<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Bane NOR Vil du bli vår nye sjef for vedlikehold av stasjoner?

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Stillingstittel: Vedlikeholdssjef

I Bane NOR har vi ett felles mål – å sette spor vi er stolte av, som kan drive samfunnet fremover. Med sterk satsning på knutepunktutvikling og et genuint miljøengasjement, er Bane NOR Eiendom en viktig bidragsyter til bærekraftig by- og stedsutvikling i Norge. Vi er et team på 8 resultatdrevne kolleger under enheten Stasjoner, som har ansvar for alle stasjoner og stoppesteder i region nord/midt. Hos oss drar vi alle i samme retning, og jobber hver dag for at jernbanens passasjerer opplever stasjonene som gode og effektive knutepunkt. Nå trenger vi en vedlikeholdssjef som vil bidra til å modernisere Norge sammen med oss og våre samarbeidspartnere.

Arbeidssted vil være Trondheim, men alternative lokasjoner kan vurderes ved særlig tilfelle.

Søknadsfrist: Torsdag 30.11.23

 

Dette kan vi tilby deg

Vi er en organisasjon i vekst. Viktigheten av oppgavene våre vil prege arbeidsmiljøet rundt deg, med flinke folk som brenner for det de jobber med. Vi setter faglig utvikling høyt, med interne kompetansebyggende muligheter for våre ansatte. Du får arbeidsforhold for tiden vi lever i - med fleksibel arbeidstid og du vil bli inkludert i et sosialt miljø med bl.a bedriftsidrettslag, sosiale og faglige arrangementer. Blant ansattgodene finner du svært gode pensjons- og forsikringsordninger, og selvsagt personalbillett med Go Ahead, SJ Nord og VY sine tog. Vi har også: 

 • Moderne og sentrale lokaler
 • Betalt lunsjpause
 • Mulighet til å jobbe noe hjemmefra iht bane NOR’s retningslinjer
 • Permisjonsordninger som møter ditt behov
 • God seniorpolitikk

 I tillegg er vi opptatt av work-life-balance - for vi tror at du fungerer bedre på jobb om du fungerer godt privat.

 

Dette kommer du til å gjøre

Som vedlikeholdssjef i Bane NOR Eiendom, vil du løpende vurdere tilstand og legge planer for vedlikehold av stasjoner og stoppesteder. Du blir prosjektleder for både store og små vedlikeholdstiltak og utvalgte ombyggings- og tilpasningsprosjekter. Prosjektene vil bestå av både tiltak på bygg – og på utenomhusarealer på stasjoner. I prosjektlederrollen følger du opp eksterne leverandører som utfører tiltakene og har kontroll på tid, budsjett og kvalitet. Videre tar du initiativ til nye prosjekter og jobber strategisk sammen med de andre i regionen. Din rolle er en viktig brikke i det store bildet!

 

Andre arbeidsoppgaver vil være

 • Innkjøp/bestillinger, oppstarts – og overtagelsesbefaringer, protokoll og referatførsel
 • Koordinering internt og eksternt
 • Kontakt med kommuner, fylker og kommersielle interesser
 • God og tett økonomisk oppfølging av prosjektene samt rapportering

 

Er vi en god match?

Du er ingeniør (eller tilsvarende) med god kjennskap til økonomi og byggfaget. Relevant erfaring kan kompensere for manglende utdanning. Det er en fordel om du har kjennskap til myndighetskrav ifm. byggprosjekter, fredning, vern og brannvern, HMS/SHA. Videre har du 

 • Førerkort klasse B
 • Meget gode kommunikasjons- og samarbeidsevner
 • Gode norsk- og engelskkunnskaper, både muntlig og skriftlig

 

Og for å virkelig trives og lykkes

 • Bidrar du aktivt til et godt arbeidsmiljø der vi gjør hverandre gode
 • Er du strukturert og nøyaktig
 • Har du høy gjennomføringsevne og er sulten på å oppnå resultater
 • Trives du med en blanding av teamarbeid, kundebehandling og selvstendig arbeid

Synes du dette høres spennende ut? Hvis du i tillegg har en liten svakhet for jernbane er det ganske sannsynlig at vi er en god match!

 

Kjekt å vite

Bane NOR Eiendom eier, utvikler og forvalter all jernbaneeiendom i Norge. Vi er en av Norges største eiendomsaktører med ca. 220 ansatte og har om lag 230 aktive eiendomsutviklingsprosjekter ved knutepunkt i norske byer og tettsteder.
Vi forvalter og drifter 335 operative togstasjoner og holdeplasser, 13 togverksteder og flere terminaler, driftsbygg og infrastruktureiendommer.

Ser du noe i annonsen du ikke kan? Ta det helt med ro – vi skal sikre at du får en god opplæring! Vi oppfordrer deg til å søke stillingen om den er interessant, og om du har lyst til å lære noe nytt.

Vi mener at inkludering og mangfold er en styrke. Vi ønsker oss kollegaer med ulike kompetanser, fagkombinasjoner, livserfaring og perspektiver for å bidra til enda bedre oppgaveløsning. Det er viktig for oss at våre medarbeidere identifiserer seg med våre verdier som er åpen, respektfull, engasjert og nytenkende. Hva betyr disse verdiene for deg?

