<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Skala Fabrikk Er du en handlekraftig og fremtidsrettet leder for salg og forretningsutvikling?

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Nye forretningsområder -- Nye markeder -- Nye produkter og tjenester

Skala Fabrikk har et solid utgangspunkt med trofaste kunder, stabile resultater og dyktige og positive medarbeidere. Selskapet er godt posisjonert for videre vekst både innenfor eksisterende produktområder og innenfor nye markeder. Skala Fabrikk er sentralt geografisk plassert med teknologi og leveransekapasitet. Selskapet ser nå etter en offensiv og fremtidsrettet leder for salg og forretningsutvikling som ønsker å drive forretningen inn i nye markeder og nye forretningsområder.

Som leder for salg og forretningsutvikling vil du få en sentral rolle med ansvar for salg og forretningsutvikling mot nye kundegrupper og muligheter i nye produkter Skala Fabrikk bringer til markedet. Den rette kandidaten trives med høyt aktivitetsnivå og får energi av å bygge nettverk og relasjoner. Du evner å skape entusiasme og samarbeid rundt felles mål, samt å utnytte og utvikle medarbeidere sin kompetanse til å realisere selskapets salgs- og vekstambisjoner. Det er en fordel dersom du har kommersiell bakgrunn fra industrien eller energisektoren og god kjennskap til digital markedsføring. Det vil også være positivt med teknologibakgrunn eller interesse for teknologi.

Skala Fabrikk AS tilbyr en stilling med gode påvirkningsmuligheter til å skape framtidsrettede løsninger. I Skala Fabrikk blir du en del av en bedrift preget av et hyggelig og uformelt arbeidsmiljø med engasjerte medarbeidere. Du vil få konkurransedyktige betingelser og utviklingsmuligheter*.*Stillingen rapporterer til daglig leder og har arbeidssted på Heimdal i Trondheim.

Ønsker du nærmere informasjon om stillingen, kan du kontakte Visindi ved Patrick Gjønnes tlf. Logg inn for å se kontaktinformasjon eller daglig leder i Skala Fabrikk, Geir Bergh tlf. Logg inn for å se kontaktinformasjon. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver i prosessens innledende fase. Søknad med CV sendes via www.visindi.no.
Adresse: Heimdal

Om arbeidsgiveren
Skala Prosessteknikk AS er en del av et stort kunnskaps ¿ og leveransemiljø til næringsmiddelrelatert industri gjennom eierinteresser i åtte selskaper ¿ hvorav ett er Skala Fabrikk. Total omsetning er ca. 700 mill årlig og vi er 250 ansatte i Oslo, Stavanger og Trondheim. Skala Fabrikk er lokalisert på Heimdal Industriområde
¿ like sør for Trondheim sentrum. Fabrikken er en norsk produsent av tanker og annet prosessutstyr i rustfritt stål til næringsmiddelindustrien, samt til utvalgte områder innen annen industri. Bedriften har en moderne maskinpark, høyt kvalifisert fagpersonell og er ledende innen sitt område i Norge. TINE er og har vært en stor viktig kunde. Fabrikken omsetter årlig for ca 80 mill kr, har 45 ansatte og holder til i moderne og hyggelige lokaler.
Les mer om Skala Fabrikk

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Kandidatmatch
Jøbbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Fagskoleingeniør søker jobb
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%

Se flere annonser

Om stillingenVi har en ambisjon om å være Norges beste lønnsenhet, og nå er vi på jakt etter forsterkninger til
30.11.2023
Om stillingenVi har en ambisjon om å være Norges beste lønnsenhet og nå søker vi etter deg som vil være
30.11.2023
Vi søker flere gode rådgivere til bedriftsmarkedetVi ser etter deg, som på samme måte som oss, er opptatt av gode
30.11.2023 Oslo
Vi utvider teamet og søker flere gode pensjonsrådgivereVi ser etter deg som vil være med å vokse sammen med oss,
30.11.2023 Oslo
Om stillingenRegnskapsseksjonen har ansvar for å føre fullverdig regnskap for hele Statens vegvesen. Det innebærer utvidet ansvar med å bistå
30.11.2023
Om stillingaØnskjer du å kunne bidra med elektrokompetansen din for at alle trafikantar skal få ei så god oppleving som
30.11.2023
Arbeidssted: Arendal og Kristiansand Vi ser etter en gruppeleder med høy fagkompetanse og forretningsdriv – som vil være med å utvikle oss
30.11.2023 Flere steder
Arbeidssted: Stavanger Ønsker du å være med på å forme morgendagens samfunn? I Norconsult kan du få være med på akkurat
30.11.2023 Stavanger
Vis alle 24.171 ledige stillinger

Fakta om Skala Fabrikk