<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Bane NOR Erfaren prosjekteringsleder søkes til å lede et av landets største jernbaneprosjekter i Moss

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

I Norge har det aldri vært satset så mye på jernbane som nå, og dette er et samfunnsansvar som vi i Bane NOR setter høyt. I Bane NORs Utbyggingsdivisjon kan du bli en del av et slagkraftig prosjektmiljø, der vår oppgave er å fornye og modernisere jernbanen slik at flere kan reise trygt og effektivt med tog.

Utbyggingsdivisjonen har en av Norges største prosjektporteføljer innen infrastruktur. Vi har spennende, utfordrende, komplekse, tidskritiske og høyt prioriterte prosjekter i Bane NOR.  

På prosjektet Nytt dobbeltspor Sandbukta – Moss -Såstad, har vi behov for en erfaren prosjekteringsleder for oppfølging av grunnarbeider for Moss Stasjon, 

Prosjektet i Moss har pågått i lang tid og består av et stort tverrfaglig team som du vil bli en del av. Som prosjekteringsleder for grunnarbeider på stasjonsområdet i Moss vil du hovedsakelig få ansvar for å følge opp en pågående rådgiverkontrakt og seinere oppfølging opp mot byggeledelsen når byggingen kommer i gang for fullt i dette området. 

Som vår nye medarbeider vil du bli en del av et større fagmiljø, som er med på å lede alle prosjektene i Utbyggingsdivisjonen. Du vil få en unik kunnskap om jernbanefaget, og du vil få utfordrende og samfunnsnyttige arbeidsoppgaver. Våre fagmiljøer bidrar til at du alltid har et stort nettverk bak deg, og vi tilbyr gode utviklingsmuligheter for deg som person.  

Arbeidsted vil primært være på prosjektkontoret i Moss. 

Ønsker du å bidra til et effektivt, trygt og miljøvennlig transportsystem i Osloregionen – så ønsker vi deg med på laget! 

Søknadsfrist: 10. desember 2023

 

Hovedoppgaver vil være:

 • Teknisk prosjektledelse:Lede og følge opp arbeidet med det tekniske underlaget i kontrakter med rådgivere og entreprenører. Dette omfatter både interne og eksterne godkjenningsprosesser. 
 • Optimalisering av løsninger:Aktivt bidra til utviklingen av gode, bærekraftige og byggbare løsninger som overholder gjeldende regelverk og prosedyrer, med spesiell oppmerksomhet på Bærekraft, HMS, ytre miljø, kvalitet og RAMS (Reliability, Availability, Maintainability, Safety). 
 • Koordinering av tekniske løsninger:Sikre effektiv samhandling og koordinering av tekniske løsninger mellom ulike delprosjekter, interne avdelinger i Bane NOR, og eksterne interessenter som kommuner, fylkeskommuner, Statens Vegvesen og kabeleiere. 
 • Erfaringsoverføring:Aktivt bidra til å dele kunnskap og erfaringer med kollegaer og på tvers av prosjekter innen Bane NOR, for å fremme læring og kontinuerlig forbedring. 

 

Noe av det vi kan tilby deg:

Viktigheten av oppgavene våre vil prege arbeidsmiljøet rundt deg, med flinke folk som brenner for det de jobber med. Vi setter faglig utvikling høyt, med interne kompetansebyggende muligheter for våre ansatte. Du får arbeidsforhold for tiden vi lever i med fleksibel arbeidstid og du vil bli inkludert i et sosialt miljø med bl.a bedriftsidrettslag, sosiale og faglige arrangementer. Blant ansattgodene finner du 

 • Svært gode pensjons- og forsikringsordninger 
 • Personalbillett med Go Ahead, SJ Nord og VY sine tog 
 • Sommer-/vintertid og du får selvfølgelig betalt lunsjpause hver dag 
 • Mulighet til å jobbe noe hjemmefra 
 • Permisjonsordninger som møter ditt behov 
 • God seniorpolitikk 

