<  
>  
Stillingsannonse

GK Prosjektleder med personalansvar til Førde

Søknadsfrist : 15.10.2023
Send soknad!

Stillingsbeskrivelse

Vil du lede prosjekter som bidrar til mer energieffektive og bærekraftige bygg?

Vi i GK drives av å utvikle, bygge og drifte smarte og tekniske løsninger som reduserer klimabelastningen fra gamle og nye bygg. Uansett hvilken type bygg vi jobber med, finner vi løsninger med tanke på både dagens brukere og fremtidige generasjoner.

Her blir du del av et faglig sterkt miljø, både på avdelingen og på tvers av fagene i GK. Videre vil du få ansvar for egne prosjekt, og oppfølging av de andre prosjektlederne og deres prosjekt.

Som prosjektleder i GK tar du eierskap til egne prosjekt og trives med høy aktivitet. Vi har mange spennende prosjekter i nærområdet, der du både vil få utfordret deg innen ventilasjonsfaget og prosjektledelse. Hos oss vil du være en del av et solid flerfaglig miljø som både vil utfordre og bli utfordret. Stillingen innehar personalansvar og rapporterer til avdelingsleder for vår serviceavdeling i Sogn og Fjordane.

 

Hvorfor velge GK:

Vi i GK har store ambisjoner for fremtiden. For å lykkes med det, må vi ha en organisasjon der våre ledere og medarbeidere trives, utvikles og engasjerer seg. For våre ansatte er GKs viktigste ressurs!

 • For å ivareta våre ansatte er vi opptatt av å tilby interne utviklingsmuligheter, kurs og opplæring
 • Du har påvirkningskraft på egen arbeidshverdag
 • Vi har en bedriftskultur der vi spiller hverandre gode
 • Konkurransedyktig lønn med gode pensjons- og forsikringsforhold
 • Bil- og telefonordning
 • Godt sosialt miljø med dyktige kolleger som vil deg vel

Sammen tar vi ansvar, skaper endring og en inkluderende arbeidsplass der alle har plass og mulighet til å utvikle seg.

 

Her er det såpass mye gøy å jobbe med, så det blir vanskelig å liste opp alt, men kort fortalt vil dine ansvarsområder være:

 • Teknisk-, økonomisk- og fremdriftsansvar for egne prosjekter
 • Kalkulering og oppfølging av prosjektering
 • Oppfølging av underleverandører/partnere
 • Innkjøp
 • Prosjektoppfølging av andre prosjektledere

 

Kvalifikasjoner:

 • Primært ser vi etter noen med ingeniørkompetanse på fagskolenivå eller høyere
 • Prosjektlederkompetanse
 • Erfaring med tverrfaglige prosjekter er en fordel
 • Gode norskferdigheter muntlig og skriftlig

Det er viktig at du kan identifisere deg med våre verdier; inkluderende, nysgjerrig og ansvarlig (INA).

 

Personlige egenskaper

For å lykkes i denne rollen tror vi det er en fordel at du er en strukturert person som er opptatt av å nå resultater i en til tider hektisk hverdag. Som prosjektleder samarbeider du godt og deler kunnskap, erfaring og informasjon på tvers av fag og avdelinger. Det kan også være en fordel at du trives med salg der du kommuniserer godt med andre, og både skaper og optimaliserer muligheter som dukker opp.

I GK kan du være deg selv og forvente å bli respektert, uansett hvor du kommer fra eller hvem du elsker. Mangfold og inkludering handler for oss om å anerkjenne og respektere hverandres virkelighet og finne styrke i det som gjør oss like og ulike. Kvalifiserte kandidater som kjenner seg igjen i våre verdier inkluderende, nysgjerrig og ansvarlig oppfordres til å søke hos oss.

 

For mer informasjon om stillingen, kontakt Line Helén Pedersen, tlf. 915 18 453.

Hos oss kan du søke uten søknadsbrev, vi ber heller om CV og stiller deg et par enkle spørsmål. Søk elektronisk via vårt rekrutteringssystem innen 15.10.2023.

SEND INN SØKNAD HER

Om arbeidsgiveren

Lyst til å skape energieffektive løsninger i dagens og fremtidens bygg? Vi i GK jobber for å bli et klimaforbilde og vil ha med oss unge medarbeidere som hjelper oss å dra både GK og bransjen i retning av en mer bærekraftig byggenæring.

GK er Skandinavias ledende tekniske entreprenør og servicepartner. Vi leverer tekniske installasjoner og rådgivning som bidrar til betydelige energi- og miljøgevinster i kombinasjon med optimal komfort for byggets brukere - i hele byggets livssyklus.

Bygg- og anleggsnæringen står globalt for 40 prosent av energibruken og klimagassutslippene, og det kan ikke fortsette. I GK er vi opptatt av at vi må begynne med oss selv ved å gå foran som et godt eksempel. Det er en forpliktelse som har konsekvenser for våre handlinger og for produktene og tjenestene vi leverer.

Les mer om GK

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Søknadsfrist : 15.10.2023

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 95%
Student/Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 85%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Flere muligheter
6 ledige stillinger
Internship / Praktikanter
Lærlinger

Bli kjent med GK Gruppen!

De ansatte
 • GK tenker moderne og miljøbevisst. Hvor jeg som «Summer Engineering Intern» fikk aktivt ta del i prosjekteringen og planleggingen av framtidens bygg, med bærekraft i fokus. Med en variert hverdag og tverrfaglige oppgaver, var det aldri kjedelig.
  Fredrik S. Andresen Sommerjobb
 • Som nyutdanna i GK har jeg følt meg verdsatt, fått ansvar og store muligheter til å utvikle meg. Det har vært rom for prøve mange ulike arbeidsoppgaver, også innenfor andre stillinger, kun for læring og personlig utvikling. Det har jeg satt pris på.
  Astrid Aarstrand Prosjektingeniør
 • I GK får jeg god opplæring, av ledelsen og dyktige kollegaer med høy kompetanse. Jeg lærer stadig noe nytt i en varierende arbeidshverdag og trives utrolig godt som lærling i GK. Didrik ble kåret til "Norges Hyggeligste Lærling 2019"
  Didrik Berg Haltvik Rørleggerlærling
Hos oss får du
Godt arbeidsmiljø
Karrieremuligheter og fleksibilitet
Læring i tverrfaglig miljø
Muligheter til intern forflytning
GK-skolen: faglig og personlig utvikling

Filmer

Hvorfor jobbe i GK
Prosjektingeniør i GK Norge
Lærling i GK Norge