<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Asplan Viak Nyutdannet Brannrådgiver

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

En unik mulighet til å utvikle deg innenfor Brannteknisk prosjektering.

Er du lei av en lang og kjedelig stillingsannonse som skryter av hvor fint og flott kontoret vårt er? Hvor godt arbeidsmiljø vi har, eller at du har mulighet for personlig utvikling – vel, alt det har vi!

Asplan Viak er et av Norges største rådgivende ingeniør-, plan- og arkitektfirmaer. Vår visjon er å være den fremste arena for samfunnsutvikling. Vi leter nå etter en engasjert og faglig dyktig branningeniør til vårt kontor i Drammen eller Sandvika/Oslo som ønsker å ta del i vår visjon. Du vil få spennende og varierte arbeidsoppgaver med mening. Kompetanseutvikling er viktig for oss, og hos oss vil du og få muligheten til å utvikle deg gjennom blant annet faglig nettverk, kurs og forskningsprosjekter.

Du vil tilhøre Byggruppen i Sandvika som per dags dato består av 5 brannrådgivere og foruten over 20 rådgivere innen bygningsfysikk og konstruksjonsteknikk. Du vil også delta i faglig brann-nettverk på tvers av alle kontorer og regioner, der vi i alt er 14 brannrådgivere på landsbasis. Disse møtes i jevnlige møter hver andre uke og reiser på egen fagsamling en gang i året.

Vi er ute etter deg som er nyutdannet og vil være med å utvikle fagområdet brannteknikk videre. Branningeniørene våre er i dag involvert i alt fra skisseprosjekt til tilstandsvurderinger av fredede bygninger. Vi har flere rammeavtaler med blant andre kommuner, Forsvarsbygg og NTNU. Flere av medarbeiderne er også med i forskningssentret FRIC hvor det forskes på brann opp mot bygninger i tre, brennbare materialer, brannbekledning, solceller, batteri, og mer. Vi har også kontakt mot HVL, der prosjektet vil skal delta på gjelder forskning på AI og brannsimulering. Du vil her kunne være med å påvirke fremtidens løsninger innen brannsikkerhet og utvikle din kunnskap videre.

Asplan Viak har ulike faggrupper og arkitekt er en av disse. Du vil her få muligheten til å bistå i alt fra reguleringsplaner, infrastruktur tunnel og faglig spørsmål for bygninger rett over bordet fra arkitekter og tekniske rådgivere innen VVS og elektro.

 

Arbeidsoppgaver

Du som Branningeniør får varierte oppgaver som omfatter planlegging og prosjektering innenfor en rekke problemstillinger. Vi er opptatt av å se den enkelte medarbeider og du vil ha gode muligheter til å kunne påvirke din egen utvikling, dine arbeidsoppgaver og arbeidshverdag. Oppdragsporteføljen er spennende og variert. I tillegg til det overnevnte vil stillingen ta for seg:

 • Brannteknisk prosjektering  
 • Utarbeidelse av branntekniske analyser og risikovurderinger
 • Simulering røyk og rømning
 • Oppfølging byggefase 
 • Tilstandsvurderinger av eksisterende byggverk
 • Oppdragsledelse  

 

Kvalifikasjoner

For å lykkes i rollen må du være initiativrik, ansvarsbevisst og ha gode samarbeidsevner. Du er innovativ, løsningsorientert og evner å tenke helhetlig. Du har gode kommunikasjonsegenskaper og evner å bygge relasjoner internt og eksternt og på tvers av fag.Du har master- eller bachelorgrad i brannteknikk, gode kommunikasjonsevner på norsk, både muntlig og skriftlig er essensielt.

 

Hvorfor skal du jobbe i Asplan Viak?

Vi tilbyr deg sjansen til å jobbe i et selskap som former et samfunn i endring.Våre snart 1300 medarbeidere fordelt på over 33 kontorer jobber sammen på tvers av fag og geografi, og har et godt sosialt miljø. Vi har medarbeidere i alle aldere. Vi har bedriftsidrettslag, kunstforening, seniorpolitikk og ung i Asplan Viak. Våre ansatte har talt; vi har et fantastisk arbeidsmiljø. Bli med på reisen!

 

I tillegg tilbyr vi:

 • Fleksibel arbeidstid, fem ukers ferie, fri arbeidsdagene i påskeuken og romjulen. Sommertid.
 • Studieturer, fagsamlinger, bedriftsidrettslag og ulike sosiale arrangementer.
 • Gode pensjons- og forsikringsordninger, konkurransedyktig lønn
 • Utfordrende og varierte arbeidsoppgaver med stor mulighet for å påvirke egen arbeidshverdag.

 

Asplan Viak legger vekt på mangfold, og vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke uten hensyn til alder, kjønn, funksjonsevne og nasjonal eller etnisk bakgrunn.Høres dette ut som noe for deg? Ikke nøl med å sende oss en søknad – vi behandler søknader fortløpende og gleder oss til å høre fra deg!

SEND INN SØKNAD HER

Om arbeidsgiveren

Asplan Viak er et av Norges største rådgivende ingeniør-, plan- og arkitektfirmaer, med 1250 ansatte fordelt på 32 kontorsteder.
I snart 60 år har vi bidratt til samfunnsutviklingen gjennom vår tverrfaglige rådgivning til offentlige og private oppdragsgivere.

Når vi planlegger og gir råd, har vi de som kommer etter oss i tankene – derfor er bærekraft viktig for oss. I Asplan Viak former vi samfunnet gjennom å se mennesket. Vi er delt inn i 5 divisjoner

 • Analyse, Plan og landskap
 • Arkitektur og Bygg
 • Infrastruktur
 • Digitale Tjenester
 • Stab
Les mer om Asplan Viak

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%

Se flere annonser

Om stillingenVi har en ambisjon om å være Norges beste lønnsenhet, og nå er vi på jakt etter forsterkninger til
30.11.2023
Om stillingenVi har en ambisjon om å være Norges beste lønnsenhet og nå søker vi etter deg som vil være
30.11.2023
Vi søker flere gode rådgivere til bedriftsmarkedetVi ser etter deg, som på samme måte som oss, er opptatt av gode
30.11.2023 Oslo
Vi utvider teamet og søker flere gode pensjonsrådgivereVi ser etter deg som vil være med å vokse sammen med oss,
30.11.2023 Oslo
Om stillingenRegnskapsseksjonen har ansvar for å føre fullverdig regnskap for hele Statens vegvesen. Det innebærer utvidet ansvar med å bistå
30.11.2023
Om stillingaØnskjer du å kunne bidra med elektrokompetansen din for at alle trafikantar skal få ei så god oppleving som
30.11.2023
Bli med på oppgradering av Riksvegtunnelene i Nord-Norge Om stillingen Er du på jakt etter nye og varierte oppgaver, og
30.11.2023 Flere steder
Bli med på utviklingen av Nord-Norges største by   Om stillingen Er du er på jakt etter nye og varierte
30.11.2023 Flere steder
Vis alle 29.175 ledige stillinger