<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Gjensidige Vil du bidra til økt konkurransekraft i Norges største forsikringsselskap?

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Gjensidige er et ledende nordisk forsikringsselskap som er et av de største selskapene på Oslo Børs med om lag 3800 medarbeidere i Norge, Sverige, Danmark og Baltikum. I Norge tilbyr vi også pensjon og sparing. Hos oss kan du være med på å sikre flere liv, mere helse og større verdier enn hos noen andre forsikringsselskaper i landet.

I Gjensidige engasjerer vi oss i kundene våre, og i bærekraftige løsninger. Fremtiden avhenger av at vi forvalter verdiene våre riktig, og vi trenger alltid flinke folk til denne viktige oppgaven. Vil du være med?

Leder Distribution Excellence til Divisjon Commercial i Gjensidige Forsikring

Brenner du for å skape helhetlige kundeopplevelser, i det beste samspillet mellom distribusjonskanaler? Evner du å kombinere det med et skarpt øye for forretningsverdi? Da er det deg vi ønsker til vårt team!

Gode grunner til å jobbe i Gjensidige

I Gjensidige har vi jobbet med å sikre liv, helse og verdier i over 200 år. En av grunnene til at vi har lyktes i så lang tid, er at vi hele tiden jobber med å utvikle oss i takt med - og helst i forkant av - de stadige endringene i forsikringsbransjen og samfunnet ellers. Hos oss vil du være en del av et stort fellesskap som trekker i samme retning mot et tryggere samfunn for alle, hvor du kan være stolt av at vi gjør mange konkrete grep for verden rundt oss.

Forsikringsbransjen er midt i en spennende agil og digital transformasjon og vi bygger fremtidens kundereiser og medarbeiderreiser. Bedriftskundene våre ønsker i stigende grad å håndtere sitt forsikringsforhold, f.eks. fornye sine forsikringer eller melde en skade, i våre digitale kanaler, men betjente kanaler har fremdeles en vesentlig rolle i mer komplekse tilbud, fornyelse og salg og i å skape trygghet i kunderelasjoner.

Din hverdag som Leder

Som Leder for Distribution Excellence vil du bli en del av avdelingen Digitalisering og Utvikling i vår dansk-norske Divisjon Commercial. Avdelingen består av kundeorienterte og forretningsmessig skarpe hoder med ansvaret for distribusjonsutvikling, forretnings- og prosessutvikling og de digitale tjenester, som møter nye og eksisterende kunder gjennom bedriftenes og landbrukskundenes livssyklus. Det er vår oppgave å lage strategi og mål for distribusjonen, bidra til å forme fremtidens kundereiser og medarbeidereiser samt utvikle og forvalte våre distribusjonsmodeller. Vi har også ansvar for å lede de tverrfaglige produktteam, som bygger tjenester, som lever opp til kundenes behov og utvikles i takt med beste praksis for utviklingsstandarder. Til slutt skal vi sikre at tjenestene henger sammen på tvers av digitale, betjente og eksterne kanaler. Divisjon Commercial står i dag for den største del av omsetning og inntjening i Gjensidige og har store ambisjoner for fremtidens analytisk drevne direkte distribusjon.

Ditt primære lederansvar blir å utvikle, forvalte og eie målbildet og strategien for fremtidens distribusjon og du vil ha et bredt nedslagsfelt i organisasjonen. Teamet ditt vil identifisere og realisere samspillseffekter og synergier på tvers, samt videreutvikle vår multikanal distribusjon sammen med linjen. Målet er mest mulig effektiv distribusjon og enestående kundeopplevelser i avgjørende salgs-, fornyelse- og pleieøyeblikk for den lille arbeidsgiveren, for landbruket, for øvrige SMB-virksomheter og for store kunder. Arbeidet skjer i tett samarbeid med nøkkelpersoner i og rundt forretningen, salgssjefer, prosjektledere, prosessutviklere og produktteam, og en del av arbeidet er å kravstille til kapabiliteter og kompetanse, derunder utnyttelse av AI-basert dialogstøtte og trafikkstyring for å gjøre hverdagen enklere for kunderådgivere og frigjøre tid til verdiskapende kundedialog.

