<  
>  
Stillingsannonse

Statsbygg Vil du være med å bygge fremtidens Norge? Søk internship i Statsbygg

Søknadsfrist : 14.01.2024

Stillingsbeskrivelse

Er du gira på et fantastisk Summer Internship som kommer til å gi deg verdifull erfaring OG en haug med minner for livet? Da bør du lese videre! Bli med på et spennende eventyr med Norges største byggherre, hvor du i tillegg til å få utfordre deg selv, også får muligheten til å være med på å forme fremtidens byggenæring gjennom reelle og kule prosjekter! 🏗️🌞💪

Vi har noen skikkelig kule oppgaver på lur

Internshipet hos oss gir deg muligheten til å få henge med en gjeng studenter fra en rekke ulike studieretninger og jobbe med knallspennende prosjekter. Hva handler det om? Jo, det handler om hvordan Statsbygg skal møte fremtiden og du er en nøkkelspiller i dette prosjektet. Du kan forvente å arbeide med spennende temaer som bærekraft, utvikling, innovasjon og prosjektgjennomføring. Vi leter etter kreative og kloke hoder med ulik kompetanse, så uansett hva du studerer - søk internship hos oss!

Unike befaringer og varierte kurs

For å vise deg hvordan vi leder byggeprosjekter og tar vare på eksisterende eiendommer, vil vi også ta turen ut av kontoret og ut på spennende befaringer. De siste årene har internsene besøkt blant annet Prosjekt nytt regjeringskvartal, Operaen, Nasjonalmuseet og Livsvitenskapsbygget. I tillegg setter vi opp flere kurs du kan melde deg på i løpet av sommeren. Skap minner med oss

En stor del av internshipet er selvfølgelig også å ha det gøy sammen! Det blir masse sosiale aktiviteter som volleyballturnering, badstue i Oslofjorden, minigolf, SUP, grilling i parken og sommerfest. Det blir garantert en sommer du ikke vil glemme og  vi håper du får venner for livet! 

Les mer om vårt internship, søknadsprosessen og se hva tidligere interns har jobbet med her:  Logg inn for å se kontaktinformasjon
Logg inn for å se kontaktinformasjon

Kvalifikasjoner (overskrift)

Hvem ser vi etter?
Vi trenger kompetanse fra en rekke ulike studieretninger. I utgangspunktet prioriterer vi deg som i vårsemesteret 2024 befinner deg i ditt tredje eller fjerde år på et masterstudie innenfor:

 • Data og IT-relaterte fag
 • Ingeniørfag
 • Energi og miljø
 • Arkitektur og landskapsarkitektur
 • Økonomi
 • Planfag
 • Juridiske fag
 • Eiendomsfag
 • Medie- og kommunikasjonsfag
 • Industriell økonomi
 • HR/organisasjon og ledelse Søkere med andre utdanningsretninger oppfordres også til å søke.

Praktisk info

Statsbyggs Summer Internship varer i 7 uker, fra 10.06.23 til 09.08.23, hvor det blir to uker ferie i uke 28 og 29. Arbeidsted vil være på vårt hovedkontor i Oslo sentrum. Lønn på timebasis, fra kr 270,- til kr 280,- avhengig av studielengde. Alle summer interns er sikret 1. gangs intervju dersom de søker relevante stillinger hos oss etter endte studier.

Tips til søknaden din

I søknaden er det viktig å få frem hvorfor du er motivert til å være intern hos oss. Skriv gjerne om dine faglige interesser og hva du ønsker å bidra med i Statsbygg. Det er nødvendig å beherske norsk skriftlig og muntlig. Søknader fra kandidater som ikke har lagt ved karakterutskrift og som ikke kan jobbe i hele perioden vil ikke bli vurdert.

Kort om oss

Unike prosjekter krever høy kompetanse og ulike innfallsvinkler. Statsbygg er en av Norges største byggherrer og eiendomsforvaltere, og vi gir råd til staten i bygge- og eiendomssaker. Vi jobber med alt fra museum, fengsel og ambassader til avanserte forskningsinstitusjoner. Hvert år arrangerer vi et Summer Internship for engasjerte studenter fra ulike studieretninger, vi tilbyr stillinger for nyutdannede og samarbeider gjerne om bachelor- og masteroppgaver.

Kontaktinformasjon

Ingeborg Louise Zimmer, HR-rådgiver, Logg inn for å se kontaktinformasjon
Mari Klevgård, HR-rådgiver, Logg inn for å se kontaktinformasjon
Svein Erik Hammer, Seniorrådgiver HR, Logg inn for å se kontaktinformasjon

Arbeidssted

Biskop Gunnerus' gt. 6 (Byporten)0155 OSLO

Nøkkelinformasjon:

Arbeidsgiver: StatsbyggReferansenr.: Logg inn for å se kontaktinformasjon28Stillingsprosent: 100%SommerjobbSøknadsfrist: 14.01.2024
Logg inn for å se kontaktinformasjon
Om arbeidsgiveren

Statsbygg gir råd til staten i bygge- og eiendomssaker, er eiendomsutvikler og blant Norges største byggherrer og eiendomsforvaltere. Våre 880 engasjerte og dyktige medarbeidere bidrar til at vi leverer bygg med mening i hele Norge og i over femti andre land. Statsbygg omsetter for 3.6 mrd., investerer for 3 mnd. i nye bygg, har en eiendomsportefølje på 2,8 kvm til en verdi av 32 mrd. Vi tilbyr spennende arbeidsoppgaver innen mange fagområder og søker medarbeider som vil gjøre oss enda bedre!

Les mer om Statsbygg

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Søknadsfrist : 14.01.2024

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

 • NOV 30
  2023
  3 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
Flere muligheter
3 ledige stillinger
Internship / Praktikanter
Lærlinger

Se flere annonser

Om stillingenVi har en ambisjon om å være Norges beste lønnsenhet, og nå er vi på jakt etter forsterkninger til
30.11.2023
Om stillingenVi har en ambisjon om å være Norges beste lønnsenhet og nå søker vi etter deg som vil være
30.11.2023
Vi søker flere gode rådgivere til bedriftsmarkedetVi ser etter deg, som på samme måte som oss, er opptatt av gode
30.11.2023 Oslo
Vi utvider teamet og søker flere gode pensjonsrådgivereVi ser etter deg som vil være med å vokse sammen med oss,
30.11.2023 Oslo
Om stillingenRegnskapsseksjonen har ansvar for å føre fullverdig regnskap for hele Statens vegvesen. Det innebærer utvidet ansvar med å bistå
30.11.2023
Om stillingaØnskjer du å kunne bidra med elektrokompetansen din for at alle trafikantar skal få ei så god oppleving som
30.11.2023
Bli med på oppgradering av Riksvegtunnelene i Nord-Norge Om stillingen Er du på jakt etter nye og varierte oppgaver, og
30.11.2023 Flere steder
Bli med på utviklingen av Nord-Norges største by   Om stillingen Er du er på jakt etter nye og varierte
30.11.2023 Flere steder
Vis alle 29.175 ledige stillinger

Fakta om Statsbygg