<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Aker Solutions Vi trenger motiverte ingeniører til oppgradering og rehabilitering av eksisterende vannkraftverk!

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Hos Aker Solutions er vi forpliktet til å hjelpe energiindustrien og det bredere samfunnet (#PowerTheChange) mot en lavkarbon-fremtid. Vi er endringsorienterte og problemløsere med mer enn 180 års erfaring. Ambisjonene våre er høye. Innen 2030 vil fornybar energi og lavkarbonløsninger for olje og gass utgjøre to tredjedeler av vår virksomhet.

Vil du være med på å drive denne omstillingen?

Vannkraft utvikles i forbindelse med våre ambisiøse vekstmål for fornybar energi og lavkarbon. For å styrke vårt fotavtrykk innen vannkraft, kjøpte vi nylig opp Rainpower, en ledende aktør innen vannkraftindustrien. I denne bransjen er Rainpower kjent for solide produkter som Kværner Turbiner og Hymatek styringssystemer og vi er fast bestemt på å få denne kompetansen og tankegangen inn i Aker Solutions. Nærmere 200 ansatte innen vannkraft har allerede sluttet seg til Aker Solutions-familien og vi søker flere motiverte ansatte for å sikre produktutvikling og solid gjennomføring av våre prosjekter på nye og eksisterende vannkraftverk.

Hos oss får du ta del i hele livsforløpet for våre høyteknologiske produkter mot vannkraft fra første skisse til ferdig installert produkt. Vi designer, utvikler, prosjekterer og leverer produkter som turbiner, regulatorsystemer, kontrollanlegg med mer. Dette gjør at vi raskt kan tilpasse oss, og levere nye produkter og design til våre kunder. For å få dette til er vi avhengige av et høyt kompetansenivå og er stadig på utkikk etter de beste hodene.

Vi trenger nå flere motiverte ingeniører med interesse for å bidra til bygging og rehabilitering av nye og gamle vannkraftstasjoner!

Som Vannkraft Ingeniør på tilbud og prosjekt vil du tilhøre engineering-avdelingen som har ansvar for leveransene av mekanisk turbinutstyr. Dette inkluderer Francis og Pelton turbiner, ulike typer hovedstenge- og sikkerhetsventiler med styring, innløpsrør samt komplette kjøle- og lense/drenasjesystemer. Hovedsakelig vil du delta i arbeidet med spennende tilbud og kontrakts forespørsler fra norske og internasjonale kunder, men prosjekt- og utviklingsarbeid vil også være aktuelt.

Vi har eget, snart nyoppusset verksted på Tranby samt underleverandører i en rekke land i Europa og Kina. Anleggene er lokalisert både rundt i Norge og internasjonalt.

Valgfritt arbeidssted, Tranby utenfor Drammen eller Bryn i Oslo.

Hovedoppgaver:

 • Ansvarlig for utarbeidelse av de tekniske delene av tilbud til våre kunder med hovedvekt på mekaniske komponenter. Herunder gjennomgang av forespørsler og krav, utarbeide tekniske løsninger i samarbeid med aktuelle fagfelt, innhente priser og leveringstider på aktuell produksjon og innkjøpte standard deler samt koordinere alle tekniske deler av tilbudet og sy sammen tilbudene.
 • Delta i prosjektarbeid gjennom alle dets faser -- fra utarbeiding av engineering-underlag som konstruksjon og beregninger, CAD modeller, produksjonstegninger og kvalitetsdokumentasjon, grensesnitt mot andre disipliner til oppfølging av produksjon, testing og montasje ute i verkstedene og på anlegg.
 • Delta i internt forbedrings- og utviklingsarbeid innenfor engineering av våre produkter

Bakgrunn og kvalifikasjoner:

 • Msc/Bachelor innenfor maskintekniske fag
 • Erfaring innenfor tilbuds- og prosjektarbeid samt produksjon av mekaniske komponenter er ønskelig, men ny-utdannede vil også vurderes.
 • Teknisk anlagt med gode analytiske evner og interesse for mekaniske systemer
 • Høy gjennomføringsevne
 • Store muligheter for faglig utvikling for rette kandidater
 • Våre prosjekter og kunder er globale, og språkkunnskaper, spesielt tysk, fransk og spansk i tillegg til nosk og engelsk, er en fordel.

