<  
>  
Stillingsannonse

Norconsult Nyutdannet rådgiver innenfor vann, avløp, overvann eller vannprosess

Søknadsfrist : 15.01.2024
Send soknad!

Stillingsbeskrivelse

Vil du å jobbe med infrastruktur innenfor vann- og avløp og overvannshåndtering, eller med vann-prosess? Vi søker to kreative, engasjerte og ansvarsbevisste medarbeidere til VA-avdelingen hos Norconsult Hamar!

Fremtiden er tverrfaglig, og vi trenger de beste hodene for å løse utfordringene sammen! Norconsult har ett av de største fagmiljøene i Norge/Skandinavia og vi har kontor i alle deler av landet. Vår tilstedeværelse gjør at vi forstår lokale behov samtidig som vår samlede kapasitet gjør at vi kan løse alle prosjekter uansett størrelse.

Norconsult region Innlandets består av over 250 rådgivere fordelt på 8 kontorer, fra Kongsvinger og Jessheim i sør til Os i nord. Ved Hamar-kontoret er vi om lag 100 medarbeidere, og vi dekker de fleste fagområder innen rådgivning, prosjektering og prosjektledelse. Det er et svært godt samarbeid på tvers av kontorene våre i regionen, så dersom det er ønske om et annet arbeidssted i regionen er vi fleksible i forhold til dette.

VA-Innlandet har ett av landets største rådgivende fagmiljø innen vann- og avløpsteknikk. Vi har et stort og meget kompetent fagmiljø innen vann og avløp, med en god blanding av yngre medarbeidere og erfarne seniorer med et stort nettverk i bransjen. Vi har et arbeidsmiljø vi er stolte av!

Vi har høye ambisjoner og idealer innen bærekraft, digitalisering og samarbeid, og inspireres av å koble dette sammen med kunden sine behov, slik at vi kan komme frem til den optimale leveransen for det aktuelle prosjektet.

 

Dine arbeidsoppgaver vil være:

 • Rådgivning, planlegging og prosjektering av VA anlegg, både enkle og svært komplekse på alle plannivå

 • Overvannshåndtering, fra regulering til utførelse

 • Vannbehandling, rensing av avløpsvann, høydebasseng, pumpestasjoner

 • Utarbeidelse av kravspesifikasjoner og tekniske beskrivelser

Nysgjerrig på hvordan det er å jobbe i Norconsult? Få med deg serien «Rådgiverne» der vi gir deg et unikt innblikk i vår arbeidshverdag her:https://norconsult.no/radgiverne/

Vil du vite mer om hvordan det er våre en av våre graduates? Les her:https://www.norconsult.no/jobb-og-karriere/heads-for-tomorrow---graduate/

 

For oss er det viktig at du:

 • Har relevant utdannelse på bachelor-/ masternivå

 • Er engasjert i fagområdet og vil drive faget fremover

 • Er en selvstendig, kreativ og positiv person med god evner til samarbeid og relasjonsbygging, samt bidrar til et godt sosialt og faglig miljø

 • Har god muntlig og skriftlig formidlingsevne på norsk

 • Har kjennskap til relevante BIM- og prosjekteringsverktøy

 • Har kjennskap til relevante normaler, forskrifter, standarder og veiledninger

 

Hos oss får du: 

 • Spennende kompetansehevings- og karrieremuligheter innen marked, fag, linje og oppdrag

 • Verdibasert samfunnsplanlegging med fokus på fremtidsrettede og bærekraftige løsninger

 • Sterk bedriftskultur preget av uformelle kommunikasjonslinjer på tvers av organisasjon og geografi

 • Fleksibel arbeidstid

 • Fri i romjulen og påskeuken, samt sommertid

 • Bonus knyttet til selskapets resultat

 • Aksjeprogram for eierskap i Norges største tverrfaglige rådgiverbedrift

 • Konkurransedyktig lønns- og ansettelsesbetingelser

 • Varierte arbeidsoppgaver med store utviklingsmuligheter i spennende prosjekter, og mulighet for å påvirke egen arbeidshverdag

 • Ulike sosiale arrangementer, idrettslag, bedriftshytter mm.

 • Eget fora for yngre medarbeidere med direkte tilgang til konsernets toppledelse (Yngres råd)

 

Innsendelse av søknad: Søknad med CV, vitnemål og attester sendes via vårt elektroniske søknadsskjema på våre internettsider. Vi gjør oppmerksom på at det kun er de elektroniske søknadene som vil bli behandlet. Send inn søknad her.

Om arbeidsgiveren

Norconsult er Norges største og en av de ledende tverrfaglige rådgiverbedrifter i Norden. Våre tjenester er rettet mot samfunnsplanlegging, prosjektering og arkitektur, og vi er en toneangivende aktør både nasjonalt og internasjonalt.

 

Med nyskapende og målrettede råd skal Norconsult bidra til kundenes verdiskapning og suksess - og til et bærekraftig og sunt samfunn.

 

Vi engasjerer oss i alle deler av utviklingen, fra idéfase til overordnede planer, prosjektering og driftsstøtte. Årlig utfører vi flere tusen oppdrag for offentlige og private oppdragsgivere i inn- og utland.

Les mer om Norconsult

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Søknadsfrist : 15.01.2024

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

 • DES 11
  2023
  4 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
 • DES 12
  2023
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
Kandidatmatch
Fullstack utvikler søker jobb
Denne teksten er anonymisert
Match 85%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 85%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 85%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 75%
Flere muligheter
23 ledige stillinger
Traineeprogram
Internship / Praktikanter

Filmer

Norconsult - Det er vi som løser de vanskeligste oppgavene
The Way We Live - Om å jobbe i Norconsult
Norconsult søker nye medarbeidere i Lillehammer
Norconsult AS bruker BIM (building information modeling) som verktøy innen alle markedsområder. Vi jobber etter en såkalt VDC (virtual design and construction) tilnærming, der BIM modellen står i sentrum for prosjektering, koordinering og danner basis for utførelse av arbeidene på anlegget. I denne sammenheng har vi også tatt i bruk Vitual Reality (VR) teknologien, som muliggjør at aktørene nå kan "ta seg en virtuell tur" inn i modellen lenge før bygget står ferdig. Vi bruker VR både til å kommunisere med sluttbrukerne av anlegget og som verktøy for samkjøring under prosjektering og bygging.
Hva gjør egentlig en geotekniker og hvordan kan man bli geotekniker? Denne filmen er laget med støtte fra NGF (Norsk Geoteknisk Forening), en bransjeorganisasjon for geoteknikk i Norge. Norconsult støtter denne NGF både økonomisk og gjennom å ha medarbeidere i flere roller i styret og undergrupper.
Visualisering av hvordan Norconsult bruker spillteknologi i arbeidet med Kristiansand Havn. (Av Norconsult og Baezeni)

Fakta om Norconsult