<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Lerøy Seafood Group ASA Kickstart din karriere hos oss i Lerøy – bli vår neste Trainee!

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Bli kjent med Lerøy Seafood Group ASA

Er du nyutdannet og på jakt etter en spennende start på karrieren med fokus på personlig utvikling, god oppfølging og spennende oppgaver i et fremtidsrettet konsern? Da er vårt traineeprogram noe for deg!

Traineeprogrammet har oppstart august 2024 og strekker seg over ett år. Du vil få en unik mulighet til å bli kjent med hele verdikjeden vår, og vil i løpet av traineeperioden hospitere på ulike avdelinger og selskap i konsernet. Du vil få god støtte av en fadder og dedikerte kollegaer som ønsker at du lykkes på din reise. Du vil også bli en del av en større gruppe, der du sammen med andre traineer vil dele erfaringer og delta på fagsamlinger i inn- og utland.

Lerøy trenger motiverte, lærevillige og initiativrike medarbeidere langs hele verdikjeden og til årets traineeprogram søker vi kandidater innen følgende fagområder:

Informasjonsteknologi og digitalisering

Vi er midt i en spennende digital omstilling og ser etter talenter med ferdigheter innen IT, programvareutvikling, databaser og programmering. Hvis du har kunnskap innen disse områdene og forstår viktigheten av teknologi og digitalisering, kan du være en verdifull ressurs for Lerøy i fremtiden! Hvis du har en utdannelse innen IT, data eller utvikling, vil vi gjerne høre fra deg.

Teknisk utvikling

Vi søker kandidater som kan lede og fremskynde vår teknologiske utvikling. Du vil spille en viktig rolle i å implementere nyskapende teknologiske løsninger som styrker vår virksomhet og gir oss konkurransefordel. Hvis du har en ingeniør- eller marin bakgrunn med forståelse for biologi, er dette interessant for oss.

Strategi og virksomhetsstyring

Vi leter etter kandidater som har lidenskap for strategisk ledelse. Du vil spille en viktig rolle i å utvikle og gjennomføre effektive strategier som vil veilede organisasjonen vår mot suksess og måloppnåelse. Sterke analytiske ferdigheter, et strategisk tankesett og drivkraft for Lean og forretningsvekst er en fordel.

Salg og distribusjon

Vi søker engasjerte salgs- og logistikkeksperter som kan bidra til vekst og økt inntjening på markedet. Din rolle vil være nøkkelen til å sikre effektiv distribusjon og øke salget av våre produkter og tjenester. Hvis du har en salgstilnærming og interesse for IT med programmering i Java, Python og Power BI, kan dette være noe for deg!

Vårt traineeprogram dekker hele verdikjeden, og mulighetene er store uavhengig av utdanningsbakgrunn. I søknadsportalen vil du selv kunne velge forretningsområdene du ønsker å jobbe hos basert på dine interesser og utdanningsbakgrunn.

Ønskede kvalifikasjoner:

 • Utdanning på bachelor eller masternivå innen økonomi, IT, utvikling, kybernetikk, logistikk, salg, prosjektledelse, informatikk, matematikk, HR, innkjøp, statistikk, juss og ingeniørutdanninger er alle av interesse. Fagskoleutdanning innen IT og utvikling, programmering og logistikk er også av interesse.
 • Du har ikke mer enn ett års relevant arbeidserfaring etter endt utdanning.
 • Lerøy er på en spennende og omfattende digitaliseringsreise, og ser etter kandidater som er endrings- og utviklingsorientert med høy teknologisk forståelse.
 • Gode kommunikasjonsferdigheter på norsk og engelsk er en forutsetning. Dersom du behersker flere språk er det også verdsatt.

For oss er personlige egenskaper minst like viktig som utdanningsbakgrunnen og erfaringen du kommer med. Det er viktig for oss at du identifiserer deg med verdiene våre; åpen, ærlig, ansvarlig og skapende.

Vi tilbyr:

 • Gode utviklingsmuligheter i et ledende sjømatkonsern
 • Konkurransedyktige lønnsbetingelser
 • Gode pensjons- og forsikringsordninger
 • Trygt og godt arbeidsmiljø

Vi befinner oss langs hele norskekysten, og basert på de ulike stillingene kan arbeidssted være Bergen, Ålesund, Tromsø, Trondheim, Kristiansund og Lofoten.

Traineeprogrammet har formål om fast ansettelse.

For å vurdere din søknad ønsker vi at du legger ved følgende dokumenter: motivasjonsbrev, CV, offisiell karakterutskrift/vitnemål, samt. andre relevante dokumenter.

Alle henvendelser vil bli behandlet konfidensielt. Kun søknader som registreres elektronisk via vårt søknadsskjema blir vurdert. 

