<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Rambøll Er du en interessert samferdselsplanlegger som ønsker utfordringer i små og store spennende prosjekt?

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Rambølls strategi for de neste fire årene "The Partner for Sustainable Change" setter fokus på at vi gjennom våre prosjekt skal bidra til bærekraftig endring. Er du en interessert samferdselsplanlegger som ønsker utfordringer i små og store spennende prosjekt? Vi søker deg som ønsker å ta i bruk din kunnskap og erfaring i et stort og flerfaglig miljø på vårt kontor i Trondheim. Du får mulighet til å jobbe bredt med eget fag og bli en del av et stort fagmiljø. Rambøll har en viktig rolle i mange betydningsfulle prosjekt både nasjonalt og lokalt. Derfor ønsker vi flere dyktige medarbeidere som kan styrke oss i arbeidet med å utvikle miljøet i Trondheim videre. Er dette noe for deg?

Hvis du synes at dette høres som deg eller blir du nysgjerrig, kan denne stillingen være den perfekte muligheten. Bidra inn i avdeling samferdsel som vår nye Veg- og trafikkplanlegger, og hjelp oss å komme nærmere på en bærekraftig fremtid.

Din nye stilling

Som vår nye veg- og/eller trafikkplanlegger blir du en del av et stort og robust flerfaglig kontor på Nyhavna, byens mest spennende utviklingsområde. Kontoret er stadig i vekst og har i dag over 320 ansatte, hvorav vår samferdselsavdeling har 30. Vi jobber med et bredt spekter av oppgaver som utredninger, kommunedelplaner og reguleringsplaner, byggeplaner og oppfølging under bygging. Avdelingen består av tre seksjoner; en vegseksjon, en trafikkseksjon og en egen samferdselsseksjon ved vårt kontor i Alta. Vi jobber med alt fra miljøpakkeprosjekt i urbane miljø til større vegutbygginger. Avdeling samferdsel har oppdrag for Statens vegvesen, Nye Veier, fylkeskommunene og kommunene i landet, og er også engasjert i flere totalentrepriser innenfor veg og flyplass. Arbeidsoppgavene er spennende og varierte, og løses i godt samarbeid med det brede fagmiljøet i Rambøll.

Vi har et sterkt fagmiljø som er i stadig utvikling, og vi trenger nå deg som kan bidra til å utvikle og styrke oss ytterligere. Trivsel på arbeidsplassen er viktig og gjennom året er det alltid mulig å delta på en rekke ulike sosiale aktiviteter. Du vil få anledning til å jobbe i et sterkt fagmiljø lokalt og samtidig være en del av et større nasjonalt og internasjonalt fellesskap.

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil kunne være:

 • Medarbeider, fagansvarlig og oppdragsleder i ulike samferdselsprosjekt
 • Rådgivning og prosjektering
 • Oppfølging under bygging
 • Bidra i vårt markeds- og tilbudsarbeid
 • Bidra i avdelingens, kontorets og Rambølls videre utvikling

Om deg

Medarbeiderne våre er vår viktigste ressurs, og den faglige veksten din er en forutsetning for vår suksess. Fra du starter hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg videre. I denne rollen vil det faglige utgangspunktet ditt for eksempel være:

 • Bachelor/Master/Sivilingeniør innen veg- og trafikkplanlegging
 • Interesse/erfaring med prosjektering og rådgivning
 • Gjerne erfaring fra offentlig eller prat virksomhet, byggherre eller entreprenør

I denne rollen vil det være en fordel om du også er flink til å kommunisere og samarbeide med oppdragsgivere, samarbeidspartnere og kollegaer, liker å ta ansvar og kanskje har erfaring med totalentrepriser.

Hva vi tilbyr deg

 • Vi investerer i deg og utviklingen din
 • Vi har gode ledere som følger våre lederprinsipp
 • Inspirerende kollegaer, kunder og prosjekt
 • Et selskap med bærekraft i fokus av alt vi gjør
 • Den langsiktige tenkningen hos et selskap som eies av en stiftelse
 • Fleksible arbeidsforhold
 • Private helse- og livsforsikringer, pensjonssparing
 • Ulike arrangement gjennom eget bedriftsidrettslag og miljø- og mobilitetsgruppe

Har du lyst til å bli en del av Rambøll?

