<  
>  
Stillingsannonse

Bravida Leder Energitjenester

Søknadsfrist : Snarest
Send soknad!

Stillingsbeskrivelse

Å leve på en bærekraftig måte er den største utfordringen i vår tid. Stedene der livet pågår i dag står for en stor del av verdens klima- og miljøpåvirkning. Boliger, arbeidsplasser, skoler, sykehus, butikker og transport – alle etterlater et avtrykk.

Derfor finnes Bravida!

Med helhetsløsninger for service og installasjon hjelper Bravida kundene sine med å skape velfungerende bygg der folk trives og kan leve på en bærekraftig måte. Og ikke minst så skapes det store verdier for kundene.

Divisjon Vekstområder er Bravidas nye satsing for å møte fremtidens utfordringer, i en verden hvor grensesnittet mellom mange av de tekniske fagene er i ferd med å viskes ut. Sett i fra kundens perspektiv handler fremtiden om forutsigbarhet gjennom velfungerende, energieffektive og bærekraftige bygg, hvor de kan konsentrere seg fullt og helt om sin kjernevirksomhet. For Bravida som leverandør fordrer dette en helhetstenkning hvor man ivaretar hele verdikjeden fra gode analyser til gjennomføring og oppfølging.  Også her skal Bravida bli den prefererte samarbeidspartneren. Ambisjonene stopper heller ikke med dette og som divisjonsdirektør Nan Rogstad sier:

Vi er godt i gang innenfor områdene energitjenester og teknisk facility management (TFM), men vi skal vokse inn på nye områder. I tillegg til de tjenester, fag og kunnskap vi har i hele Norge – og Norden, vil vi nå levere verdiøkende kompetanse med et management som vil gjøre hverdagen enklere for våre kunder.

Divisjonen vil besitte solid kompetanse innenfor alle tekniske fag, prosjektledelse og ikke minst kundeservice. Gjennom ett kontaktpunkt så vil kundene virkelig oppleve Ett Bravida.

Som Leder Energitjenester vil du få totalansvaret for å videreutvikle en kundeorientert og faglig kompetent enhet. Konseptet Energy Management (EM) tilbyr løsninger som overvåker energibruken i kunders tekniske installasjoner. Energirådgivere bistår kundene med å analysere energibruken, og basert på dette tilbys det en tiltak- og investeringsplan. Enkelte tiltak vil ikke nødvendigvis kreve investeringer, men kan utføres ved enkle driftsoptimaliseringer på tekniske anlegg. Bedre og mer energieffektiv drift vil også øke levetiden til de tekniske installasjonene.

Pr. i dag består EM av sju medarbeidere, plassert i Oslo og Bergen. Vi ser for oss en økning, i takt med forventet vekst, og hvor i landet veksten skjer. Stillingen er lokalisert til det nye hovedkontoret i Oslo (Løren), og vil rapportere til divisjonsdirektør i Norge. I og med at tilsvarende satsing også skjer i øvrige nordiske land, legges det opp til et gjensidig samarbeid.

Vi er ute etter deg som trigges av både fagområdet, bærekraft, ledelse og det å bygge og utvikle ny virksomhet. Du trives i grensesnittet mellom strategiske og operative utfordringer og evner å få med deg både medarbeidere, kunder og øvrige støttespillere. Du bør ha noen års relevant ledererfaring, men til syvende og sist vil det være deg som person som vil være avgjørende. Så langt har vi fått med flere dyktige kollegaer, som alle har et offensivt syn på utfordringer og er kontinuerlig på leting etter forbedringer og utvikling. Vi har det gøy på jobb og motiveres av fremskritt, resultater og et kollegialt fellesskap.

Ta gjerne en kikk på selskapets hjemmeside, https://www.bravida.no, hvor du finner mer utdypende informasjon. Der kan du lese bl.a. om "The Bravida Way", samt at du kan bli kjent med våre verdier.

Hvis dette er noe du kunne tenke deg å høre mer om, ta kontakt for en uforpliktende prat med Seniorrådgiverne i Dfind, Per Ivar Elton på tlf. 909 20 462 / perivar.elton@dfind.no, eller Hallgeir Bakken på tlf. 905 51 202 / hallgeir.bakken@dfind.no.

Hvis du allerede nå har funnet ut at "dette vil jeg være med på", så nøl ikke med å sende inn din CV, samt en velbegrunnet søknad om hvorfor du er rett person for denne spennende utfordringen. 

Søknadsfristen er snarest og søknader vil behandles fortløpende. Send inn søknad her.

 

Kontaktperson:

Hallgeir Bakken
Senior Advisor, Dfind
905 51 202
hallgeir.bakken@dfind.no

Om arbeidsgiveren

Bravida er en ledende leverandør av tekniske installasjons- og servicetjenester. Vi tilbyr spesialkompetanse innen teknikkområdene elektro, rør og ventilasjon. På disse områdene tar vi gjerne ansvar for hele installasjonsprosessen; fra design og prosjektering til installasjon og service. Bravida tilbyr også tjenester innenfor spesialområder som sikkerhet, sprinkleranlegg, kjøling, elkraft og teknisk bygningsdrift.

VI GIR BYGNINGER LIV!

Bravida gir bygninger liv - døgnet rundt, hele året! Vi gjør det ved hjelp av tusenvis av medarbeidere som installerer og vedlikeholder anlegg for energi, varme, kjøling, vann, ventilasjon og sikkerhet. Ting som bare skal fungere....!

Vi jobber altså med bygningers livgivende funksjoner, men framfor alt arbeider vi med mennesker. Menneskene som bor og lever i bygningene og anleggene er utgangspubktet for alle prosjektene vi gjennomfører.

Les mer om oss under, eller gå direkte til våre ledige stillinger.

Les mer om Bravida

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Søknadsfrist : Snarest

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

 • DES 06
  2023
  2 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
 • DES 08
  2023
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • DES 10
  2023
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • DES 11
  2023
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
Kandidatmatch
Nyutdannet Sivilingeniør, Jobbsøkende
Denne teksten er anonymisert
Match 85%
Mechatronics Engineer, Jobsokker
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Flere muligheter
20 ledige stillinger
Traineeprogram
 • Antall traineer: Ikke spesifisert
Lærlinger

Filmer

Bravida Norge - vi gir bygninger liv!
Lær om hvordan Bravida hjelper deg i hverdagen!