<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

GK System, service- og prosjektingeniører innen byggautomasjon

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Vi bemanner opp til Norges største byggautomasjonsprosjekt!

Vi i GK drives av å utvikle, bygge og drifte smarte tekniske løsninger som reduserer klimabelastningen fra gamle og nye bygg. Uansett hvilken type bygg vi jobber med, finner vi løsninger med tanke på både dagens brukere og fremtidige generasjoner. 

Nå søker vi etter både erfarne og nyutdannede til et av de største byggeprosjektene i Norge noensinne. Dette er vår største kontrakt innen byggautomasjon, og vi ser etter medarbeidere som ønsker å ta fatt på dette samfunnsoppdraget sammen med oss. Her vil det ikke være noen tvil om at du uansett av rolle, vil få noe å bryne deg på, sammen med den beste kompetansen innen byggebransjen. Velger du GK vil du vil bil en del av Norges største byggautomasjonsmiljø på landsbasis.

Du kommer ikke til å finne lignende prosjekt for dette skal bli et av Norges viktigste bygg, både for våre beslutningstakere og våre innbyggere.  

Les mer om prosjektet her!

 

Hvorfor velge GK?

Våre avdelinger er preget av korte veier til beslutningstaker og et godt arbeidsmiljø der vi samarbeider på tvers av fag.

  • For å ivareta våre ansatte er vi opptatt av å tilby interne utviklingsmuligheter, kurs og opplæring
  • Vi har en bedriftskultur der vi spiller hverandre gode
  • Konkurransedyktig lønn med gode pensjons -og forsikringsforhold
  • Bil -og telefonordning

Sammen tar vi ansvar, skaper endring og en inkluderende arbeidsplass der alle har plass og mulighet til å utvikle seg.

 

Arbeidsoppgaver:

Avhengig av din bakgrunn, kompetanse og ønske, vil du få mulighet til jobbe med alt fra prosjektledelse til programmering og idriftsettelse av automtikk og SD-anlegg, integrasjon av tekniske systemer, ITB og systematisk ferdigstillelse.

 

Bakgrunn og kompetanse:

Ettersom vi søker bredt og til flere roller, så ønsker vi å komme i kontakt med deg som har fagbrev (gr L/automasjon/automatiker) eller annen relevant etterutdanning. Du har interesse for teknikk, automasjon og digitalisering, trives med prosjekt og har forståelse for det som arbeidsform. 

For disse stillingene er det nødvendig med sikkerhetsklarering i tillegg til god muntlig og skriftlig norsk ferdigheter.

 

Det er viktig at du identifiserer deg med våre verdier: inkluderende, nysgjerrig og ansvarlig (INA).

I GK kan du være deg selv og forvente å bli respektert, uansett hvor du kommer fra eller hvem du elsker. Mangfold og inkludering handler for oss om å anerkjenne og respektere hverandres virkelighet og finne styrke i det som gjør oss like og ulike. Kvalifiserte kandidater som kjenner seg igjen i våre verdier inkluderende, nysgjerrig og ansvarlig oppfordres til å søke hos oss.

 

For mer informasjon om stillingen, kontakt Regiondirektør BT&U stor-Oslo og Sør-Øst, André Narud Simonsen, tlf: 920 38 184

Søk ved å legge ved din CV og svare på et par korte spørsmål om deg. Søknad sendes elektronisk via vårt rekrutteringssystem senest 26.11.23. Send inn søknad her.

Om arbeidsgiveren

Lyst til å skape energieffektive løsninger i dagens og fremtidens bygg? Vi i GK jobber for å bli et klimaforbilde og vil ha med oss unge medarbeidere som hjelper oss å dra både GK og bransjen i retning av en mer bærekraftig byggenæring.

GK er Skandinavias ledende tekniske entreprenør og servicepartner. Vi leverer tekniske installasjoner og rådgivning som bidrar til betydelige energi- og miljøgevinster i kombinasjon med optimal komfort for byggets brukere - i hele byggets livssyklus.

Bygg- og anleggsnæringen står globalt for 40 prosent av energibruken og klimagassutslippene, og det kan ikke fortsette. I GK er vi opptatt av at vi må begynne med oss selv ved å gå foran som et godt eksempel. Det er en forpliktelse som har konsekvenser for våre handlinger og for produktene og tjenestene vi leverer.

Les mer om GK

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

  • FEB 25
    2024
    6 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
Kandidatmatch
jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 85%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Flere muligheter
39 ledige stillinger
Internship / Praktikanter
Lærlinger

Se flere annonser

Ønsker du å vise deg frem for spennende bedrifter i Nord-Gudbrandsdal?
29.02.2024 Sel
Har du interesse av kraftstasjonsdrift? Synes du i tillegg ROS-analyse er spennende? AS Eidefoss er et konsern som produserer, distribuerer,
29.02.2024 Vågå
Få praktisk erfaring og bygg din CV i sommer! AS Eidefoss er et konsern som produserer, distribuerer og selger fornybar energi
29.02.2024 Vågå
Har du interesse av bygg/anlegg og vassdragsteknikk? Da er Vågå stedet for deg i sommer! AS Eidefoss er et konsern
29.02.2024 Vågå
I SpareBank 1 Gudbrandsdal bygger vi vår virksomhet på verdiene nær, dyktig og fremtidsrettet. Vi jobber kontinuerlig for å gi
29.02.2024 Sel
Fagleg og sosialt givande sommarjobb for deg som er studentLom kommune søkjer etter ein framoverlent og framtidsretta bachelor- eller masterstudent
29.02.2024 Flere steder
Internship Gudbrandsdalen ønsker å satse på unge krefter som viktige bidragsytere til regionen- både nå og i fremtiden. Du som studerer til en bachelor eller
29.02.2024 Sel
Vi søker etter 2 interns som kan være del av programmet "Internship Gudbrandsdal" og hospitere hos oss på Otta i
29.02.2024 Sel
Vis alle 58.284 ledige stillinger