Bane NOR samarbeider med Semac som er en ekstern leverandør om bakgrunnssjekk av aktuelle kandidater. Bakgrunnssjekken utføres etter samtykke fra deg som søker og innebærer at vi verifiserer CV og annen søknadsdokumentasjon i forbindelse med ansettelsen. Send inn søknad her.

Vil du sette virkelige spor, håper vi du tar kontakt med oss!

 

Kontaktinformasjon

Rekrutterende leder: Tore Arntzen, Regionleder
✆ (+47) 91531930 | ✉ Tore.Arntzen@banenor.no

Om arbeidsgiveren

Hos oss møter du ambisiøse kolleger som jobber med komplekse utfordringer. Kulturen er preget av tverrfaglig samarbeid og et stort engasjement for jernbanen.

Vår største ressurs er menneskene som jobber her. Vi vet at mangfold bidrar til å skape resultater, og at vårt oppdrag er viktig – og stadig blir viktigere.

Kulturen er skapt gjennom tett tverrfaglig samarbeid og høyt engasjement, fra folk med mange med forskjellige bakgrunner. Samtidig er det viktig at livet har plass til både arbeid og fritid. Jobben vi gjør er viktig for samfunnet, og arbeidet skal utvikle og glede - ikke slite oss ut.

 

Alle er velkommen!

Vi føler oss trygge på at du vil møte likesinnede hos oss, og vi ønsker å styrke vårt mangfold og inkluderingsarbeid.

Hos oss er alle velkommen uansett legning, kjønn, religion og alder. Hos oss skal du kunne være like mye deg selv som hjemme. Det vi har til felles er engasjementet for jernbanens fremtid.

 

Mangfolds- og inkluderingsarbeid

Våre ledere deltar på kurs med stort fokus på mangfoldsledelse. De skal følge våres lederprinsipper, og ta aktivt del i arbeidet med inkludering og mangfold. Det er en jobb vi ønsker at hele samfunnet skal engasjere seg i. 

 

Inkluderende arbeidsliv

IA-avtalen (Inkluderende arbeidsliv) er en intensjonsavtale mellom regjeringen, arbeidstakernes og arbeidsgivernes foreninger. Målet er å forebygge sykefravær og hindre at folk faller ut av yrkeslivet. 

Dette gjøres gjennom å kartlegge ansattes behov og organisere arbeidsplassen, slik at vi kan planlegge og gjennomføre tiltak. Slik tilrettelegger vi for større mangfold og gode arbeidsplasser.

Les IA-avtalen om inkluderende arbeidsliv på regjeringen.no. (åpnes i ny fane)

 

Dilemmatrening, etikk og nulltoleranse 

Våre medarbeidere tar stadig obligatoriske kurs i dilemmatrening. Det skal bidra til å ivareta våre verdier. Vi handler etter retningslinjer for nulltoleranse mot mobbing, trusler, og trakassering.

Vi ønsker å stadig bedre måten vi jobber på. Vi skal være flinke til å utfordre hverandre, så vi sikrer fokus på inkludering og støtter opp om mangfoldet vi ønsker på jobb.

 

Ansattgoder 

Vi kan tilby en rekke ansattgoder, som blant annet: 

 • Fleksibilitet rundt arbeidstid og hjemmekontor
 • Sommertid 15. mai til 14. september
 • Gode pensjonsordninger med høye sparesatser
 • Konkurransedyktige bank- og forsikringsordninger
 • Moderne lokaler med sentral beliggenhet
 • Personalbillett med GoAhead, SJ NORD og VY's tog

 

Les mer om Bane NOR

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

 • FEB 22
  2024
  3 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
 • FEB 25
  2024
  60 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
 • FEB 27
  2024
  3 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
 • FEB 28
  2024
  3 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
 • FEB 29
  2024
  7 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Jobbsøker; Nyutdannet Sivilingeniør
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Flere muligheter
47 ledige stillinger
Traineeprogram

Se flere annonser

Ønsker du å vise deg frem for spennende bedrifter i Nord-Gudbrandsdal?
29.02.2024 Sel
Har du interesse av kraftstasjonsdrift? Synes du i tillegg ROS-analyse er spennende? AS Eidefoss er et konsern som produserer, distribuerer,
29.02.2024 Vågå
Få praktisk erfaring og bygg din CV i sommer! AS Eidefoss er et konsern som produserer, distribuerer og selger fornybar energi
29.02.2024 Vågå
Har du interesse av bygg/anlegg og vassdragsteknikk? Da er Vågå stedet for deg i sommer! AS Eidefoss er et konsern
29.02.2024 Vågå
I SpareBank 1 Gudbrandsdal bygger vi vår virksomhet på verdiene nær, dyktig og fremtidsrettet. Vi jobber kontinuerlig for å gi
29.02.2024 Sel
Fagleg og sosialt givande sommarjobb for deg som er studentLom kommune søkjer etter ein framoverlent og framtidsretta bachelor- eller masterstudent
29.02.2024 Flere steder
Internship Gudbrandsdalen ønsker å satse på unge krefter som viktige bidragsytere til regionen- både nå og i fremtiden. Du som studerer til en bachelor eller
29.02.2024 Sel
Vi søker etter 2 interns som kan være del av programmet "Internship Gudbrandsdal" og hospitere hos oss på Otta i
29.02.2024 Sel
Vis alle 58.284 ledige stillinger

Fakta om Bane NOR