<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Gjensidige Er du målrettet og trigges av å oppnå gode resultater?

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Vi søker flere gode rådgivere til bedriftsmarkedet

Vi ser etter deg, som på samme måte som oss, er opptatt av gode kundeopplevelser, og har lyst til å nå det samme mål som oss: å bli det mest kundeorienterte forsikringsselskapet i Norden. Som ansatt hos oss, vil du spille en viktig rolle for bedriftskundene.

Gode grunner til å jobbe i Gjensidige

I Gjensidige har vi jobbet med å sikre liv, helse og verdier i over 200 år. En av grunnene til at vi har lyktes i så lang tid, er at vi hele tiden jobber med å utvikle oss i takt med - og helt i forkant av - de stadige endringene i forsikringsbransjen og samfunnet ellers. Hos oss vil du være en del av et stort fellesskap som trekker i samme retning mot et tryggere samfunn for alle, hvor du kan være stolt av at vi gjør mange konkrete grep for verden rundt oss.

Din hverdag som bedriftsrådgiver Næring - Nysalg SMB

Oppgaven din vil være utgående salg av forsikringsløsninger til nye kunder i SMB-markedet. Arbeidet foregår over telefon i tidsrommet 08:00-16.00. Med Norges beste CRM-miljø, og tung støtte fra andre avdelinger i leadsgenereringen, vil du kunne bruke tiden på det du synes er gøy og er best til: salg! Rollen har ikke porteføljeansvar.

Gjennom Gjensidigeskolen og ukentlig trening med fokus på kundeopplevelser, prestasjoner salgs- og fagkompetanse, vil du få all nødvendig opplæring du behøver til å utvikle deg. Du vil også få mulighet til å sertifisere deg som forsikringsrådgiver via Godkjenningsordningen (www.finaut.no).

Du vil jobbe i et sammensveiset team og miljø preget av høy trivsel og prestasjonsnivå. Du vil også samarbeide med de dyktige selgerne på tvers i organisasjonen.

Om deg som søker

Vi ønsker oss en person med stå-på-vilje - enten du jobber som selger i dag og ønsker å ta potensialet ditt til et nytt nivå, eller du ønsker deg en karriere i Norges beste selskap. Relevant utdannelse på bachelornivå er ønskelig, men det aller viktigste er at du har egendriv, engasjement og initiativ. Kan du vise til at du mestrer utgående salg av produkter over telefon til nye kunder, er det et pluss. Fokuset vårt på gode kundeopplevelser gjør at salgs- og fagtrening og utvikling er en viktig del av hverdagen vår. Det er derfor en forutsetning at du er komfortabel med dette.

Vi gjør oppmerksom på at stillingen krever vandelsattest, som vil bli innhentet før en eventuell ansettelse.

Hos oss får du

Hos oss kommer du til en virksomhet som virkelig satset og enorme ressurser vi kan dra nytte av i arbeidshverdagen, med systemer og avdelinger som tilrettelegger. I tillegg vil du komme inn i et stort, mangfoldig og kompetent miljø, hvor det er lett å utvikle seg som selger. Vi er en del av et stort konsern der vi drar god nytte av samhandling mellom ulike avdelinger.

Vi garanterer en arbeidsgiver som bryr seg om sine ansatte og legger til rette for god personlig og faglig utvikling. Vi sørger for at du kan utvikle deg innenfor rollen du allerede har, men også bygge din karriere ved å bevege deg på tvers av organisasjonen. For å koble på og yte best mulig når det virkelig gjelder, trenger vi å koble av mellom slagene. Derfor er vi opptatt av at du skal ha rom for å være deg, og til å dyrke det som er betydningsfullt i ditt liv -hva enn det måtte være.

Du vil også få flere goder, som blant annet spesielt god pensjonsordning, forsikringsordninger med behandlingsforsikring, personalrabatter, firmahytter i inn- og utland, aksjepareordning og sommertid.

Søknader behandles fortløpende.

I Gjensidige ønsker vi å gjenspeile bredden av mangfoldet i samfunnet. Oppgavene er varierte, ofte langsiktige og ikke minst samfunnsviktige. Det fineste vi har er felleskapet, og den du er, er viktig for oss. Hos oss får alle like stor plass, og mangfoldet vårt beriker både oss selv og kundene våre. Gjennom å være deg selv, og få muligheten til å utvikle ditt fulle potensial, kan du utnytte evnene dine langt bedre.

Se fremover. Skap verdier. Bli en av oss.

Har du spørsmål til stillingen, ta kontakt med:

Eva Pettersen, Logg inn for å se kontaktinformasjon, Logg inn for å se kontaktinformasjon eller

Magnus Espås Nergård, Logg inn for å se kontaktinformasjon, Logg inn for å se kontaktinformasjon

Søknadsfrist: 04.01.2024
Adresse: Oslo

Om arbeidsgiveren

Som ansatt i Gjensidige får du utvikle deg selv og samtidig spille en viktig rolle for oss, for kundene våre og for samfunnet. I tillegg til forsikring kan du jobbe innenfor pensjon og sparing. Blir du en av oss, får du rundt 4 000 kollegaer i Norge, Sverige, Danmark og Baltikum. Jurister, journalister, sosiologer, sykepleiere, kriminalteknikere, utviklere, designere og ingeniører, for å nevne noen. Her favner vi om ulikheter i visshet om at det gjør oss bedre, klokere og sterkere.

Les mer om Gjensidige

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

  • FEB 25
    2024
    2 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
Flere muligheter
Traineeprogram
Internship / Praktikanter

Se flere annonser

Er du opptatt av klima og miljø? Kombiner dette med en meningsfull sommerjobb i Miljødirektoratet! Har du lyst til å
10.03.2024 Flere steder
Vil du være en del av vinnerlaget på en avdeling der det satses offensivt og har god vekst? Bravida Bergen
30.04.2024 Bergen
Vil du bidra til å sikre effektiv organisering og drift av en av landets største bilflåter? Bravida Norge søker nå
27.02.2024 Oslo
Er du glad i faget ditt og ønsker en stilling i et stort og solid selskap? Da kan Bravida være
04.03.2024 Bodø
Bravida er Nordens fremste totalleverandør av tekniske installasjons- og servicetjenester for eiendommer og anlegg, som kombinerer det store selskapets ressurser
17.03.2024 Flere steder
Siden 1905 har Hydro utviklet naturressurser til verdifulle produkter for mennesker og virksomheter, med fokus på trygge og gode arbeidsplasser
11.03.2024 Kvinnherad
Hydro Sunndal er på jakt etter en engasjert og forretningsorientert HR Business Partner som ønsker å spille en kritisk rolle
20.03.2024 Sunndal
Er du klar til å ta styringen over Europas største støperi og spille en nøkkelrolle i leveransen av kvalitetsprodukter til
20.03.2024 Sunndal
Vis alle 55.583 ledige stillinger

Fakta om Gjensidige