Du vil lede et team på 5 personer med ansvar for utvikling og forvaltning av multikanalmodellen og konseptutvikling for kunde, medarbeider og partnere. Du evner å mestre balansen mellom det store bilde og sikre eksekvering på konkrete oppgaver. Du baserer deg på solid innsikt om verdien av de ulike distribusjonsaktivitetene. Utgangspunktet er felles mål og standarder, men god lokal implementering og effektiv integrasjon av online og betjente kanaler. Du vil ha fokus på standardisering av distribusjonsmodeller, prosesser, roller og verktøy der det gir mest verdi. Gjennom dine gode lederegenskaper evner du å samle kolleger om en felles visjon og ambisjoner, så alle kan bruke sin kompetanse effektivt for å realisere målene. Du evner å lede strategiprosesser fra et kunde- og forretningsbehov til realiserte tiltak på en inkluderende måte, og du etterlever agile prinsipper i din lederstil.

Du får arbeidsplass sentralt i Oslo og/eller København, i moderne omgivelser.

Om deg som søker

Jobben som leder for distribusjonsutviklerne krever et kundeorientert mindset, dyp forståelse for linjens behov og muligheter for at spille bedre sammen og bruke tiden mest mulig effektivt, samt evne til å omsette innsikt til relevante mål og utviklingstiltak. Du brenner for at skape relevante, innsiktsdrevne og helhetlige kundeopplevelser i en stadig mere effektiv distribusjonsmodell der samspillet mellom kanaler står i førersetet. Dine kolleger fremhever din evne til at samarbeide med andre fagdisipliner. I skjæringspunktet mellom stab og linje, utvikling og drift, forretning og tekniske miljøer, navigerer du godt. Du er måldrevet og sterk analytisk, og du får masser av energi av at samle folk om felles leveranser og å drive god interessentdialog, mobilisering og endringsledelse.

Vi ser for oss at du har minimum 5 års konsulenterfaring og erfaring fra større selskap innen tjenesteytende virksomhet. Vi ser etter en leder med ambisjoner om å løfte Gjensidiges B2B-distribusjon til nye høyder. Du har erfaring fra strategi-, produkt- og distribusjonsutvikling, med solid forståelse for hva som driver kundeopplevelse, distribusjonseffektivitet og medarbeiderengasjement. Du har utstrakt erfaring med Consulting-verktøykassen og kan vise til enestående resultater fra konsulentoppdrag og tidligere roller. Du har en strategisk tilnærming, sterke analytiske evner og en velutviklet evne til å navigere i en matriseorganisasjon. Det er en forutsetning at du er målorientert, strukturert og initiativrik og ikke minst at du har sterke samarbeids- og relasjonelle evner. Du er en trygg leder som inngir tillit og du kommuniserer på et høyt nivå både skriftlig og muntlig, på et skandinavisk språk og engelsk. Reisevirksomhet vil primært omfatte Danmark og Norge. Stillingen krever høyere utdannelse, innen økonomi, teknologiledelse eller tilsvarende.

Hos oss får du

Vi garanterer en arbeidsgiver som bryr seg om sine ansatte og legger til rette for god personlig og faglig utvikling. Vi sørger for at du kan utvikle deg innenfor rollen du allerede har, men også bygge din karriere ved å bevege deg på tvers av organisasjonen. For å koble på og yte best mulig når det virkelig gjelder, trenger vi å koble av mellom slagene. Derfor er vi opptatt av at du skal ha rom for å være deg, og til å dyrke det som er betydningsfullt i ditt liv - hva enn det måtte være.

Vi gir deg også muligheten til å jobbe delvis fra hjemmekontor etter avtale. Vi tror på fleksibilitet i arbeidshverdagen, noe vi legger til rette for gjennom gode samhandlings- og arbeidsverktøy.