 

Kvalifikasjoner:

 • Relevant utdannelse:Vi ser etter deg som har en høyere utdanning (bachelor/master) innenfor relevant fagområder, eller en lang og relevant fagbakgrunn som samsvarer med stillingens krav. 
 • Erfaring: Ledelseserfaring fra store prosjekter i rådgiver-, entreprenør- eller byggherrevirksomhet med relevans for stillingen. Gjerne innenfor samferdselsprosjekter. 
 • Tverrfaglig forståelse:Du må evne å sette deg godt inn i og forstå de tverrfaglige problemstillingene og utfordringene prosjektet har. 
 • Kommunikasjonsevner:Du har gode formidlingsevnerog uttrykker deg godt på norsk, både muntlig og skriftlig. 
 • BIM-ekspertise:Du har erfaring med bruk av BIM i prosjekter.  
 • Regelverk og krav: Det er en fordel at du har kjennskap til teknisk regelverk, SVV's håndbøker, plan- og bygningsloven, relevante krav, lover og standarder etc. 

 

For å trives tror vi du også kjenner deg igjen i dette:

 • Teamarbeid:Du trives i et teammiljø, er innovativ, og god på å bygge team.
 • Tverrfaglig utfordring:Du motiveres av å arbeide med store, komplekse og tverrfaglige prosjekter og liker å utfordre etablerte sannheter. 
 • Nysgjerrighet og lærevillighet:Du er nysgjerrig av natur, lærer raskt, og trives med å dele din kunnskap med teamet. 

 

Kjekt å vite

Er du klar for å ta neste steg i karrieren og bli en viktig del av vårt team? Vi ser frem til å høre fra deg! 

Du trenger ikke bruke tid på å skrive et søknadsbrev - en godt utfylt CV og dine svar på noen få spørsmål, er det vi ønsker fra deg. 

Vi mener at inkludering og mangfold er en styrke. Vi ønsker oss kollegaer med ulike kompetanser, fagkombinasjoner, livserfaring og perspektiver for å bidra til enda bedre oppgaveløsning. Det er viktig for oss at våre medarbeidere identifiserer seg med våre verdier som er åpen, respektfull, engasjert og nytenkende. Hva betyr disse verdiene for deg?

Bane NOR samarbeider med Semac som er en ekstern leverandør om bakgrunnssjekk av aktuelle kandidater. Bakgrunnssjekken utføres etter samtykke fra deg som søker og innebærer at vi verifiserer CV og annen søknadsdokumentasjon i forbindelse med ansettelsen. Send inn søknad her.

I løpet av 2023 vil selskapet og ansatte i Spordrift AS bli overført til egen divisjon i Bane NOR SF. Spordrift AS er nå et datterselskap.

 

Kontaktinformasjon

Ellen Vægter Hjulmand, Gruppeleder prosjekteringsledelse
✆ (+47) 91650305 | ✉ Ellen.Vaegter.Hjulmand@banenor.no

Om arbeidsgiveren

Hos oss møter du ambisiøse kolleger som jobber med komplekse utfordringer. Kulturen er preget av tverrfaglig samarbeid og et stort engasjement for jernbanen.

Vår største ressurs er menneskene som jobber her. Vi vet at mangfold bidrar til å skape resultater, og at vårt oppdrag er viktig – og stadig blir viktigere.

Kulturen er skapt gjennom tett tverrfaglig samarbeid og høyt engasjement, fra folk med mange med forskjellige bakgrunner. Samtidig er det viktig at livet har plass til både arbeid og fritid. Jobben vi gjør er viktig for samfunnet, og arbeidet skal utvikle og glede - ikke slite oss ut.

 

Alle er velkommen!

Vi føler oss trygge på at du vil møte likesinnede hos oss, og vi ønsker å styrke vårt mangfold og inkluderingsarbeid.

