Vår Camp Rosenberg trenger å forsterkes med en Assisterende Kjøkkensjef.
Har du glimt i øyet, er kvalitetsbevisst og er glad i både mennesker, mat og god service? Vil du like å bidra i et firma med en positiv utvikling? Da kan du være den retteAssisterende Kjøkkensjefenhos oss!
Hvem er du?
SomAssisterende Kjøkkensjefvil du ha et medansvar som inkluderer personalansvar, IK mat, HMS, menyutvikling og kundehåndtering. Du brenner for å skape et levende kjøkken som begeistrer våre kunder daglig og tar opplevelsen til nye høyder. Du har evnen til å håndtere kunder på en imøtekommende og profesjonell måte som vil være avgjørende for vår suksess.
Du vil ha ansvaret for å opprettholde høye standarder innen IK mat og HMS. Din kunnskap og erfaring på disse områdene vil bidra til å sikre at vi overholder gjeldende forskrifter og opprettholder en trygg og hygienisk arbeidsplass
Vi ser etter deg som liker å jobbe i team og har evnen til å inkludere og engasjere dine medarbeidere, og sørger for trivsel og utvikling for alle medarbeiderne i ditt team. Du setter stor verdi på individuell vekst og er opptatt av å oppnå gode resultater samtidig som du opprettholder en solid faglig kompetanse. Du er en leder som er til stede og involvert, og som jobber sammen med dine kolleger i produksjonen med fokus på å levere mat av høy kvalitet som er laget fra bunnen av.
Hvis du er klar for å ta på deg en utfordrende og spennende rolle hvor du kan forme og inspirere et dedikert team, ønsker vi å høre fra deg.
Arbeid og ansvarsoppgaver:
- Varebestillinger og varemottak sammen med kjøkkensjef
- Personaloppfølging sammen med kjøkkensjef
- Opplæring av nytt og eksisterende personell
- Bidra i produksjon og frembyding av varm- og kaldmat i buffet
- Realisere bedriftens visjon og hovedmål
- Organisering av den daglige driften på kjøkkenet sammen med kjøkkensjef
- HMS, IK- mat og rapporterings systemer
- Drives i henhold til lover og forskrifter
Ønsket kvalifikasjoner og egenskaper:
- Være fleksibel i både arbeidsoppgaver og arbeidstid
- Må ha høyt fokus på kvalitet
- Utadvendt og serviceinnstilt
- Erfaring fra tilsvarende relevant arbeid
- Tidligere erfaring med personalansvar
- Er variert i matveien, alt fra tradisjonell norsk mat til andre matkulturer.
- Strukturert og systematisk
- Innehar kompetanse på bruk av elektronisk arbeidsverktøy
- Kommunisere godt på norsk/skandinavisk
- Fagbrev som kokk
- Førerkort klasse B
Vil tilbyr:
- Godt arbeidsmiljø med høy faglig kompetanse
- Konkurransedyktige betingelser
- En spennende arbeidsplass med muligheter for videre utvikling
- Faglige kurs
Vi oppfordrer deg til å søke snarest, og søknader blir vurdertfortløpende.
Adresse: Hundvåg