<  
>  
Betaling
500 KR
Sted

Lage nettside

Når skal jobben gjøres?
Etter avtale
Jobben har ikke en spesifikk tid / deadline

Hei,

har du lyst til å bli enda bedre på å lage hjemmesider og få praktisk erfaring i å lage/ forbedre nettsider? jeg bruker av podkast?

Til Magefølelsen podkast og min nyoppstartede bedrift søker jeg deg som digger å lage og forbedre nettsider og synes temaene vi snakker om i podkasten er spennende - slik at du evner å formidle budskapene best mulig, samt tiltrekke mennesker som også digger disse budskapene. Det er viktig at du føler på stolthet og eierskap for jobben du gjør og er like opptatt som meg av at resultatet skal tiltrekke seg enda flere lyttere, lesere. 

Litt om jobben og intervjuprosessen:

- 500 kr og en god mulighet til å få prakisk erfaring, oppfølging og noe å putte på CV-en

 

- Kontakt meg dersom du er interessert, så sender jeg deg et lite case som opptaksprøve :) 

- Innføring og oppstart: så snart du er ledig

- Viktig at du har tid og ønsker å prioritere dette, slik at du leverer innen fristen og et resultat med høy kvalitet 

- Jeg forventer at du er nysgjerrig og kan litt om hvordan å lage en tiltrekkende nettside, skrive gode/inspirerende tekster, tiltrekke oppmerksomhet, markedsføring/ salg/ mediearbeid/ sponsorship/ eller evner å opparbeide deg den kunnskapen som trengs. Hva som burde prioriteres for å oppnå størst effekt ønsker jeg gjerne innspill om.

 

Litt om Magefølelesen: https://magefolelsen.com/

Vær deg selv! Jeg er Therese og i september 2020 lanserte jeg podcast om det å følge magefølelsen, være seg selv, gå mot strømmen, stå opp mot press og forventninger, finne inspirasjon, og stå i ubehagelige følelser på veien til mål i tråd med egne verdier.

Jeg snakker med inspirerende mennesker som har gjort nettopp det. De har vært modige, "radikale" og banebrytende, og flere har funnet veien til samfunnsviktige stillinger med påvirkningskraft innen bærekraft, bistandsarbeid, mental helse, helse, likestilling ol. Andre har funnet ut at karriere er mindre viktig for dem.

Jeg snakker med dem om deres vei. Om hvor de startet, hvor de er nå, inspirasjon, målsettinger, teknikker, tips og triks, verdier, eventuelle utfordringer de har hatt grunnet pågangsmot, ting som ikke har gått helt som planlagt, hvordan de kom seg opp og videre, og mye mye mer. 

Per nå har jeg mellom 300-800 lyttere per episode og har derfor videreutviklet konseptet til også å inkludere coaching tjenester.

 

Lytt til episoder her (NB: har hatt en pause i sommer): 

https://open.spotify.com/show/2rFg1bhkRhWqssK3XTGCCZ 

https://podcasts.apple.com/no/podcast/magef%C3%B8lelsen/id1532724408

 

Magefølelsen på Insta: https://www.instagram.com/magefoelelsen.podcast/ 

 

Gleder meg til å høre fra deg! 

 

Klem fra meg,

Therese

tfallentin@gmail.com

 

Kontaktperson

Produsent, podkastvertinne, journalist
Spørsmål og svar om Hjelperguiden
Noen vanlige spørsmål
Koster det noe å bruke tjenesten?
Hvem kan bruke Hjelperguiden?