<  
>  
Stillingsannonse

GK Ventilasjonstekniker/Renromstekniker

Søknadsfrist : 15.10.2023
Send soknad!

Stillingsbeskrivelse

Vi i GK drives av å utvikle, bygge og drifte smarte tekniske løsninger som reduserer klimabelastningen fra gamle og nye bygg. Uansett hvilken type bygg vi jobber med, finner vi løsninger med tanke på både dagens brukere og fremtidige generasjoner.

GK sin serviceavdeling i Asker søker en servicetekniker innenfor ventilasjonsfaget og renromsfaget. GK er en Skandinavisk teknisk entreprenør og servicepartner, og fagarbeiderne er kjernen i virksomheten vår. I GK får du både planlegge, samordne og utføre oppdrag. Arbeidet innebærer både teknisk problemløsning og kontakt med kunder.

Asker service er en flerfaglig avdeling med dyktige medarbeidere og et hyggelig miljø. Vi samarbeider på tvers av fag, noe som både gir rom for utvikling og læring. 

 

Hvorfor velge GK?

Våre avdelinger er preget av korte veier til beslutningstaker og et godt arbeidsmiljø der vi samarbeider på tvers av fag.

 • For å ivareta våre ansatte er vi opptatt av å tilby interne utviklingsmuligheter, kurs og opplæring
 • Vi har en bedriftskultur der vi spiller hverandre gode
 • Konkurransedyktig lønn med gode pensjons -og forsikringsforhold
 • Bil -og telefonordning

Sammen tar vi ansvar, skaper endring og en inkluderende arbeidsplass der alle har plass og mulighet til å utvikle seg.

 

Ansvarsområder:

Du kommer til å bistå våre kunder med service og vedlikehold av klimaanlegg, innregulering, foreslå og gjennomføre systemforbedringer på bakgrunn av økt energieffektivitet. Det vil også bli en mulighet for å jobbe med renrom, der GK vil gi deg opplæring og sertifisering. Du vil få jobbe selvstendig i større og mindre oppdrag, og som vårt ansikt utad så det er viktig for oss at du gir en god kundeopplevelse og utfører godt teknisk arbeid.

 • Service og vedlikehold av klimaanlegg
 • Foreslå og gjennomføre systemforbedringer
 • Service og validering av sikkerhetsbenker, avtrekkskap og LAF/UDAF-enheter, renrom, operasjonsstuer og laboratorium
 • Dokumentasjon og rapportering
 • Sørge for korrekt innrapportering av feil, mangler og forbedringsforslag som oppdages ved servicegjennomføring, som kan gi en merverdi/forbedring for kunden
 • Bistå kolleger med problemløsning
 • Følge gjeldene HMS-rutiner og melde avvik

 

Kvalifikasjoner: 

 • Relevant fagbrev er ønskelig
 • Relevant bakgrunn fra ventilasjon, byggautomasjon/elektro, kjøling/rør, renrom eller mekanisk service er ønskelig, men ikke et krav. Dersom du er mekanisk anlagt og engasjert kan vi stå for nødvendig opplæring. 
 • Førerkort kl. B
 • Beherske norsk skriftlig og muntlig

Det er viktig at du identifiserer deg med våre verdier: inkluderende, nysgjerrig og ansvarlig (INA).

 

Personlige egenskaper

For å lykkes i denne rollen liker du å jobbe selvstendig, sikkert og med et ønske om faglig utvikling. Du skaper gode relasjoner og har evnen til å både lytte til kundens behov og samtidig se hvordan våre løsninger best kan selges inn. Du oppleves troverdig av våre kunder og jobber med god oversikt og orden.

I GK kan du være deg selv og forvente å bli respektert, uansett hvor du kommer fra eller hvem du elsker. Mangfold og inkludering handler for oss om å anerkjenne og respektere hverandres virkelighet og finne styrke i det som gjør oss like og ulike. Kvalifiserte kandidater som kjenner seg igjen i våre verdier inkluderende, nysgjerrig og ansvarlig oppfordres til å søke hos oss.

For mer informasjon om stillingen, kontakt Avdelingsleder Asker, Beate Mordt, tlf: 91528540.  

(Hos oss kan du søke uten CV og søknadsbrev, vi ber isteden om at du svarer på et par korte spørsmål.) 

Søknad sendes elektronisk via vårt rekrutteringssystem. Søknadsfrist 15.10.23

SEND INN SØKNAD HER

Om arbeidsgiveren

Lyst til å skape energieffektive løsninger i dagens og fremtidens bygg? Vi i GK jobber for å bli et klimaforbilde og vil ha med oss unge medarbeidere som hjelper oss å dra både GK og bransjen i retning av en mer bærekraftig byggenæring.

GK er Skandinavias ledende tekniske entreprenør og servicepartner. Vi leverer tekniske installasjoner og rådgivning som bidrar til betydelige energi- og miljøgevinster i kombinasjon med optimal komfort for byggets brukere - i hele byggets livssyklus.

Bygg- og anleggsnæringen står globalt for 40 prosent av energibruken og klimagassutslippene, og det kan ikke fortsette. I GK er vi opptatt av at vi må begynne med oss selv ved å gå foran som et godt eksempel. Det er en forpliktelse som har konsekvenser for våre handlinger og for produktene og tjenestene vi leverer.

Les mer om GK

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Søknadsfrist : 15.10.2023

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 85%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Flere muligheter
6 ledige stillinger
Internship / Praktikanter
Lærlinger

Bli kjent med GK Gruppen!

De ansatte
 • GK tenker moderne og miljøbevisst. Hvor jeg som «Summer Engineering Intern» fikk aktivt ta del i prosjekteringen og planleggingen av framtidens bygg, med bærekraft i fokus. Med en variert hverdag og tverrfaglige oppgaver, var det aldri kjedelig.
  Fredrik S. Andresen Sommerjobb
 • Som nyutdanna i GK har jeg følt meg verdsatt, fått ansvar og store muligheter til å utvikle meg. Det har vært rom for prøve mange ulike arbeidsoppgaver, også innenfor andre stillinger, kun for læring og personlig utvikling. Det har jeg satt pris på.
  Astrid Aarstrand Prosjektingeniør
 • I GK får jeg god opplæring, av ledelsen og dyktige kollegaer med høy kompetanse. Jeg lærer stadig noe nytt i en varierende arbeidshverdag og trives utrolig godt som lærling i GK. Didrik ble kåret til "Norges Hyggeligste Lærling 2019"
  Didrik Berg Haltvik Rørleggerlærling
Hos oss får du
Godt arbeidsmiljø
Karrieremuligheter og fleksibilitet
Læring i tverrfaglig miljø
Muligheter til intern forflytning
GK-skolen: faglig og personlig utvikling

Filmer

Hvorfor jobbe i GK
Prosjektingeniør i GK Norge
Lærling i GK Norge