 

Om arbeidsgiveren

Lerøy Seafood Group ASA er et verdensledende sjømatselskap med røtter tilbake til 1899. Kjernevirksomheten til konsernet er produksjon av laks og ørret, fangst av hvitfisk, videreforedling, produktutvikling, markedsføring, salg og distribusjon av sjømat. Lerøy medvirker til lokal verdiskaping langs hele Norskekysten. Våre om lag 6 000 ansatte leverer sjømat tilsvarende fem millioner måltider hver eneste dag, og tilsvarende 1,75 milliarder måltider i året. 

Hovedkontoret ligger i Bergen, men vi driver med fangst og havbruk langs hele kysten av Norge. Lerøy har fabrikker som produserer og pakker i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Frankrike, Nederland, Portugal, Spania, Italia, Tyrkia og Shetland. I tillegg har vi salgskontorer i USA, Japan og Kina. Konsernet ser på seg selv som et lokalt selskap med et globalt perspektiv, og skal være en virksomhet med lokal forankring på de stedene vi driver virksomhet. På den måten bidrar vi i alle lokalsamfunn uavhengig av region og nasjonalitet.

Vår visjon 

Å bli den ledende og mest lønnsomme globale leverandøren av bærekraftig kvalitetssjømat.

Våre verdier 

Ærlig, Åpen, Ansvarlig og Skapende

 Hva kan du forvente i Lerøy?

 • Et verdensledende sjømatkonsern med høye ambisjoner
 • Gode nasjonale og internasjonale karrieremuligheter
 • Et ungt, men erfarent miljø
 • En arbeidsgiver som vektlegger samfunnsansvar og etikk
 • En spennende arbeidsplass med fokus på kontinuerlig utvikling
 • Et faglig og profesjonelt miljø
 • Høyt fokus på miljø og bærekraft

Lerøy er kåret til sjømatnæringens mest attraktive arbeidsgiver 2023!

I Lerøy legger vi stor vekt på å tilby attraktive jobber til dyktige og resultatorienterte medarbeidere, og ser verdien av å rekruttere unge og nyutdannede til fremtidens næring. Vi tilbyr blant annet program for lærlinger, sommervikarer, internship og traineestillinger. Vi ser verdien av å ha mennesker fra ulik bakgrunn og med ulike typer utdannelse.

For mer informasjon, besøk vår hjemmeside: https://www.leroyseafood.com/no/

Les mer om Lerøy Seafood Group ASA

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Kontaktpersoner

Employer Branding & Recruitment Manager
Talent Manager

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 95%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 72%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Flere muligheter
1 ledig stilling
 • Søknadsfrist: Fortløpende
  Danmark, Finland, Frankrike, Japan, Kina, Nederland, Hele Norge, Portugal, Spania, Sverige, Tyrkia, USA
Traineeprogram
Internship / Praktikanter
Lærlinger

Se flere annonser

Asfaltarbeidere til Vestfold/Telemark og Kjela dammer i 2024 Veidekke Asfalt distrikt Sør-Øst, søker asfaltarbeidere til vår avdeling i Vestfold/Telemark og
28.11.2023 Flere steder
Veidekke Asfalt, distrikt Møre, søker asfaltarbeidere Våre avdelinger i Møre og Romsdal søker motiverte og erfarne asfaltarbeidere I Veidekke er
28.11.2023 Hele Møre og Romsdal
Nyutdannet, lagspiller og idérik? Veidekke er Norges største entreprenørselskap med prosjekter, anlegg og driftskontrakter over store deler av landet. Nå søker
28.11.2023 Verdal
Veidekke Asfalt, avdeling Helgeland, søker asfaltarbeidere/Asfaltører, frist; 31. januar 2024 Våre avdelinger i Helgeland søker motiverte og erfarne asfaltarbeidere I
28.11.2023 Flere steder
Våre avdelinger i Innlandet søker asfaltører/asfaltarbeidere I Veidekke er vi opptatt av involvering og samarbeid. Er du engasjert, tar ansvar,
28.11.2023 Hele Innlandet
Vil du styrke GK i Hålogaland? Vi i GK drives av å utvikle, bygge og drifte smarte og tekniske løsninger
28.11.2023 Flere steder
Vil du også bli en del av Team GK? Vi i GK drives av å utvikle, bygge og drifte smarte
28.11.2023 Skien
Har du teknisk bakgrunn innen ventilasjon? Vi i GK drives av å utvikle, bygge og drifte smarte tekniske løsninger som reduserer klimabelastningen fra gamle
28.11.2023 Kristiansand
Vis alle 26.090 ledige stillinger

Fakta om Lerøy Seafood Group ASA