<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Mesta Arbeidsleder Kaivedlikehold

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Vil du være med å sikre at barn kommer trygt frem til skolen, at ingen blir forsinket på vei til jobb og at varene vi trenger kommer frem dit de skal; om det så er en strålende sommerdag eller en kald vinternatt? I Mesta har vi et felles mål, og det er å sørge for at folk kommer trygt fram, 24 timer i døgnet, i hele Norge. 

Nå søker vi en ny operativ arbeidsleder til vår avdeling for kaivedlikehold i Sør-Trøndelag. Arbeidet omfatter beredskap, service og vedlikehold av ferje- og hurtigbåtkaier og oppmøtested vil være: Grønørveien 7, 7300 Orkanger.  Noe reisevirksomhet må påregnes.

Hvorfor skal du jobbe i Mesta?

Du vil bli viktig i arbeidet med å opprettholde infrastrukturen; et samfunnskritisk oppdrag. Siden oppgavene vi skal løse er forskjellige, trenger vi folk med ulik bakgrunn som ser løsninger på nye og spennende måter. For å få dette til er det også viktig for oss med samarbeid og godt arbeidsmiljø på tvers av avdelinger. Hos oss får du en trygg arbeidsplass med gode pensjons- og forsikringsordninger.

Vi er opptatt av mangfold, likestilling, vi bryr oss ikke om hvor du kommer fra eller hvem du elsker. Har du en annen bakgrunn enn mange andre, er det fint for oss. Kvalifiserte kandidater uansett alder, kjønn, kjønnsidentitet, seksuell orientering, religion, kjønnsuttrykk, funksjonsevne, etnisk bakgrunn og arbeids- og livserfaring oppfordres til å søke jobb hos oss.

Det er slik vi hver dag får folk frem.

Om stillingen
Som operativ arbeidsleder vil du ha det praktiske ansvaret for å planlegge, organisere og lede den operative driften på kontraktene. I samarbeid med resten av teamet vil du sørge for at prosjektenes økonomiske målsetninger oppnås, samt at kontraktsmessige forpliktelser overfor byggherre og underentreprenører ivaretas.

Hvem er du?
Det er ønskelig at du har praktisk bakgrunn da du vil fungere som en operativ arbeidsleder. Du evner å se noen dager frem i tid, liker å tilrettelegge for andre og lede praktisk arbeid. Du har kremmerånd og yrkesstolthet. Følgende kompetanse og erfaring må også være på plass:

  • Erfaring fra bygg og anlegg, gjerne mekanisk bakgrunn i tillegg til stålarbeid og betong
  • Utdanning innen bygg og anlegg eller lang og relevant erfaring 
  • Førerkort klasse B, gjerne BE eller C
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk

Er du nysgjerrig og vil vite mer om stillingen?                                         - Ta kontakt med Anleggsleder Tonje Hjemli Holen telefon på Logg inn for å se kontaktinformasjon

For å søke laster du opp CVen din og svarer på noen spørsmål som er relevant for stillingen. Du skal ikke laste opp noe søknadsbrev. Søknader behandles fortløpende.

Søknadsfrist er 27.09.23.Epost: Logg inn for å se kontaktinformasjon

Logg inn for å se kontaktinformasjon
Om arbeidsgiveren

Hver dag, over alt, i hele Norge, er Mesta til stede der folk ferdes. Vi er til stede til en hver tid, for å sørge for at folk kommer trygt frem dit de skal. Med nesten 200 års erfaring med arbeid innen samferdsel, er vi i dag ledende innen vedlikehold og drift av vei i Norge.

 

Mesta ble etablert som et eget selskap i 2003. Før det var vi selve produksjonsenheten Statens Vegvesen. Siden Mesta ble etablert, har vi gått i gjennom ulike prosesser som gjør at vi i dag er et moderne selskap med spisskompetanse på infrastruktur.

 

Vei, bane, elektro, og energi er de fire store forretningsområdene våre. Vår lange historie med bygging og vedlikehold av vei, gjør at vi i dag kan fortsette med å vedlikeholde og etablere infrastruktur. På denne måten opprettholder vi vårt største mål:

 

Mesta FÅR FOLK FRAM.

Les mer om Mesta

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

  • DES 08
    2023
    3 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
Flere muligheter
9 ledige stillinger
Traineeprogram
Lærlinger

Se flere annonser

Om stillingenVi har en ambisjon om å være Norges beste lønnsenhet, og nå er vi på jakt etter forsterkninger til
30.11.2023
Om stillingenVi har en ambisjon om å være Norges beste lønnsenhet og nå søker vi etter deg som vil være
30.11.2023
Vi søker flere gode rådgivere til bedriftsmarkedetVi ser etter deg, som på samme måte som oss, er opptatt av gode
30.11.2023 Oslo
Vi utvider teamet og søker flere gode pensjonsrådgivereVi ser etter deg som vil være med å vokse sammen med oss,
30.11.2023 Oslo
Om stillingenRegnskapsseksjonen har ansvar for å føre fullverdig regnskap for hele Statens vegvesen. Det innebærer utvidet ansvar med å bistå
30.11.2023
Om stillingaØnskjer du å kunne bidra med elektrokompetansen din for at alle trafikantar skal få ei så god oppleving som
30.11.2023
Bli med på oppgradering av Riksvegtunnelene i Nord-Norge Om stillingen Er du på jakt etter nye og varierte oppgaver, og
30.11.2023 Flere steder
Bli med på utviklingen av Nord-Norges største by   Om stillingen Er du er på jakt etter nye og varierte
30.11.2023 Flere steder
Vis alle 25.478 ledige stillinger

Fakta om Mesta