Du vil også få flere goder, som blant annet spesielt god pensjonsordning, forsikringsordninger med behandlingsforsikring, personalrabatter, firmahytter i inn- og utland, aksjespareordning og sommertid - i tillegg til fleksibel arbeidstid, som nevnt.

Vi holder til i flotte kontorlokaler (Huset vårt) sentralt i Oslo sentrum. Her finner du treningsmuligheter i eget treningsstudio og gymsal, i tillegg til bedriftsidrettslag med for eksempel klatregruppe, turgruppe og fotball, kulturaktiviteter og andre sosiale grupper.

Du kommer til at arbeide sammen med en samling av drevne, faglig dyktige og trivelige kollegaer i både Danmark og Norge, som står midt i skiftet til vår fremtidsrettede distribusjon og tjenestearkitektur! Gjensidige er et av Nordens største forsikringsselskaper, så mulighetene for faglig og personlig utvikling er mange - på tvers av fag- og landegrenser.

Søknader vurderes fortløpende!

I Gjensidige ønsker vi å gjenspeile bredden av mangfoldet i samfunnet. Oppgavene er varierte, ofte langsiktige og ikke minst samfunnsviktige. Det fineste vi har er felleskapet, og den du er, er viktig for oss. Hos oss får alle like stor plass, og mangfoldet vårt beriker både oss selv og kundene våre. Gjennom å være deg selv, og få muligheten til å utvikle ditt fulle potensial, kan du utnytte evnene dine langt bedre.

Se fremover. Skap verdier. Bli en av oss.

Har du spørsmål til stillingen, ta kontakt med:

Janneke Tranås Marino, Direktør for Digitalisering og Utvikling i Commercial, på telefon Logg inn for å se kontaktinformasjon eller Logg inn for å se kontaktinformasjon

Søknadsfrist: 26.11.2023

Arbeidssted: Oslo
Adresse: Oslo

Om arbeidsgiveren

Som ansatt i Gjensidige får du utvikle deg selv og samtidig spille en viktig rolle for oss, for kundene våre og for samfunnet. I tillegg til forsikring kan du jobbe innenfor pensjon og sparing. Blir du en av oss, får du rundt 4 000 kollegaer i Norge, Sverige, Danmark og Baltikum. Jurister, journalister, sosiologer, sykepleiere, kriminalteknikere, utviklere, designere og ingeniører, for å nevne noen. Her favner vi om ulikheter i visshet om at det gjør oss bedre, klokere og sterkere.

Les mer om Gjensidige

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

  • DES 01
    2023
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
  • DES 06
    2023
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
Flere muligheter
Traineeprogram
Internship / Praktikanter

Se flere annonser

Om stillingenVi har en ambisjon om å være Norges beste lønnsenhet, og nå er vi på jakt etter forsterkninger til
30.11.2023
Om stillingenVi har en ambisjon om å være Norges beste lønnsenhet og nå søker vi etter deg som vil være
30.11.2023
Vi søker flere gode rådgivere til bedriftsmarkedetVi ser etter deg, som på samme måte som oss, er opptatt av gode
30.11.2023 Oslo
Vi utvider teamet og søker flere gode pensjonsrådgivereVi ser etter deg som vil være med å vokse sammen med oss,
30.11.2023 Oslo
Om stillingenRegnskapsseksjonen har ansvar for å føre fullverdig regnskap for hele Statens vegvesen. Det innebærer utvidet ansvar med å bistå
30.11.2023
Om stillingaØnskjer du å kunne bidra med elektrokompetansen din for at alle trafikantar skal få ei så god oppleving som
30.11.2023
Bli med på oppgradering av Riksvegtunnelene i Nord-Norge Om stillingen Er du på jakt etter nye og varierte oppgaver, og
30.11.2023 Flere steder
Bli med på utviklingen av Nord-Norges største by   Om stillingen Er du er på jakt etter nye og varierte
30.11.2023 Flere steder
Vis alle 29.175 ledige stillinger

Fakta om Gjensidige