<  
>  
Stillingsannonse

Trainee Innlandet Kickstart IT-karrieren med Trainee Innlandet

Søknadsfrist : 15.01.2024
Send soknad!

Stillingsbeskrivelse

Trainee Innlandet er ikke bare et traineeprogram; det er et springbrett fra høyere utdanning til en stjernestart på karrieren. Vi matcher traineene med en eller flere av våre medlemsbedrifter basert på traineens bakgrunn og bedriftenes behov. Som trainee i Trainee Innlandet jobber du i én, to eller tre av våre 60 bedrifter i områdene rundt Hamar, Lillehammer og Gjøvik.

The Assessment Company har siden november i 2016 dirftet Trainee Innlandet på vegne av medlemsbedriftene. Firmaet jobber med organisasjonsanalyser og endringsprosesser, strategirådgivning, utvikling, rekruttering og utvelgelse av mennesker.

Ønsker du en utviklende hverdag hvor du kan løse fremtidens digitale utfordringer? Vi har fulgt talentmarkedet i over 20 år og vet hva som skal til for at du skal få en stjernestart på karrieren. Som trainee hos oss får du unik erfaring fra It-miljøer i én til tre virksomheter på kort tid. Du blir en del av et stort nettverk, både profesjonelt og sosialt.  

Som IT-trainee i Trainee Innlandet er du en del av Trainee Innlandets traineeprogram. Du vil jobbe i IT-miljøer hos en eller flere av våre bedrifter som kan tilby et kompetansemiljø innen IT. Påvirkningsmulighetene for hvor og hvordan du vil arbeide er stor, og du har gode muligheter til å forme din egen karriere videre. Ofte får traineene jobbtilbud fra en av bedriftene de har jobbet i når traineeperioden er over.

 

Tar du ansvar får du ansvar

Påvirkningsmulighetene for hvor og hvordan du vil arbeide er stor. Tar du ansvar og viser initiativ, har du gode muligheter til å åpne dører og forme din egen karriere videre. Mange av våre tidligere traineer har sikret seg faste stillinger i en av bedriftene de har jobbet i når traineeperioden er over. 

 

Du må ha det bra for å gjøre det bra. Trainee Innlandet tilbyr:

  • En unik start på karrieren med fulltidsengasjement på to år
  • Fokus på profesjonell oppfølging
  • Utfordrende og varierte arbeidsoppgaver
  • 18-dagers spesialisert kompetanseprogram innen selvledelse, teamarbeid, strategi, påvirkningsarbeid og endringsarbeid
  • Tilgang på et stort og voksende profesjonelt nettverk på tvers av bransjer
  • Sosialt fellesskap og sosiale aktiviteter utenom arbeidstid
  • Og selvsagt - full jobb med full lønn

 

Kjenner du deg igjen i dette?

  • Du har innen september 2024 fullført minimum 3 års høyere utdannelse (180 studiepoeng)
  • Du er nyutdannet (maks to års erfaring etter endte studier) med et brennende ønske om å bli trainee
  • Du har solide norskegenskaper, muntlig og skriftlig (eller et annet skandinavisk språk)

 

Blir kun de med best karakterer ansatt?

Å bli en god trainee handler ikke bare om gode karakterer. Karakterer spiller en rolle, men hvem du er som person er minst like viktig for å lykkes i rollen som trainee. Engasjement, mot til å utfordre, nysgjerrighet, samarbeidsevner, egeninitiativ, arbeidserfaring og arbeidskapasitet er kvaliteter vi ser etter.

 

Slik er søknadsprosessen

Søknadsfristen er 14. januar. Husk å legge ved CV, søknadstekst og karakterutskrifter/vitnemål. Kandidater som går videre i prosessen vil bli bedt om å spille inn motivasjonsvideo og videre delta på intervjuer. Enkelte av våre bedrifter kan se etter deg som kan starte så snart som mulig, men tiltredelse er i utgangspunktet 1. september 2023.

Husk: som søker til Trainee Innlandet, søker du til selve traineeprogrammet og ikke til den enkelte bedrift. Du kan lese mer om traineeprogrammet her. www.traineeinnlandet.no

For spørsmål om traineeprogrammet, ta kontakt med Marius Kjerneth eller Anna Rosenberg. Av hensyn til ditt personvern aksepteres kun søknader som sendes via vårt elektroniske søknadssystem (ikke via e-post).

SEND INN SØKNAD HER

Om arbeidsgiveren

Vi vet at dagens unge stiller nye krav til arbeidslivet. Gjennom 20 år har vi rekruttert nyutdannede unge talenter til våre 60 bedrifter. Trainee Innlandet er programmet for deg som er nyutdannet og ønsker en stjernestart på karrieren! Vi setter trainees faglige og personlige utvikling i fokus. 

Som trainee vil du kunne jobbe i opp til tre av våre samarbeidsorganisasjoner. Traineeløpet tilpasses behovene til den enkelte trainee og bedrift. Muligheten til å jobbe i inntil 3 ulike bedrifter gir traineene unik kunnskap og erfaring fra flere spennende bransjer, organisasjoner og kulturer.

Påvirkningsmulighetene for hvor og hvordan du vil arbeide er stor, og du har gode muligheter til å forme din egen karriere videre. Veldig ofte får traineene videre tilbud om jobb hos en av bedriftene de har jobbet i når traineeperioden er over.

I tillegg til å arbeide i inntil tre bedrifter får du også delta på et kompetanseprogram med faglig påfyll og praksisnær ferdighetstrening med PEOPLE LAB.™ Dette er en arena for å lære, bli bedre kjent med de andre traineene og å utveksle erfaringer. Programmet gjennomføres samlingsbasert med et omfang på ca 18 dager over to år, og du mottar full lønn også for disse dagene.

Les mer om Trainee Innlandet

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Søknadsfrist : 15.01.2024

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Kandidatmatch
Mr
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Flere muligheter
1 ledig stilling
Traineeprogram