Hos oss er alle velkommen uansett legning, kjønn, religion og alder. Hos oss skal du kunne være like mye deg selv som hjemme. Det vi har til felles er engasjementet for jernbanens fremtid.

 

Mangfolds- og inkluderingsarbeid

Våre ledere deltar på kurs med stort fokus på mangfoldsledelse. De skal følge våres lederprinsipper, og ta aktivt del i arbeidet med inkludering og mangfold. Det er en jobb vi ønsker at hele samfunnet skal engasjere seg i. 

 

Inkluderende arbeidsliv

IA-avtalen (Inkluderende arbeidsliv) er en intensjonsavtale mellom regjeringen, arbeidstakernes og arbeidsgivernes foreninger. Målet er å forebygge sykefravær og hindre at folk faller ut av yrkeslivet. 

Dette gjøres gjennom å kartlegge ansattes behov og organisere arbeidsplassen, slik at vi kan planlegge og gjennomføre tiltak. Slik tilrettelegger vi for større mangfold og gode arbeidsplasser.

Les IA-avtalen om inkluderende arbeidsliv på regjeringen.no. (åpnes i ny fane)

 

Dilemmatrening, etikk og nulltoleranse 

Våre medarbeidere tar stadig obligatoriske kurs i dilemmatrening. Det skal bidra til å ivareta våre verdier. Vi handler etter retningslinjer for nulltoleranse mot mobbing, trusler, og trakassering.

Vi ønsker å stadig bedre måten vi jobber på. Vi skal være flinke til å utfordre hverandre, så vi sikrer fokus på inkludering og støtter opp om mangfoldet vi ønsker på jobb.

 

Ansattgoder 

Vi kan tilby en rekke ansattgoder, som blant annet: 

 • Fleksibilitet rundt arbeidstid og hjemmekontor
 • Sommertid 15. mai til 14. september
 • Gode pensjonsordninger med høye sparesatser
 • Konkurransedyktige bank- og forsikringsordninger
 • Moderne lokaler med sentral beliggenhet
 • Personalbillett med GoAhead, SJ NORD og VY's tog

 

Les mer om Bane NOR

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

 • FEB 22
  2024
  3 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
 • FEB 25
  2024
  60 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
 • FEB 27
  2024
  3 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
 • FEB 28
  2024
  3 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
 • FEB 29
  2024
  7 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 85%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 85%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Lagermedarbeider med truckførerbevis
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Flere muligheter
47 ledige stillinger
Traineeprogram

Se flere annonser

Ønsker du å vise deg frem for spennende bedrifter i Nord-Gudbrandsdal?
29.02.2024 Sel
Har du interesse av kraftstasjonsdrift? Synes du i tillegg ROS-analyse er spennende? AS Eidefoss er et konsern som produserer, distribuerer,
29.02.2024 Vågå
Få praktisk erfaring og bygg din CV i sommer! AS Eidefoss er et konsern som produserer, distribuerer og selger fornybar energi
29.02.2024 Vågå
Har du interesse av bygg/anlegg og vassdragsteknikk? Da er Vågå stedet for deg i sommer! AS Eidefoss er et konsern
29.02.2024 Vågå
I SpareBank 1 Gudbrandsdal bygger vi vår virksomhet på verdiene nær, dyktig og fremtidsrettet. Vi jobber kontinuerlig for å gi
29.02.2024 Sel
Fagleg og sosialt givande sommarjobb for deg som er studentLom kommune søkjer etter ein framoverlent og framtidsretta bachelor- eller masterstudent
29.02.2024 Flere steder
Internship Gudbrandsdalen ønsker å satse på unge krefter som viktige bidragsytere til regionen- både nå og i fremtiden. Du som studerer til en bachelor eller
29.02.2024 Sel
Vi søker etter 2 interns som kan være del av programmet "Internship Gudbrandsdal" og hospitere hos oss på Otta i
29.02.2024 Sel
Vis alle 58.284 ledige stillinger

Fakta om Bane NOR