<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Veidekke Nyutdannet prosjektingeniør Asfalt

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Veidekke er Norges største entreprenørselskap med prosjekter, asfaltvirksomhet, anlegg og driftskontrakter over store deler av landet. Nå søker vi 50 ivrige og engasjerte nyutdannede som ønsker å starte sin karriere hos oss. Vi ser etter deg som er nyutdannet innen relevante ingeniør- eller økonomifag, har bakgrunn fra teknisk fagskole, elektro, HMS, IT/BIM, logistikk eller kvalitet.

 

Dette vil du jobbe med

Din jobbhverdag vil være i vår asfaltvirksomhet. Vi er produsent og utlegger av asfalt, og leverer asfalt til privatpersoner, entreprenører, stat og kommune i hele Norge. Du vil få faglig variasjon med oppgaver innen områder som asfaltproduksjon, sikre optimal drift av våre asfaltlag, utarbeide tilbud til kunder og følge opp pågående oppdrag, både ute på veien og gjennom våre IT-verktøy. Hos oss vil du bli del av et team med høy faglig kompetanse og lang erfaring fra asfaltbransjen.

På toppen av dette vil du delta i vårt nyutdannetprogram Fundament. Her vektlegger vi erfaringsutveksling, nettverksbygging og selvledelse. Du vil delta på samlinger, webinarer og kurs med andre nyutdannede. Vi skal gi deg den beste starten på arbeidslivet og din fremtidige karriere i Veidekke.

 

Dette ser vi etter hos deg

Du er en lagspiller og har lyst til å bli en del av våre faglige sterke miljøer. Du bør være av den engasjerte typen som fascineres av ny teknologi og hvordan den kan brukes på nye og lønnsomme måter, og du vet hvor verdifullt det er å dele kunnskap og idéer med andre.  

Du trives med stor variasjon i fag og kompleksitet. I Veidekke er vi spesialister på hele leveransen til en kunde – og derfor er involvering, samarbeid og ledelse sentralt hos oss. Har du i tillegg forretningsforståelse er vi garantert en god match!

 

Kan du utfordre oss?

Vi har mange kloke hoder hos oss, men verden forandrer seg raskt og for å skape de endringene som må til, trenger vi hjelp fra de som tør å tenke nytt i stort og smått. Vi trenger å bli utfordret og vår satsing på nyutdannede er nødvendig for å kunne løfte oss videre. Vi er avhengig av kontinuerlig tilførsel av ny kompetanse, pågangsmot og engasjement. 

Vi har satt oss klimamål i tråd med Parisavtalen og sikter på å nå klimanøytralitet innen 2045. Målet for klimagassreduksjon følges opp på linje med økonomiske mål og mål for HMS. Dette er mål vi tar med oss inn i våre prosjekter.

 

Vi tilbyr deg:

•    Å eie egen bedrift gjennom Veidekkes aksjeprogram for ansatte. I dag eier de ansatte ca. 15 % av aksjene i selskapet, noe som er unikt blant store selskaper i Norge. Vi gir deg aksjer til en verdi av 10 000 kroner så du kommer i gang med eierskapet
•    Sosiale aktiviteter gjennom Ung i Veidekke
•    Firmahytter i store deler av landet
•    Et stort utvalg av bedriftsidrett og organiserte ekskursjoner
•    Konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger
•    En fremtidsrettet jobb i en næring i stor utvikling
•    Gode kollegaer som heier på hverandre
•    Et selskap som jobber for å utvikle deg og de rundt deg
•    En fadder som du kan sparre ekstra godt med der du blir lokalisert
•    Gode muligheter for å bygge deg et solid nettverk
•    Egen bedriftshelsetjeneste
•    Gøy på jobben! Vi snakker mer om det på jobbintervjuet


Vi har virksomhet i mange deler av landet, og kollegaer som ser frem til å bli kjent med deg. 


Søknadsfristen er 15. november og oppstart vil være høsten 2024. Vi har fortløpende opptak, så vi anbefaler å være tidlig ute med å søke.

