<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Norwegian Electric Systems SVP Service & Aftermarket

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Strategisk og operativ ledelse 

Som SVP Service & Aftermarket vil du ha det overordnede, operasjonelle og administrative ansvaret for Service & Aftermarket-avdelingen. I denne rollen er du ansvarlig for å utarbeide strategi- og handlingsplaner for avdelingen, samtidig som du bidrar til å oppnå selskapets målsettinger. Med det overordnede ansvaret for avdelingen vil du sikre rett bemanning vurdert etter belastning og kompetanse. Du vil også jobbe for organisering og kompetanseutvikling av dine medarbeidere. Du skal gjennomføre årlige medarbeidersamtaler for å skape forståelse og eierskap til NES sine målsetninger og verdier.

Operasjonell planlegging og administrasjon

Planlegge og lede avdelingen og arbeidet i henhold til fastsatte planer. Dette inkluderer ressursplanlegging for serviceoppdrag, bistå operasjoner med planlegging og forecasting, og ha kontroll på mannskap og framdriften på oppstart og serviceoppdrag.

Økonomisk styring

Du vil ha Profit & Loss-ansvar for avdelingen, og skal dermed sikre at økonomiske mål blir nådd. Dette inkluderer også å rapportere om avdelingens timebehov og kapasitet, og sikre at kalkyler baseres på realistiske tekniske spesifikasjoner og leveringsomfang.

Kunde- og salgsstyring

Ansvarlig for å utarbeide og følge opp salgsbudsjettet innen Service & Aftermarket. Dette inkluderer identifisering av nye serviceavtaler, oppgraderinger, reservedeler og rådgivningstjenester. Du vil aktivt arbeide med å bygge og vedlikeholde gode kunderelasjoner og beskytte og forsterke NES sitt omdømme. Du vil aktivt delta og rådgi i kontraktsforhandlinger for å ivareta NES sine interesser økonomisk, kommersielt og juridisk.

Garanti og risikostyring

Ansvarlig for garantihåndtering og oppfølging både internt og eksternt. Du skal også identifisere og følge opp kontraktuelle risikoområder i prosjektene.

ESG

Du vil jobbe med å forebygge HMS, etikk eller kvalitetshendelser, og påse at alle krav i arbeidsmiljøloven og overtidsbestemmelser følges.

Kvalifikasjoner

Utdanning: 3 år høyere teknisk utdannelse (Master eller tilsvarende) innen elkraft, automasjon eller NAV/COM.

Erfaring og kompetanse: Solid forståelse for det maritime markedet, utmerkede kommersielle ferdigheter og forhandlingsevner.

Språk: Flytende i norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig.

Samarbeidsevner: Evne til å arbeide effektivt i tverrfaglige team og bygge sterke relasjoner med kollegaer, kunder og partnere.

Vi tilbyr

Lønn og fordeler: Attraktiv kompensasjonsmodell inkludert bonusordninger og andre frynsegoder.

Arbeidsmiljø: Vær en del av et engasjerende, kreativt og fremtidsrettet team som er sterkt fokusert på faglig utvikling.

Karriereutvikling: Rollen gir rikelig med muligheter for personlig og profesjonell vekst i et raskt voksende selskap.

Søknadsfrist: SnarestEpost: Logg inn for å se kontaktinformasjon

Logg inn for å se kontaktinformasjon
Om arbeidsgiveren

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Se flere annonser

Vil du også bli en del av Team GK? Vi i GK drives av å utvikle, bygge og drifte smarte
28.11.2023 Bergen
Gjensidige er et ledende nordisk forsikringsselskap som er et av de største selskapene på Oslo Børs med om lag 3800
07.12.2023 Oslo
Om stillingenVi ser etter deg som ser ledelse som et spennende fag, og som har et ønske om å skape
07.12.2023
Bli vår nye utekontrollør for tunge kjøretøy!Utekontrollavdelingen i Statens vegvesen har ansvar for etatens kontroll av kjøretøy og trafikanter langs
07.12.2023 Ullensaker
Veidekke Asfalt, distrikt Vestland søker Asfaltører/Asfaltarbeidere Vår avdeling i Sunnfjord og Sogn er strategisk viktige avdelinger innen vår asfaltvirksomhet. Har du
07.12.2023 Sunnfjord
Vi søker flere signalmontører til vår banevirksomhet. Som signalmontør i Veidekke Bane har du en selvstendig rolle på prosjektene våre. Vi
07.12.2023 Hele Norge
Til våre Asfaltfabrikker i Larvik og Skien:  Prosess- / Fabrikkoperatør Liker du lukten av nyprodusert Asfalt?                                                                 Veidekke Industri AS
07.12.2023 Flere steder
Asfaltarbeidere til Vestfold/Telemark og Kjela dammer i 2024 Veidekke Asfalt distrikt Sør-Øst, søker asfaltarbeidere til vår avdeling i Vestfold/Telemark og
07.12.2023 Flere steder
Vis alle 26.035 ledige stillinger

Fakta om Norwegian Electric Systems