<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

SpareBank 1 SR-Bank Vil du jobbe med data og kunstig intelligens i et ledende finanshus?

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Har du lyst til å jobbe i et moderne finanskonsern som mener at den beste måten å drive bank på er når vi er relasjonelle i samspill med teknologi? Samtidig vil du ha en arbeidsgiver som forstår at jobben ikke er alt og at livet utenfor kontoret er like viktig? I SpareBank 1 SR-Bank tror vi at samarbeidet mellom gode kollegaer blir best når vi får lov til å være oss selv: Flinke, nysgjerrige fagfolk på jobb, og dedikerte joggere, gamere eller sofaslitere på fritiden. Vi heter SR-Bank, men vi er mye mer enn bare en bank. Vi skal være et finanskonsern for hele Sør-Norge og bidra til samfunnsutviklingen gjennom å støtte våre kunder, ansatte og samfunnet rundt oss i den bærekraftige omstillingen.

I SR-Bank er vi stolte av å være ledende innen teknologiutvikling, og nå søker vi flere dyktige personer som har lidenskap for digitalisering, data og teknologi.

Akkurat nå har vi en spennende stilling ledig som erfaren fagrådgiver i Kunstig Intelligens-miljøet. For at du skal trives i rollen, er det viktig at du setter pris på å jobbe på tvers av forretning og IT, og at du spesielt liker å fordype deg i området for data. Vi ser etter noen med relevant høyere utdanning og minst 1-3 års erfaring med teknisk arbeid innen data science og/eller ML Engineering. Gode muntlige og skriftlige kommunikasjonsevner på norsk er et krav. Du bør ha erfaring med veiledet og uveiledet læring, statistisk analyse, visualisering, operasjonalisering og/eller systemadministrasjon. Du bør også ha forståelse for analyseplattformer og skyteknologi, men viljen din til å kontinuerlig forbedre og utvikle kompetansen din innen et fagområde som stadig utvikler seg, er kanskje det aller viktigste.

Høres dette ut som deg?

La oss gå litt mer inn i hva du vil være ansvarlig for. SomData Scientist / ML Engineer vil du i din rolle være ansvarlig for å forvalte livssyklusen av AI løsninger og administrere selskapets analyseplattform. Du vil være ansvarlig for å produsere rapporter for å overvåke status for modellene og identifisere når en modell skal videreutvikles. Du vil også ha ansvar for helhetlig utvikling av ML modeller og prosessanalyserapporter for å dele innsikt og sikre at ledere kan ta informerte beslutninger. For å trives og lykkes i denne rollen bør du ha erfaring med data, statistikk, feature engineering, maskinlæring, ML-Ops eller systemutvikling. Kanskje har du også erfaring med å lede implementeringen av AI løsninger. Vi legger stor vekt på sertifiseringer, da det viser din kompetanse.

**Når det gjelder kompetanse som er viktig for denne stillingen...**bør du ha teknisk utviklingskompetanse, kanskje som backend-utvikler på data og programvare, inkludert SQL Server, PowerBI, Python, R, .Net, RStudio, Databricks. Linux-kompetanse er en fordel. Mange er teknisk dyktige, men hvis du i tillegg har god forretningsforståelse og motiveres av den verdien data, AI og avansert analyse har for forretningen, prioriterer vi den typen personer.Du vil rapportere til Chief Data and Analytics Officer (CDAO) og arbeidsplass blir i våre fantastiske lokaler i Finansparken i Stavanger sentrum. Som medarbeider hos oss får du meget gode pensjonsordninger, samt ansattbetingelser på forsikringer og banktjenester. Det er også gode rammer for fleksibilitet ved behov. Pandemien har vist oss at magien og kulturen lages sammen, men det er rom for å jobbe hjemme når det trengs.

Høres dette interessant ut?

Du er velkommen til å søke på stillingen dersom du føler at dette kan være noe for deg! Hvis du fortsatt er usikker, hjelper vi deg gjerne med å finne ut om en jobb hos SpareBank 1 SR-Bank kan være riktig for deg. Send oss gjerne en e-post for mer informasjon eller en uforpliktende og konfidensiell samtale. Ta kontakt med Charl Maree for å få mer informasjon.
Adresse: Stavanger

Om arbeidsgiveren
SpareBank 1 SR-Bank er Sør- og Vestlandets ledende finanshus, og det 5. største bankkonsernet i Norge. Fra Grimstad i sør til Bergen i nord samarbeider over 1100 dyktige kolleger for å kjenne markedet og gi den beste kundeopplevelsen både fysisk og digitalt. Historien vår startet for 180 år siden i en tradisjonell sparebank, i dag er vi et komplett finanshus som i tillegg til tradisjonell bankdrift driver med fondsforvaltning, forsikring, leasing, verdipapirforetak, eiendomsmegling og regnskapstjenester. Som ansatt hos oss er du med på utviklingen i  en av Norges mest spennende og digitale bransjer. Les mer om SpareBank 1 SR-Bank

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

  • DES 10
    2023
    2 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Flere muligheter
2 ledige stillinger

Se flere annonser

Om stillingaVi ønskjer å styrkje kontraktsgruppa til Vegdrift Bergen og vi er derfor på jakt etter ein ekstra kontrollingeniør som kan
05.12.2023
Om stillingaVi ser etter deg med naturleg interesse for tal og med analytiske evner. Du har god forståing for offentleg
04.12.2023
Om stillingenVi har en ambisjon om å være Norges beste lønnsenhet, og nå er vi på jakt etter forsterkninger til
30.11.2023
Om stillingenVi har en ambisjon om å være Norges beste lønnsenhet og nå søker vi etter deg som vil være
30.11.2023
Vi søker flere gode rådgivere til bedriftsmarkedetVi ser etter deg, som på samme måte som oss, er opptatt av gode
30.11.2023 Oslo
Vi utvider teamet og søker flere gode pensjonsrådgivereVi ser etter deg som vil være med å vokse sammen med oss,
30.11.2023 Oslo
Om stillingenRegnskapsseksjonen har ansvar for å føre fullverdig regnskap for hele Statens vegvesen. Det innebærer utvidet ansvar med å bistå
30.11.2023
Om stillingaØnskjer du å kunne bidra med elektrokompetansen din for at alle trafikantar skal få ei så god oppleving som
30.11.2023
Vis alle 24.434 ledige stillinger

Fakta om SpareBank 1 SR-Bank