SEND INN SØKNAD HER


Har du spørsmål til hvordan det er å jobbe hos oss i asfalt, ta kontakt med lederne i de distriktene vi rekrutterer til: 

Andreas Linder, Regionleder Sør. Telefon 413 65 524 (aktuelle avdelinger i Hønefoss, Larvik/Skien, Lørenskog og Moss)


Frank Andersen, Regionleder Innlandet. Telefon 901 78 150 (aktuelle avdelinger Hamar, Kongsvinger og Gjøvik/Lillehammer)

Vegard Hestdalen, Regionleder Bitumen og Fresetjenester. Telefon 971 43 241 (Oslo)

Even Solheim, Distriktsleder Vestland. Telefon 976 89 792 (avdeling Førde)

Kristian Mossing, Distriktsleder Trøndelag. Telefon 934 72 964  (flere lokasjoner i Trøndelag kan være aktuelle)

Solveig Ingdal, Leder laboratoriet Nord. Telefon 909 94 066 (avdeling Bardufoss)

Kontakt

Linn Braathen Simonsen

920 57 029

Søknadsfrist: 15.11.2023

Sted: Hele landet 

Om arbeidsgiveren

Veidekke er et selskap bygget på menneskers nysgjerrighet, kompetanse og vilje. Når vi setter oss nye mål, er det alltid med menneskene først. Frem mot 2025 og videre har vi tydelige økonomiske målsetninger, men vi vet at for å nå de målene må vi jobbe med det som påvirker resultatet. Vi kaller det Prestasjon med mening.

Slik dyrker vi prestasjon med mening

 • Vi bygger solide team som skal løse kundenes problem
 • Vi velger å gjøre rett når vi står overfor dilemmaer
 • Vi sikter høyere – hver eneste dag. 

Veidekke skal i årene som kommer ta kloke og modige valg og gjøre tydelige prioriteringer. Vi ser på endringer i samfunnet som en mulighet der vi kan spille på vår innovative og involverende kultur og ingeniørkompetanse. Sammen med våre kunder og leverandører skal vi ta en aktiv rolle i klimaskiftet slik at vi løser viktige utfordringer og bygger en bedre morgendag – prosjekt for prosjekt.

Les mer om Veidekke

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

 • NOV 29
  2023
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • NOV 30
  2023
  5 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • DES 01
  2023
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 100%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Jobbsøkende landmåler/vegplanlegger
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Flere muligheter
39 ledige stillinger
Traineeprogram
Internship / Praktikanter
Lærlinger

Se flere annonser

Asfaltarbeidere til Vestfold/Telemark og Kjela dammer i 2024 Veidekke Asfalt distrikt Sør-Øst, søker asfaltarbeidere til vår avdeling i Vestfold/Telemark og
28.11.2023 Flere steder
Veidekke Asfalt, distrikt Møre, søker asfaltarbeidere Våre avdelinger i Møre og Romsdal søker motiverte og erfarne asfaltarbeidere I Veidekke er
28.11.2023 Hele Møre og Romsdal
Nyutdannet, lagspiller og idérik? Veidekke er Norges største entreprenørselskap med prosjekter, anlegg og driftskontrakter over store deler av landet. Nå søker
28.11.2023 Verdal
Veidekke Asfalt, avdeling Helgeland, søker asfaltarbeidere/Asfaltører, frist; 31. januar 2024 Våre avdelinger i Helgeland søker motiverte og erfarne asfaltarbeidere I
28.11.2023 Flere steder
Våre avdelinger i Innlandet søker asfaltører/asfaltarbeidere I Veidekke er vi opptatt av involvering og samarbeid. Er du engasjert, tar ansvar,
28.11.2023 Hele Innlandet
Vil du styrke GK i Hålogaland? Vi i GK drives av å utvikle, bygge og drifte smarte og tekniske løsninger
28.11.2023 Flere steder
Vil du også bli en del av Team GK? Vi i GK drives av å utvikle, bygge og drifte smarte
28.11.2023 Skien
Har du teknisk bakgrunn innen ventilasjon? Vi i GK drives av å utvikle, bygge og drifte smarte tekniske løsninger som reduserer klimabelastningen fra gamle
28.11.2023 Kristiansand
Vis alle 26.090 ledige stillinger

Fakta om Veidekke