<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Bane NOR Vil du være med å levere spisskompetanse til morgendagens jernbane?

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Ved seksjon for vedlikeholdsprogram ser vi nå etter to senior vedlikeholdsingeniører som vil være med å styrke teamet vårt ytterligere. Vi liker å sette oss spenstige mål for fremtidens sensorbaserte vedlikehold i en bærekraftig sektor, og hos oss vil du bli en del av et kompetent, innovativt og inspirerende arbeidsmiljø. I teamet er vi opptatt av å dele kompetanse med hverandre, dele små og store seire i hverdagen, vi har et åpent sinn i møte med utfordringer og invitere til gode diskusjoner med stor takhøyde. I rollen som senior vedlikeholdsingeniør vil du oppleve å raskt få tillit under ansvar og vi er opptatt av faglig utvikling, gi hverandre konstruktive tilbakemeldinger og til å se den enkelte. Er dette ting du kjenner deg igjen i og som er viktig for deg kan du være den vi ønsker å få med på laget vårt videre!

Stillingen ligger i seksjon for vedlikeholdsprogram hvor vi er om lag 20 medarbeidere. Som senior vedlikeholdsingeniør vil du ha en nøkkelrolle i seksjonen for vedlikeholdsprogram med å etablere og videreutvikle vedlikeholdsprogrammet til jernbaneinfrastrukturen i tråd med ledende vedlikeholdsmetodikk og med fremoverlent og fremtidsrettet bruk av tilstandsovervåkning og sensorer.

Seksjon for vedlikeholdsprogram er en del av avdelingen vedlikehold og tilhører enheten teknisk, som er del av divisjonen drift og teknologi. Avdelingen har ansvaret for å utvikle og realisere strategier, systemer, prosesser og kompetanse innen vedlikehold for å oppfylle Bane NORs mål og krav til sikkerhet, pålitelighet og kostnadseffektivitet gjennom hele livssyklusen til jernbaneinfrastrukturen.

Søknadsfrist: 22. november 2023.

 

Du vil få ansvar for følgende områder:

 • Etablere og videreutvikle jernbaneinfrastrukturens vedlikeholdsprogram i tråd med ledende vedlikeholdsmetodikk, herunder sensorstyrt og prediktivt vedlikehold.
 • Lede eller delta i prosjekter for etablering av vedlikeholdsprogram for ny jernbaneinfrastruktur eller videreutvikling og kontinuerlig forbedring av vedlikeholdsprogram for eksisterende infrastruktur.
 • Risikostyring av vedlikehold.
 • Livssyklusoptimering av jernbaneinfrastrukturen.
 • Lede eller delta i arbeid for å kontinuerlig forbedre ansvarsområdets prosesser og prosedyrer.
 • Bidra med veiledning og faglig støtte til andre ressurser innen samme fagområde.

 

Dette tror vi du trenger for å lykkes og trives

 • Høyere teknisk utdanning, fortrinnsvis på masternivå rettet mot vedlikeholdsstyring. Relevant erfaring vil kunne veie opp for deler av utdanningskravet.
 • Kunnskap om digitalisering og prediktivt vedlikehold fra relevant virksomhet, med tilhørende praktisk erfaring i innføringen av dette.
 • Erfaring med å lede store og små forbedringsprosjekt
 • Kunnskap om moderne vedlikeholdssystem, Maximo kunnskap er en fordel
 • Ekspertkunnskap om ledende vedlikeholdsmetodikk.
 • Kunnskap om regelverk og relevante standarder knyttet til vedlikehold.
 • Kunnskap og erfaring med systematisk analyse av komplekse data.
 • Erfaring som oppgaveleder eller prosjektleder er en fordel.
 • Kunnskap om sikkerhet- og kvalitetssystemer.

