<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Aurstad Gode vilkår og en artig gjeng å jobbe sammen med! 

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Aurstad, en ledende aktør innen bygge- og anleggsbransjen, søker en dyktig og erfaren anleggsleder tilknyttet vår betongavdeling. Vi er et selskap i vekst, stadig vinner av nye spennende prosjekter. Som anleggsleder vil du ha en nøkkelrolle som den operative lederen i prosjektene og være det administrative bindeleddet mellom prosjektets anleggsformann og prosjektleder. Kontorsted i Nordfjordeid, Ørsta eller Ålesund.

Arbeidsoppgaver:
 • Lede tildelte prosjekter fra planlegging til gjennomføring.
 • Ansvar for planlegging, organisering, drift, bemanning og kontakt med underentreprenører.
 • Sikre HMS og kvalitet i alle prosjekter.
 • Kontraktsoppfølging og håndtering av avvik.
 • Innkjøp og oppfølging av leveranser.
 • Oppnå økonomiske målsettinger og ansvar for rapportering.
 • Delta aktivt i anbuds- og tilbudsprosesser ved behov.
Vi ser etter deg som har/er:
 • Initiativrik, handlekraftig og resultatorientert med relevant utdanning og arbeidserfaring innen utførelse av betong-konstruksjoner.
 • Har fokus på HMS, kvalitet og økonomi, og motiveres av å skape gode resultater.
 • Har gode kommunikasjonsevner ser verdien av å være tilgjengelig i prosjektene både for kundene våre og egne arbeidere og underentreprenører.
 • Er selvstendig og trives med operativ ledelse av bygge- og anleggsprosjekter.
 • Gode kommunikasjonsevner skriftlig og muntlig på norsk.

Vi tilbyr deg: 
 • Ei nøkkelrolle i vår organisasjon: Som anleggsleder betong vil du inneha en avgjørende posisjon i vår organisasjon.

 • Ei stabil og lojal kjerne av ansatte: Vår styrke ligger i våre dedikerte og lojale medarbeidere som trives med å jobbe hos oss. Vi har et sterkt og samarbeidsorientert team som er stolt av å være en del av Aurstad-familien. Dette skaper et inspirerende og støttende arbeidsmiljø der dine ferdigheter og initiativer vil bli verdsatt og anerkjent.

 • Korte beslutningsveier: Hos Aurstad verdsetter vi effektivitet og rask respons. Våre beslutningsveier er korte, noe som betyr at du vil ha muligheten til å påvirke og implementere endringer raskt. Dette gir deg frihet til å handle og ta initiativ for å oppnå prosjektsuksess.

 • Høy takhøyde: Vi oppmuntrer til kreativitet, innovasjon og en åpen dialog. Hos oss vil du oppleve høy takhøyde, noe som betyr at dine ideer og forslag vil bli hørt og verdsatt. Vi tror på å skape et miljø der du kan uttrykke deg fritt og bidra til vår utvikling.

 • Mye godt humør på jobb: Vi legger vekt på en positiv og trivelig arbeidsatmosfære. Vi tror på å skape et arbeidsmiljø der våre medarbeidere trives og ser frem til å komme på jobb hver dag. Sammen skaper vi et miljø preget av godt humør og samarbeid.

 • En trygg og sikker arbeidsplass: Din sikkerhet og trivsel er vår prioritet. Vi tar HMS på alvor og sørger for at du jobber i et trygt miljø hvor du kan fokusere på oppgavene dine med trygghet.

 • Innovativt selskap som tør å gripe muligheter: Aurstad er kjent for å være et selskap som er åpent for innovasjon og som tør å gripe muligheter når de oppstår. Som anleggsleder betong vil du være en del av et selskap som søker nyskapende løsninger og er åpen for å utforske nye veier for suksess.

 • Gode lønns-, forsikrings- og pensjonsordninger inkludert AFP: Vi verdsetter våre medarbeideres innsats og belønner den med konkurransedyktige lønns- og kompensasjonsordninger, inkludert gode forsikrings- og pensjonsordninger som inkluderer AFP.
For mer informasjon om stillingen kan du ta kontakt med rådgivere i Personalhuset Linda Henriksen mobil: Logg inn for å se kontaktinformasjon eller daglig leder i Aurstad Jo-Stian Tverberg mobil: Logg inn for å se kontaktinformasjon

Epost: Logg inn for å se kontaktinformasjon

Logg inn for å se kontaktinformasjon
Om arbeidsgiveren

Aurstadkonsernet består av morselskapet Aurstad AS som eier selskapene Aurstad Tunnel AS og Aurstad Maskinutleige AS med hovedkontor i Ørsta. Vi er et maskinentreprenørfirma som bygger infrastruktur, veier, tunneler, kraftanlegg, flyplasser og kommunaltekniske anlegg. Markedsområdet vårt er i dag Midt-Norge, men noen prosjekttyper regner vi på i hele Norge. Vår strategi er at vi skal være hovedentreprenør på de prosjektene vi arbeider med, men det hender at vi tar på oss underentrepriser på tunellarbeid. For å kunne gjennomføre store og kompliserte utbyggingsprosjekt, er vi opptatt av å ha motiverte og kompetente ansatte innen flere fagfelt for å få til god prosjektstyring. I tillegg er det i selskapets strategi at vi skal ha en moderne maskinpark og være tidlig ute med å ta i bruk ny teknologi.

"Vi skal være en ansvarlig og innovativ hovedentreprenør, som setter spor både på land, i mennesker og i historien"

For mer informasjon om selskapet se www.aurstad.no

Les mer om Aurstad

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Se flere annonser

Gjensidige er et ledende nordisk forsikringsselskap som er et av de største selskapene på Oslo Børs med om lag 3800
08.12.2023 Oslo
Vil du også bli en del av Team GK? Vi i GK drives av å utvikle, bygge og drifte smarte
28.11.2023 Bergen
Gjensidige er et ledende nordisk forsikringsselskap som er et av de største selskapene på Oslo Børs med om lag 3800
07.12.2023 Oslo
Om stillingenVi ser etter deg som ser ledelse som et spennende fag, og som har et ønske om å skape
07.12.2023
Bli vår nye utekontrollør for tunge kjøretøy!Utekontrollavdelingen i Statens vegvesen har ansvar for etatens kontroll av kjøretøy og trafikanter langs
07.12.2023 Ullensaker
Veidekke Asfalt, distrikt Vestland søker Asfaltører/Asfaltarbeidere Vår avdeling i Sunnfjord og Sogn er strategisk viktige avdelinger innen vår asfaltvirksomhet. Har du
07.12.2023 Sunnfjord
Vi søker flere signalmontører til vår banevirksomhet. Som signalmontør i Veidekke Bane har du en selvstendig rolle på prosjektene våre. Vi
07.12.2023 Hele Norge
Til våre Asfaltfabrikker i Larvik og Skien:  Prosess- / Fabrikkoperatør Liker du lukten av nyprodusert Asfalt?                                                                 Veidekke Industri AS
07.12.2023 Flere steder
Vis alle 28.385 ledige stillinger

Fakta om Aurstad