<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Gjensidige Ønsker du å gjøre en betydningsfull jobb for kundene våre etter store bygningsskader?

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Gjensidige er et ledende nordisk forsikringsselskap som er et av de største selskapene på Oslo Børs med om lag 3800 medarbeidere i Norge, Sverige, Danmark og Baltikum. I Norge tilbyr vi også pensjon og sparing. Hos oss kan du være med på å sikre flere liv, mere helse og større verdier enn hos noen andre forsikringsselskaper i landet.

I Gjensidige engasjerer vi oss i kundene våre, og i bærekraftige løsninger. Fremtiden avhenger av at vi forvalter verdiene våre riktig, og vi trenger alltid flinke folk til denne viktige oppgaven. Vil du være med?

Ønsker du å gjøre en betydningsfull jobb for kundene våre etter store bygningsskader? Da er det kanskje deg vi ser etter!

Om jobben

Du blir en del av avdelingen Transport og storskade som håndterer til dels tekniske, juridiske og kommunikasjonsmessige utfordrende saker. Avdelingen består av 20 engasjerte og dyktige medarbeidere i tillegg til leder.

Vi gir deg en morsom, spennende og variert arbeidsdag i et kompetent og hyggelig miljø med dyktige kolleger. Hver eneste dag vil du være i tett kontakt med kundene våre. Du treffer mennesker som har hatt en uønsket og ofte vond opplevelse. Det oppleves meningsfullt å gi råd og økonomisk trygghet når det virkelig gjelder. Det kan f.eks. være etter en boligbrann hvor alt er gått tapt eller etter en gårdsbrann hvor livsverket har gått opp i flammer. Møtet med deg kan utgjøre en forskjell og en erfaring kundene våre tar med seg livet ut.

Ved behandling av skadesaker vil du samarbeide med både interne og eksterne ressurser som alle bidrar til en best mulig kundebehandling. Du vil ha ansvar for leveranser i henhold til eget og avdelingens mål og bidra til å opprettholde en avdeling hvor trivsel og stolthet er viktige drivere.

Om deg

Vi ser etter deg som har relevant utdanning fra høyskole/universitet, men relevant erfaring kan kompensere for manglende høyere utdanning.

Utdanning og erfaring innen eiendom, bygningsfag eller teknisk er en fordel, men intet krav.

Du er dyktig i kundekommunikasjonen og har en god skriftlig og muntlig formuleringsevne. Du arbeider selvstendig og strukturert, men liker også å dele kunnskap og erfaringer.

Som person er du nøyaktig og analytisk og evner å komme frem til de gode løsningene sammen med kundene våre. Du trives med et høyt tempo og må være beredt til å gi det lille ekstra når det virkelig gjelder.

Du må ha førerkort, samt tilgang til egen bil, da stillingen vil kreve noe reisevirksomhet.

Hos oss får du

Vi garanterer en arbeidsgiver som bryr seg om sine ansatte og legger til rette for god personlig og faglig utvikling. Vi sørger for at du kan utvikle deg innenfor rollen du allerede har, men også bygge din karriere ved å bevege deg på tvers av organisasjonen.

Vi holder til sentralt i Oslo sentrum. Her finner du treningsmuligheter i eget treningsstudio og gymsal, i tillegg til bedriftsidrettslag med for eksempel klatregruppe, turgruppe og fotball, kulturaktiviteter og andre sosiale grupper.

Vi gir deg også muligheten til å jobbe delvis fra hjemmekontor etter avtale. Vi tror på både å jobbe fysisk sammen og fleksibilitet i arbeidshverdagen, noe vi legger til rette for gjennom gode samhandlings- og arbeidsverktøy.

Du vil også få flere goder, som blant annet spesielt god pensjonsordning, forsikringsordninger med behandlingsforsikring og personalrabatter, firmahytter i inn- og utland, aksjespareordning, sommertid og fleksibel arbeidstid.

I Gjensidige ønsker vi å gjenspeile bredden av mangfoldet i samfunnet. Oppgavene er varierte, ofte langsiktige og ikke minst samfunnsviktige. Det fineste vi har er felleskapet, og den du er, er viktig for oss. Hos oss får alle like stor plass, og mangfoldet vårt beriker både oss selv og kundene våre. Gjennom å være deg selv, og få muligheten til å utvikle ditt fulle potensial, kan du utnytte evnene dine langt bedre.

Se fremover. Skap verdier. Bli en av oss.

Har du spørsmål til stillingen, ta kontakt med:

Hilde Aasen Unnli, Logg inn for å se kontaktinformasjon, Logg inn for å se kontaktinformasjon

Søknadsfrist: 27. november 2023

Arbeidssted: Oslo
Adresse: Oslo

Om arbeidsgiveren

Som ansatt i Gjensidige får du utvikle deg selv og samtidig spille en viktig rolle for oss, for kundene våre og for samfunnet. I tillegg til forsikring kan du jobbe innenfor pensjon og sparing. Blir du en av oss, får du rundt 4 000 kollegaer i Norge, Sverige, Danmark og Baltikum. Jurister, journalister, sosiologer, sykepleiere, kriminalteknikere, utviklere, designere og ingeniører, for å nevne noen. Her favner vi om ulikheter i visshet om at det gjør oss bedre, klokere og sterkere.

Les mer om Gjensidige

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

  • DES 01
    2023
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
  • DES 06
    2023
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
Flere muligheter
Traineeprogram
Internship / Praktikanter

Se flere annonser

Om stillingenVi har en ambisjon om å være Norges beste lønnsenhet, og nå er vi på jakt etter forsterkninger til
30.11.2023
Om stillingenVi har en ambisjon om å være Norges beste lønnsenhet og nå søker vi etter deg som vil være
30.11.2023
Vi søker flere gode rådgivere til bedriftsmarkedetVi ser etter deg, som på samme måte som oss, er opptatt av gode
30.11.2023 Oslo
Vi utvider teamet og søker flere gode pensjonsrådgivereVi ser etter deg som vil være med å vokse sammen med oss,
30.11.2023 Oslo
Om stillingenRegnskapsseksjonen har ansvar for å føre fullverdig regnskap for hele Statens vegvesen. Det innebærer utvidet ansvar med å bistå
30.11.2023
Om stillingaØnskjer du å kunne bidra med elektrokompetansen din for at alle trafikantar skal få ei så god oppleving som
30.11.2023
Bli med på oppgradering av Riksvegtunnelene i Nord-Norge Om stillingen Er du på jakt etter nye og varierte oppgaver, og
30.11.2023 Flere steder
Bli med på utviklingen av Nord-Norges største by   Om stillingen Er du er på jakt etter nye og varierte
30.11.2023 Flere steder
Vis alle 29.174 ledige stillinger

Fakta om Gjensidige