 

Personlige egenskaper vi tenker passer godt til rollen:

 • Du jobber selvstendig samtidig som du er teamorientert.
 • Du er strukturert, analytiske og løsningsorientert 
 • Du har handlekraft og høy arbeidskapasitet, men du lar deg ikke stresse så lett.
 • Du liker å være kreativ og du er kontinuerlig søkende etter forbedring av beste praksis.
 • Det er viktig for deg å skape resultater og nå målsettingene vi har satt oss og du er opptatt av kvalitet i dine leveranser
 • Du vil i stillingen samhandle med mange ulike faggrupper og du må derfor ha gode kommunikasjonsevner, både skriftlig og muntlig og være i stand til å samarbeide med ulike mennesker.

Vi mener at inkludering og mangfold er en styrke. Vi ønsker oss medarbeidere med ulike kompetanser, fagkombinasjoner, livserfaring og perspektiver for å bidra til enda bedre oppgaveløsning. Det er viktig for oss at våre medarbeidere identifiserer seg med våre verdier som er åpen, respektfull, engasjert og nytenkende.

 

Hos oss får du

Vi er en organisasjon i vekst. Viktigheten av oppgavene våre vil prege arbeidsmiljøet rundt deg, med flinke folk som brenner for det de jobber med. Vi setter faglig utvikling høyt, med interne kompetansebyggende muligheter for våre ansatte. Du får arbeidsforhold for tiden vi lever i - med fleksibel arbeidstid og du vil bli inkludert i et sosialt miljø med bl.a bedriftsidrettslag, sosiale og faglige arrangementer. Blant ansattgodene finner du svært gode pensjons- og forsikringsordninger, og selvsagt personalbillett med Go Ahead, SJ Nord og VY sine tog. Vi har også:

 • Moderne og sentrale lokaler
 • Du får selvfølgelig betalt lunsjpause 
 • Mulighet til å jobbe noe hjemmefra
 • Permisjonsordninger som møter ditt behov
 • God seniorpolitikk

Vi er opptatt av work-life-balance - for vi tror at du fungerer bedre på jobb om du fungerer godt privat.

 

Kjekt å vite

Vi gleder oss til å høre fra deg. Du trenger ikke å skrive et søknadsbrev - en godt utfylt CV og dine svar på noen få spørsmål i søknadsskjemaet, er det vi ønsker fra deg.

Det er viktig for oss at våre medarbeidere identifiserer seg med våre verdier som er åpen, respektfull, engasjert og nytenkende. 

Bane NOR samarbeider med Semac som er en ekstern leverandør om bakgrunnssjekk av aktuelle kandidater. Bakgrunnssjekken utføres etter samtykke fra deg som søker og innebærer at vi verifiserer CV og annen søknadsdokumentasjon i forbindelse med ansettelsen. 

I løpet av 2023 vil selskapet og ansatte i Spordrift AS bli overført til egen divisjon i Bane NOR SF. Spordrift AS er nå et datterselskap.

Synes du det hørtes spennende ut? Da håper vi du tar kontakt med oss! Send inn søknad her.

 

Kontaktinformasjon

Rekrutterende leder: Stian Virik Kvamme, Leder Vedlikeholdsprogram
✆ (+47) 99478426 | ✉ stian.virik.kvamme@banenor.no

Om arbeidsgiveren

Hos oss møter du ambisiøse kolleger som jobber med komplekse utfordringer. Kulturen er preget av tverrfaglig samarbeid og et stort engasjement for jernbanen.

Vår største ressurs er menneskene som jobber her. Vi vet at mangfold bidrar til å skape resultater, og at vårt oppdrag er viktig – og stadig blir viktigere.

Kulturen er skapt gjennom tett tverrfaglig samarbeid og høyt engasjement, fra folk med mange med forskjellige bakgrunner. Samtidig er det viktig at livet har plass til både arbeid og fritid. Jobben vi gjør er viktig for samfunnet, og arbeidet skal utvikle og glede - ikke slite oss ut.

