<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Itera Teamleder -- Itera Fredrikstad

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Teamleder -- skaperen av god kultur og en forretningsutvikler som ser potensialet i regionen

Itera er en ledende leverandør av digitale løsninger og tjenester, og vi søker nå en engasjert og erfaren teamleder som har lyst å bli med oss på den spennende reisen vi har startet ved vårt regionskontor i Fredrikstad. Vi har siden oppstarten for litt over 2 år siden blitt en solid gjeng med dyktige fagnerder. Vi er stolte av det fantastiske miljøet vi har på kontoret og jobber dedikert med å støtte og utvikle det lokale næringslivet.

Som et nå godt etablert kontor er en av våre fremste oppgaver å bevare og styrke vår unike kultur med folk, fag og kunderelasjoner. Så hvis du er klar til å vokse sammen med oss og bidra til å opprettholde vår sterke identitet, er dette den perfekte muligheten for deg.

Vi ønsker å tiltrekke oss deg som har ledelseserfaring, en lidenskap for å utvikle mennesker og samtidig kjenner på et snev av gründerånd og entreprenørskap. Vi søker deg som elsker å skape muligheter, både for Itera og for det regionale næringslivet.

Rollen

Som Teamleder hos oss i Itera Fredrikstad vil du få ansvaret for å lede og veilede et team av dyktige kolleger innen ulike fagområder. I Itera har denne rollen fullt personalansvar, som i all hovedsak handler om å bygge trygge relasjoner til våre ansatte slik at de trives, vokser og oppnår sitt fulle potensiale.

Teamlederrollen gir deg mulighet til å være med å forme den gode kulturen og utgjøre en positiv forskjell for dine kollegaer.

Som nærmeste leder for teamet ditt så vil du være ansvarlig for å lede og motivere et team av dyktige fagpersoner. Du vil følge opp hver enkelt regelmessig på viktige områder som kompetanseutvikling, trivsel og motivasjon i prosjekter.

Du blir en del av ledergruppen i Fredrikstad, og du vil spille en nøkkelrolle i å bygge og utvikle vårt lokalkontor i regionen. Du vil aktivt være med på å skape muligheter for vårt selskap i det lokale næringslivet. Dette innebærer å identifisere mulige kunder, bygge gode relasjoner og presentere våre tjenester på en overbevisende måte.

Som en del av ledergruppen i Fredrikstad vil du være med å sette retning og ta beslutninger for kontoret med utgangspunkt i våre mål, ambisjoner og strategier.

Rollen som teamleder utgjør ca. 20-40% avhengig av teamstørrelsen og kundeoppdrag, så en viktig del av rollen vil være å balansere oppfølging av teamet og leveranse i prosjekt. Vi ønsker at du helst kan vise til mer enn 10 års spennende arbeids- og/eller ledererfaring innen en av våre fagområder.

Hva kjennetegner deg?

  • Ledererfaring: Du har tidligere erfaring med å lede et team og har evnen til å motivere og inspirere andre.
  • Entreprenørånd: Du har en naturlig evne til å tenke utenfor boksen, skape muligheter og ta initiativ.
  • Kunnskap om IT-bransjen: Du har god innsikt og forståelse av IT-bransjen og du holder deg oppdatert på hvordan markedet beveger seg.
  • Relasjonsbygger: Du kan bygge gode relasjoner med både interne og eksterne interessenter.
  • Resultatorientert: Du er målrettet og har evnen til å levere resultater i tråd med våre forretningsmål, samtidig som du evner å ha et fugleperspektiv på ting.

Hvorfor Itera?

Itera kan best beskrives som et erfarent oppstartsselskap. Vi er solide og etablerte, men preges fortsatt av store ambisjoner og muligheter for å nå dem. Vi er over 800 rådgivere, prosjektledere, designere, og teknologer med ulik nasjonalitet, fordelt på 14 lokasjoner. Felles for alle er at vi hver dag arbeider for å hjelpe våre kunder med bærekraftig digital transformasjon. Vi har nordisk opphav, men en global tilnærming og kundemasse.

Vi setter tverrfaglighet høyt. Hos oss jobber det atomfysikere, oseanografer, designere, data scientists, utviklere og økonomer. Vi har flotte kontorlokaler, men bryr oss ikke så mye om hvor du jobber fra. Vi har selvsagt konkurransedyktige betingelser, solide forsikringer, pensjonsordninger, aksjeprogram for ansatte, sosiale aktiviteter og en rettferdig bonusordning som vektlegger våre kollektive resultater.
Adresse: Fredrikstad

Om arbeidsgiveren
Les mer om Itera

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Siviløkonom
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
1 ledig stilling

Se flere annonser

Er du opptatt av klima og miljø? Kombiner dette med en meningsfull sommerjobb i Miljødirektoratet! Har du lyst til å
10.03.2024 Flere steder
Vil du være en del av vinnerlaget på en avdeling der det satses offensivt og har god vekst? Bravida Bergen
30.04.2024 Bergen
Vil du bidra til å sikre effektiv organisering og drift av en av landets største bilflåter? Bravida Norge søker nå
27.02.2024 Oslo
Er du glad i faget ditt og ønsker en stilling i et stort og solid selskap? Da kan Bravida være
04.03.2024 Bodø
Bravida er Nordens fremste totalleverandør av tekniske installasjons- og servicetjenester for eiendommer og anlegg, som kombinerer det store selskapets ressurser
17.03.2024 Flere steder
Siden 1905 har Hydro utviklet naturressurser til verdifulle produkter for mennesker og virksomheter, med fokus på trygge og gode arbeidsplasser
11.03.2024 Kvinnherad
Hydro Sunndal er på jakt etter en engasjert og forretningsorientert HR Business Partner som ønsker å spille en kritisk rolle
20.03.2024 Sunndal
Er du klar til å ta styringen over Europas største støperi og spille en nøkkelrolle i leveransen av kvalitetsprodukter til
20.03.2024 Sunndal
Vis alle 55.583 ledige stillinger