering i bygget.
 • Flott personalrestaurant og du får selvfølgelig betalt lunsjpause
 • Mulighet til å jobbe noe hjemmefra
 • Permisjonsordninger som møter ditt behov
 • God seniorpolitikk

Vi er også opptatt av work-life-balance - for vi tror at du fungerer bedre på jobb om du fungerer godt privat.

 

Kjekt å vite

Vi mener at inkludering og mangfold er en styrke. Vi ønsker oss kollegaer med ulike kompetanser, fagkombinasjoner, livserfaring og perspektiver for å bidra til enda bedre oppgaveløsning. Det er viktig for oss at våre medarbeidere identifiserer seg med våre verdier som er åpen,respektfull,engasjert og nytenkende. Hva betyr disse verdiene for deg?

Bane NOR samarbeider med Semac som er en ekstern leverandør om bakgrunnssjekk av aktuelle kandidater. Bakgrunnssjekken utføres etter samtykke fra deg som søker og innebærer at vi verifiserer CV og annen søknadsdokumentasjon i forbindelse med ansettelsen.

I løpet av 2023 vil selskapet og ansatte i Spordrift AS bli overført til egen divisjon i Bane NOR SF. Spordrift AS er nå et datterselskap.

Vil du sette virkelige spor, håper vi du tar kontakt med oss!

SEND INN SØKNAD HER

Kontaktinformasjon

Rekrutterende leder:Knut-Erik Gudem, Prosjektsjef
✆ (+47) 95204145 | ✉ Knut-Erik.Gudem@banenor.no

Om arbeidsgiveren

Hos oss møter du ambisiøse kolleger som jobber med komplekse utfordringer. Kulturen er preget av tverrfaglig samarbeid og et stort engasjement for jernbanen.

Vår største ressurs er menneskene som jobber her. Vi vet at mangfold bidrar til å skape resultater, og at vårt oppdrag er viktig – og stadig blir viktigere.

Kulturen er skapt gjennom tett tverrfaglig samarbeid og høyt engasjement, fra folk med mange med forskjellige bakgrunner. Samtidig er det viktig at livet har plass til både arbeid og fritid. Jobben vi gjør er viktig for samfunnet, og arbeidet skal utvikle og glede - ikke slite oss ut.

 

Alle er velkommen!

Vi føler oss trygge på at du vil møte likesinnede hos oss, og vi ønsker å styrke vårt mangfold og inkluderingsarbeid.

Hos oss er alle velkommen uansett legning, kjønn, religion og alder. Hos oss skal du kunne være like mye deg selv som hjemme. Det vi har til felles er engasjementet for jernbanens fremtid.

 

Mangfolds- og inkluderingsarbeid

Våre ledere deltar på kurs med stort fokus på mangfoldsledelse. De skal følge våres lederprinsipper, og ta aktivt del i arbeidet med inkludering og mangfold. Det er en jobb vi ønsker at hele samfunnet skal engasjere seg i. 

 

Inkluderende arbeidsliv

IA-avtalen (Inkluderende arbeidsliv) er en intensjonsavtale mellom regjeringen, arbeidstakernes og arbeidsgivernes foreninger. Målet er å forebygge sykefravær og hindre at folk faller ut av yrkeslivet. 

Dette gjøres gjennom å kartlegge ansattes behov og organisere arbeidsplassen, slik at vi kan planlegge og gjennomføre tiltak. Slik tilrettelegger vi for større mangfold og gode arbeidsplasser.

Les IA-avtalen om inkluderende arbeidsliv på regjeringen.no. (åpnes i ny fane)

 

Dilemmatrening, etikk og nulltoleranse 

Våre medarbeidere tar stadig obligatoriske kurs i dilemmatrening. Det skal bidra til å ivareta våre verdier. Vi handler etter retningslinjer for nulltoleranse mot mobbing, trusler, og trakassering.

Vi ønsker å stadig bedre måten vi jobber på. Vi skal være flinke til å utfordre hverandre, så vi sikrer fokus på inkludering og støtter opp om mangfoldet vi ønsker på jobb.

 

Ansattgoder 

Vi kan tilby en rekke ansattgoder, som blant annet: 

 • Fleksibilitet rundt arbeidstid og hjemmekontor
 • Sommertid 15. mai til 14. september
 • Gode pensjonsordninger med høye sparesatser
 • Konkurransedyktige bank- og forsikringsordninger
 • Moderne lokaler med sentral beliggenhet
 • Personalbillett med GoAhead, SJ NORD og VY's tog

 

Les mer om Bane NOR

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Søknadsfrist : 25.09.2023

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

 • SEP 25
  2023
  2 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
 • SEP 29
  2023
  2 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
 • OKT 01
  2023
  3 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 85%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Statsviter med 4års bachelor og lang erfaring innen service og kommunikasjon
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Flere muligheter
14 ledige stillinger
Traineeprogram

Bli kjent med Bane NOR

Fakta om Bane NOR