Flere grunner til å velge Aker Solutions:

 • Gode utviklings- og karrieremuligheter, samt varierte prosjekter
 • Vi tilbyr spennende og utfordrende arbeidsoppgaver i et uformelt, dynamisk og trivelig arbeidsmiljø.
 • Unik mulighet til personlig og faglig utvikling i et stort internasjonalt konsern.
 • En sunn balanse mellom jobb og fritid.
 • Konkurransedyktig kompensasjonsordning med meget gode pensjons og forsikringsordninger.
 • Treningsrom, sosiale aktiviteter og hytter til leie.
 • Mulighet til å bli en del av Young Solutioneers, et internasjonalt nettverk for ansatte.

Interessert? Kontakt oss:

For mer informasjon om stillingen, vennligst kontakt:

Kjell Magnus Åsen, Senior Recruiter, NES Advantage Solutions, tel. Logg inn for å se kontaktinformasjon.

Søknader vil bli vurdert fortløpende, så du trenger ikke vente til fristen for å søke.

NES Advantage Solutions er Aker Solutions globale leverandør av rekrutteringstjenester med ansvar for faste og vikartjenester.

Semac bakgrunnssjekker utføres på alle sluttkandidater.

Mangfold og Inkludering

Aker Solutions er styrket av sin mangfoldige arbeidsstyrke. Vi sikrer et godt arbeidsmiljø der like muligheter, mangfold og inkludering anses som avgjørende for vår suksess. Vi tror mangfold skaper verdi, tiltrekker seg talenter og gjør livet mer interessant. Vi oppfordrer derfor og tar imot søknader fra ulike bakgrunner knyttet til rase, religion, nasjonalitet, seksuell legning, kjønn, etnisitet, funksjonshemming, alder og mer.
Adresse: Oslo

Om arbeidsgiveren

Aker Solutions ASA, through its subsidiaries and affiliates ("Aker Solutions"), is a leading global oil services company that provides engineering services, technologies, product solutions and field-life solutions for the oil and gas industry. The Aker Solutions group is organised in a number of separate legal entities. Aker Solutions is used as the common brand/trademark for most of these entities.

Aker Solutions' parent company is Aker Solutions ASA. Aker Solutions employs approximately 14 000 people in about 20 countries.

Aker Solutions is part of Aker (www.akerasa.com), a group of premier companies with a focus on energy, maritime and marine resource industries. The Aker companies share a common set of values and a long tradition of industrial innovation.

Les mer om Aker Solutions

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

 • NOV 28
  2023
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • NOV 30
  2023
  3 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
 • DES 01
  2023
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • DES 03
  2023
  4 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
 • DES 04
  2023
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
Kandidatmatch
Sivilingeniør - I teknisk sikkerhet I risiko I HMS/arbeidsmiljø I prosess I miljøteknikk
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Flere muligheter
Traineeprogram
Internship / Praktikanter
Lærlinger
 • Antall lærlinger: Ikke spesifisert

Se flere annonser

Asfaltarbeidere til Vestfold/Telemark og Kjela dammer i 2024 Veidekke Asfalt distrikt Sør-Øst, søker asfaltarbeidere til vår avdeling i Vestfold/Telemark og
28.11.2023 Flere steder
Veidekke Asfalt, distrikt Møre, søker asfaltarbeidere Våre avdelinger i Møre og Romsdal søker motiverte og erfarne asfaltarbeidere I Veidekke er
28.11.2023 Hele Møre og Romsdal
Nyutdannet, lagspiller og idérik? Veidekke er Norges største entreprenørselskap med prosjekter, anlegg og driftskontrakter over store deler av landet. Nå søker
28.11.2023 Verdal
Veidekke Asfalt, avdeling Helgeland, søker asfaltarbeidere/Asfaltører, frist; 31. januar 2024 Våre avdelinger i Helgeland søker motiverte og erfarne asfaltarbeidere I
28.11.2023 Flere steder
Våre avdelinger i Innlandet søker asfaltører/asfaltarbeidere I Veidekke er vi opptatt av involvering og samarbeid. Er du engasjert, tar ansvar,
28.11.2023 Hele Innlandet
Vil du styrke GK i Hålogaland? Vi i GK drives av å utvikle, bygge og drifte smarte og tekniske løsninger
28.11.2023 Flere steder
Vil du også bli en del av Team GK? Vi i GK drives av å utvikle, bygge og drifte smarte
28.11.2023 Skien
Har du teknisk bakgrunn innen ventilasjon? Vi i GK drives av å utvikle, bygge og drifte smarte tekniske løsninger som reduserer klimabelastningen fra gamle
28.11.2023 Kristiansand
Vis alle 26.090 ledige stillinger

Fakta om Aker Solutions