<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Veidekke Systemleder – Mobile Mapping

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Vil du være med på å løse tekniske utfordringer og utvikle rollen som systemleder sammen med oss? Vi i forretningsområdet Drift og vedlikehold ser nå etter en person med digital interesse og erfaring med bruk av blant annet data-analyse og/eller utvikling av script. 

Prosjektområdet Spesialtjenester i Drift og vedlikehold er en samling av alle operative enheter som ikke er rene driftskontrakter. Vi satser nå på en ny avdeling som skal samle inn, og bruke GPS-data for å bygge et bedre beslutningsgrunnlag og utvikle måten vi tenker vegvedlikehold.  

 

Arbeidsoppgaver

I denne rollen vil du ha et vidt spekter av forskjellige arbeidsoppgaver. Samtidig som du vil være med på å utvikle rollen, vil du også jobbe med:

 • GPS-teknologi, innsamling og behandling av GPS-data
 • Generell programvare for datainnsamling
 • Behandling, analyse og tolking av ulike datasett
 • Nøyaktighetsvurdering og kvalitetskontroll av data
 • Organisering og planlegging av innsamlingsoppdrag
 • Ledelse og strukturering av datainnsamling
 • Kundebehandling og utvikling av løsninger 
 • Produktpresentasjoner

Med bakgrunn i at rollen er nyopprettet og under utvikling, så vil du ha muligheten til å påvirke hvordan stillingen skal utvikle seg i takt med driftsrelaterte behov, marked og utvikling.

 


Kvalifikasjoner

Vi ser for oss at du innehar relevant utdanning på henholdsvis bachelor- eller masternivå. Videre har du gjerne relevant erfaring innen behandling og analyse av datasett og programvare. Om du har deltatt på eller ledet prosesser innen strukturering og effektivitet av datainnsamling så vil det være et pluss.

Du må ha gode språkkunnskaper innen både engelsk og norsk, i tillegg til gode kommunikasjonsevner når du vil være i dialog med hele spennet av vår organisasjon – fra håndverker til direktør.

Du må også ha førerkort klasse B.

 


Profil

Det er viktig for oss at du er nøyaktig og presis, at du evner å ta initiativ og at du kan jobbe selvstendig. Du starter i en avdeling med utrolige dyktige håndverkere som er spesialister innen sitt fag, så at du har en lidenskap for ditt eget fagområde vil være viktig. 

Veidekkes verdier, Profesjonell – Redelig – Entusiastisk – Grensesprengende, er viktige for oss, og det er viktig for oss at du kan kjenne deg igjen i- og etterleve disse verdiene sammen med oss. Vi verdsetter at du er en støttende og tilgjengelig person som involverer dine ansatte.

Vi tror det kan være en fordel at du verdsetter framdrift og at du liker å se resultater gjennom godt samarbeid. Av erfaring så tror vi at dette er en nøkkelfaktor for suksess hos oss. I tillegg er det positivt om du liker å ta initiativ, tenke nytt og du evner å ta beslutninger. 

Vi ønsker å være en mangfoldsrik og bærekraftig organisasjon hvor alle trives og får utnyttet sitt potensiale, dette er noe vi jobber med som organisasjon og som vi er stolte av. I denne stillingen vil du kunne være med å hjelpe oss videre i denne positive utviklingen!

 

Vi tilbyr

Du blir en del av en bedrift som er uformell i sin omgangstone og har et positivt arbeidsmiljø. Glimt i øyet og godt humør på arbeidsplassen er viktig. 

Vi har gode bonus-, pensjons- og forsikringsordninger i Veidekke og du vil sammen med alle andre i Veidekke få mulighet til å bli medeier i egen bedrift gjennom Veidekkes aksjeprogram for ansatte. I dag eier vi over 15 % av aksjene i selskapet.

Om du lurer på noe så må du gjerne ringe til Jon for en uforpliktende prat.

Vi gleder oss til å motta din søknad!

SEND INN SØKNAD HER

 

Kontakt

Jon Andersen Eide

404 55 526

Søknadsfrist: 08.10.2023

Sted: Etter avtale 

Om arbeidsgiveren

Veidekke er et selskap bygget på menneskers nysgjerrighet, kompetanse og vilje. Når vi setter oss nye mål, er det alltid med menneskene først. Frem mot 2025 og videre har vi tydelige økonomiske målsetninger, men vi vet at for å nå de målene må vi jobbe med det som påvirker resultatet. Vi kaller det Prestasjon med mening.

Slik dyrker vi prestasjon med mening

 • Vi bygger solide team som skal løse kundenes problem
 • Vi velger å gjøre rett når vi står overfor dilemmaer
 • Vi sikter høyere – hver eneste dag. 

Veidekke skal i årene som kommer ta kloke og modige valg og gjøre tydelige prioriteringer. Vi ser på endringer i samfunnet som en mulighet der vi kan spille på vår innovative og involverende kultur og ingeniørkompetanse. Sammen med våre kunder og leverandører skal vi ta en aktiv rolle i klimaskiftet slik at vi løser viktige utfordringer og bygger en bedre morgendag – prosjekt for prosjekt.

Les mer om Veidekke

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

 • NOV 29
  2023
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • NOV 30
  2023
  5 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • DES 01
  2023
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Jobbsøker/Student
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Student
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Flere muligheter
39 ledige stillinger
Traineeprogram
Internship / Praktikanter
Lærlinger

Se flere annonser

Asfaltarbeidere til Vestfold/Telemark og Kjela dammer i 2024 Veidekke Asfalt distrikt Sør-Øst, søker asfaltarbeidere til vår avdeling i Vestfold/Telemark og
28.11.2023 Flere steder
Veidekke Asfalt, distrikt Møre, søker asfaltarbeidere Våre avdelinger i Møre og Romsdal søker motiverte og erfarne asfaltarbeidere I Veidekke er
28.11.2023 Hele Møre og Romsdal
Nyutdannet, lagspiller og idérik? Veidekke er Norges største entreprenørselskap med prosjekter, anlegg og driftskontrakter over store deler av landet. Nå søker
28.11.2023 Verdal
Veidekke Asfalt, avdeling Helgeland, søker asfaltarbeidere/Asfaltører, frist; 31. januar 2024 Våre avdelinger i Helgeland søker motiverte og erfarne asfaltarbeidere I
28.11.2023 Flere steder
Våre avdelinger i Innlandet søker asfaltører/asfaltarbeidere I Veidekke er vi opptatt av involvering og samarbeid. Er du engasjert, tar ansvar,
28.11.2023 Hele Innlandet
Vil du styrke GK i Hålogaland? Vi i GK drives av å utvikle, bygge og drifte smarte og tekniske løsninger
28.11.2023 Flere steder
Vil du også bli en del av Team GK? Vi i GK drives av å utvikle, bygge og drifte smarte
28.11.2023 Skien
Har du teknisk bakgrunn innen ventilasjon? Vi i GK drives av å utvikle, bygge og drifte smarte tekniske løsninger som reduserer klimabelastningen fra gamle
28.11.2023 Kristiansand
Vis alle 26.090 ledige stillinger

Fakta om Veidekke