 

Alle er velkommen!

Vi føler oss trygge på at du vil møte likesinnede hos oss, og vi ønsker å styrke vårt mangfold og inkluderingsarbeid.

Hos oss er alle velkommen uansett legning, kjønn, religion og alder. Hos oss skal du kunne være like mye deg selv som hjemme. Det vi har til felles er engasjementet for jernbanens fremtid.

 

Mangfolds- og inkluderingsarbeid

Våre ledere deltar på kurs med stort fokus på mangfoldsledelse. De skal følge våres lederprinsipper, og ta aktivt del i arbeidet med inkludering og mangfold. Det er en jobb vi ønsker at hele samfunnet skal engasjere seg i. 

 

Inkluderende arbeidsliv

IA-avtalen (Inkluderende arbeidsliv) er en intensjonsavtale mellom regjeringen, arbeidstakernes og arbeidsgivernes foreninger. Målet er å forebygge sykefravær og hindre at folk faller ut av yrkeslivet. 

Dette gjøres gjennom å kartlegge ansattes behov og organisere arbeidsplassen, slik at vi kan planlegge og gjennomføre tiltak. Slik tilrettelegger vi for større mangfold og gode arbeidsplasser.

Les IA-avtalen om inkluderende arbeidsliv på regjeringen.no. (åpnes i ny fane)

 

Dilemmatrening, etikk og nulltoleranse 

Våre medarbeidere tar stadig obligatoriske kurs i dilemmatrening. Det skal bidra til å ivareta våre verdier. Vi handler etter retningslinjer for nulltoleranse mot mobbing, trusler, og trakassering.

Vi ønsker å stadig bedre måten vi jobber på. Vi skal være flinke til å utfordre hverandre, så vi sikrer fokus på inkludering og støtter opp om mangfoldet vi ønsker på jobb.

 

Ansattgoder 

Vi kan tilby en rekke ansattgoder, som blant annet: 

 • Fleksibilitet rundt arbeidstid og hjemmekontor
 • Sommertid 15. mai til 14. september
 • Gode pensjonsordninger med høye sparesatser
 • Konkurransedyktige bank- og forsikringsordninger
 • Moderne lokaler med sentral beliggenhet
 • Personalbillett med GoAhead, SJ NORD og VY's tog

 

Les mer om Bane NOR

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

 • NOV 30
  2023
  4 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
 • DES 01
  2023
  19 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
 • DES 03
  2023
  4 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 95%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Ingeniør - Entreprenør
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Flere muligheter
33 ledige stillinger
Traineeprogram

Se flere annonser

Om stillingenVi har en ambisjon om å være Norges beste lønnsenhet, og nå er vi på jakt etter forsterkninger til
30.11.2023
Om stillingenVi har en ambisjon om å være Norges beste lønnsenhet og nå søker vi etter deg som vil være
30.11.2023
Vi søker flere gode rådgivere til bedriftsmarkedetVi ser etter deg, som på samme måte som oss, er opptatt av gode
30.11.2023 Oslo
Vi utvider teamet og søker flere gode pensjonsrådgivereVi ser etter deg som vil være med å vokse sammen med oss,
30.11.2023 Oslo
Om stillingenRegnskapsseksjonen har ansvar for å føre fullverdig regnskap for hele Statens vegvesen. Det innebærer utvidet ansvar med å bistå
30.11.2023
Om stillingaØnskjer du å kunne bidra med elektrokompetansen din for at alle trafikantar skal få ei så god oppleving som
30.11.2023
Bli med på oppgradering av Riksvegtunnelene i Nord-Norge Om stillingen Er du på jakt etter nye og varierte oppgaver, og
30.11.2023 Flere steder
Bli med på utviklingen av Nord-Norges største by   Om stillingen Er du er på jakt etter nye og varierte
30.11.2023 Flere steder
Vis alle 29.175 ledige stillinger

Fakta om Bane NOR