<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Edda Kino, Haugesund kino og konserthus KF Kinomedarbeider

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Edda kino søker hyggelige og engasjerte kinomedarbeidere. Hos oss er gjestene våre i fokus! Vi jobber for å gi publikum gode opplevelser og den beste servicen både før, under og etter filmen. Vi ønsker å spre kinoglede, så interesse for film er en stor fordel. Arbeidstiden er primært i helg og ettermiddag og kveld, med vakter i kiosken og kinodriften. Følgende stillinger er ledige:

- Kinomedarbeider, 50% fast. Turnus hver 3. helg. Særlig interesse for kinoteknisk avvikling og kundebehandling i innslipp er ønskelig.
- Kinomedarbeider, 30% fast. Turnus hver 3. helg. Særlig interesse for kundebehandling i kiosk/bar er ønskelig.
- Kinomedarbeider, 70% vikariat 1.1.24-30.12.24. Turnus hver 3. helg. Særlig interesse for kundebehandling i kiosk/bar er ønskelig.- Kinomedarbeider, 30% vikariat 1.1.24-30.06.24. Turnus hver 3. helg. Særlig interesse for kinoteknisk avvikling og kundebehandling i innslipp er ønskelig.Oppgi gjerne i søknaden hvilke(n) av stillingene du er interessert i.

Arbeidsoppgaver

Vi gir opplæring i arbeidsoppgavene, som omfatter kiosk- og barsalg, billettkontroll, rydding og renhold av kinosaler og publikumsarealer, samt kinotekniske oppgaver og andre driftsrutiner. Vi arrangerer daglig kinobursdag for barn, og det å være vertskap for selskapet er en av arbeidsoppgavene hos oss. Å besvare kundehenvendelser på kinoen og per telefon på en profesjonell måte er en viktig del av jobben. Å planlegge og gjennomføre premiereaktiviteter i samarbeid med kinoens administrasjon, samt dokumentere aktiviteter på kinoen i sosiale medier er også relevante oppgaver.

Kvalifikasjoner

Vi foretrekker at du er over 18 år og at du har erfaring fra salgs- og servicebransjen, men det er ikke et krav. Vi søker medarbeidere som tar initiativ, er selvstendige, har god ordenssans og gjennomføringsevne. Gode tekniske ferdigheter er også et pluss. Norsk er arbeidsspråk på Edda kino. Du snakker, leser og skriver så godt norsk at du både kan samarbeide med andre og utføre arbeidsoppgavene selvstendig.

Personlige egenskaper

Du har godt humør og er en åpen og sosial person. Du må være komfortabel med å være vert for gjestene våre og gi informasjon eller ha en konkurranse for publikum i kinosalen. Vi forventer at du kommuniserer godt, liker å samarbeide, er fleksibel og til å stole på. 

Vi tilbyr

Vi kan tilby en trivelig arbeidsplass med varierte arbeidsoppgaver. Kvalitet på tjenestene våre skapes gjennom et godt arbeidsmiljø og mangfold blant ansatte. Lønns- og arbeidsvilkår følger det kommunale avtaleverket og lokale avtaler, og inkluderer kvelds- og helgetillegg. Pensjonsordning med 2 % medlemsinnskudd. Arbeidstaker rapporterer til kioskleder.

Kontaktinformasjon

Dagmar Iversen, Kioskleder, Logg inn for å se kontaktinformasjonLogg inn for å se kontaktinformasjon

Arbeidssted

Sørhauggt. 183 5525 Haugesund

Nøkkelinformasjon:

Arbeidsgiver: Haugesund kino og konserthus KF Referansenr.: Logg inn for å se kontaktinformasjon20 Stillingsprosent: 50% Annet Startdato: 01.01.2024 Sluttdato: 30.12.2024 Søknadsfrist: 27.09.2023

Epost: Logg inn for å se kontaktinformasjon

Logg inn for å se kontaktinformasjon
Om arbeidsgiveren

Haugesund kommune bygger sin virksomhet på verdiene åpen, ærlig, raus og troverdig. Byen Haugesund er et regionssenter for 100 000 haugalendinger og er en av Norges fremste handelsbyer og skipsfartsbyer. Bykommunen med i overkant av 37 000 innbyggere byr på festivaler og kulturarrangement gjennom hele året for alle aldersgrupper.

Haugesund kommune er opptatt av mangfold, og vi oppfordrer kvalifiserte kandidater til å søke jobb hos oss uansett alder, kjønn, funksjonshemming, nasjonal eller etnisk bakgrunn.


Les mer om Edda Kino, Haugesund kino og konserthus KF

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
HMS- & K rådgiver
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Trykker - Offset - Grafisk Industri
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%

Se flere annonser

Om stillingaVi ønskjer å styrkje kontraktsgruppa til Vegdrift Bergen og vi er derfor på jakt etter ein ekstra kontrollingeniør som kan
05.12.2023
Om stillingaVi ser etter deg med naturleg interesse for tal og med analytiske evner. Du har god forståing for offentleg
04.12.2023
Om stillingenVi har en ambisjon om å være Norges beste lønnsenhet, og nå er vi på jakt etter forsterkninger til
30.11.2023
Om stillingenVi har en ambisjon om å være Norges beste lønnsenhet og nå søker vi etter deg som vil være
30.11.2023
Vi søker flere gode rådgivere til bedriftsmarkedetVi ser etter deg, som på samme måte som oss, er opptatt av gode
30.11.2023 Oslo
Vi utvider teamet og søker flere gode pensjonsrådgivereVi ser etter deg som vil være med å vokse sammen med oss,
30.11.2023 Oslo
Om stillingenRegnskapsseksjonen har ansvar for å føre fullverdig regnskap for hele Statens vegvesen. Det innebærer utvidet ansvar med å bistå
30.11.2023
Om stillingaØnskjer du å kunne bidra med elektrokompetansen din for at alle trafikantar skal få ei så god oppleving som
30.11.2023
Vis alle 25.324 ledige stillinger

Fakta om Edda Kino, Haugesund kino og konserthus KF