Send inn dine detaljer ved å bruke vårt rekrutteringssystem. Her kan du legge ved CV, motivasjonsbrev og andre dokumenter. Frist: 08.01.2024

Har du spørsmål?

Kontakt gjerne avdelingsleder Monica Buran, tlf Logg inn for å se kontaktinformasjon, epost Logg inn for å se kontaktinformasjon

Tusen takk for at du tok deg tid til å søke. Vi ser frem til å lese søknaden din.

Likestilling, mangfold og inkludering

Rambøll ser på mangfold som en styrke, og vi mener ulike erfaringsbakgrunner og perspektiver er grunnleggende for å kunne skape bærekraftige samfunn. Vi har forpliktet oss til å skape et arbeidsmiljø som fremmer likestilling, mangfold og inkludering på alle nivåer i organisasjonen. Vi tror ulikhet beriker vårt fellesskap og styrker vår evne til å levere innovasjon og kvalitet og vi ønsker oss derfor medarbeidere med variert bakgrunn. Rambøll er som arbeidsgiver forpliktet til sikre at stillinger kan fylles av kandidater med funksjonsnedsettelse. Ta gjerne kontakt med vårt rekrutteringsteam under søknadsprosessen for å snakke om eventuelle tilpasninger som kan være nødvendige for deg.
Adresse: Trondheim

Om arbeidsgiveren

Vi er en av de mest attraktive arbeidsgiverne i Norge, og det er ikke uten grunn!

I Rambøll er du med å skape inspirerende og bærekraftige løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Tjenestene vi leverer skal resultere i verdier både for oss som lever i dag, og for dem som kommer etter oss.

Som rådgiver i Rambøll blir du en del av et sterkt fagmiljø, samtidig som du jobber tett med kolleger i andre fag. Vi har stor tro på at samarbeid på tvers er med å skape kreative og langsiktige løsninger, i tillegg til at det bidrar til å utvikle kompetansen din. Vi er opptatt av at du som begynner hos oss skal få muligheter til å utvikle deg og lære gjennom hele karriereløpet. Derfor får du tidlig ansvar og tillitt - også som nyutdannet.

Du er vår viktigste ressurs
Rambøll er en kunnskapsbedrift, og medarbeiderne er vår største og viktigste ressurs. Løsningene våre er helt avhengig av kreativiteten, innsikten og integriteten til de som jobber her. Vi ser at team satt sammen av mennesker med ulik faglig og personlig bakgrunn er et godt utgangspunkt for å skape inspirerende løsninger. Derfor ønsker vi individuelle forskjeller velkommen.

I Rambøll har vi vært opptatt av etisk forretningsdrift og bærekraftige løsninger lenge før dette ble vanlig.

Les mer om Rambøll

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

 • MAR 05
  2024
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • MAR 11
  2024
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
Flere muligheter
Internship / Praktikanter

Se flere annonser

Send en åpen søknad til Trainee Narvikregionen! Vi deler din søknad med aktuelle arbeidsgivere i hele regionen!
Fortløpende Flere steder
Til vårt verksted i Trøndelag søker vi en medarbeider til en spennende stilling som Mekaniker. Med høy pågang i markedet, stadig
04.04.2024 Hele Trøndelag
Er du opptatt av vei og veivedlikehold, og vil være med å holde god standard på veiene i Romsdal?  Til vår
17.03.2024 Rauma
Vi er på utkikk etter ny driftsleder til vår nye kontrakt på Åmli med en kontraktsvarighet på 5 år (2024-2029). Kan
17.03.2024 Arendal
Er du opptatt av vei og veivedlikehold? Vi søker nå etter 3-4 personer som vil være med på å holde god
17.03.2024 Arendal
Veidekke er og har vært Norges største entreprenørselskap i over 20 år. En av grunnpilarene i strategien vår er at
24.03.2024 Oslo
Er du opptatt av vei og veivedlikehold, og vil være med på å sikre og holde god standard på Riks og
10.03.2024 Flere steder
Har du lyst til å bli en del av teamet vårt i Laboratoriet Nord, FO Asfalt? Vi søker etter en
15.03.2024 Sortland
Vis alle 43.998 ledige stillinger

Fakta om Rambøll