<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Lindum avd Clairs Skien Vil du jobbe med morgendagens løsninger for luktreduserende tiltak?

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Det grønne skiftet og overgangen til en sirkulær økonomi krever nye behandlingsløsninger som både tar vare på miljø og samtidig sørger for gjenvinning av ressurser i avfallet. Fremtidsfokus er en soleklar del av vår hverdag og strategien vår gjenspeiler dette. Det vi snakker om og jobber med i dag er morgendagens løsning for en bærekraftig ressursgjenvinning, for miljøet, våre kunder og vår arbeidsplass.

Lindum sin avdeling i Skien har fokus på luktreduserende tiltak. Vi hjelper kunder innen industri, fiskeindustri og kommunale renseanlegg over hele landet for at disse skal få et bedre inneklima. Vi ønsker å knytte til oss en dyktig og nysgjerrig Prosjektleder som i tillegg til oppgavene i Skien skal samarbeide med vår forskning og utviklingsavdeling i Drammen.Ble du nysgjerrig på Lindum? Ta deg tid til å se på filmen i denne annonsen. 

Sjekk også nettsiden:


Fremst innen nytenkende og verdiskapende luktreduksjon - for miljøets skyld

Arbeidsoppgaver:
Som Prosjektleder hos oss vil du få en svært variert og spennende jobb. Den vil by på alt fra å kartlegge kundens behov til å bli involvert i utvikling og forbedringsarbeid i samarbeid med vår FoU-avdeling.

 • Lede og koordinere flere prosjekter og aktiviteter samtidig med ansvar for økonomistyring og fremdriftsplan
 • Jobbe med offentlige anbudsprosesser, herunder kalkulere og sende tilbud
 • Tett samarbeid med FoU i Drammen med testing både ute hos kunder og i vårt laboratorium
 • Uføre prøvetaking og feilsøking i felt, samle og analysere data
 • Befaring og oppfølging ute hos kunder, noe reising må påregnes
 • Arbeid i fagnettverk og å være en ressurs i Lindum sine utviklingsprosjekter
Ønskede kvalifikasjoner:
 • Ingeniør eller teknisk utdannelse innen ventilasjon, VA, automasjon og styringssystemer, eventuelt byggingeniør
 • Erfaring med prosjektledelse, tidsplanlegging og kostnadskontroll
 • Erfaring med tilbud og offentlige anbudsprosesser vil være en fordel
 • Gode IT-ferdigheter, gjerne erfaring med bruk av prosjektverktøy og tegneprogram
 • Meget gode kommunikasjonsferdigheter på norsk og engelsk, skriftlig og muntlig
 • Sertifikat kl B

Personlige egenskaper:

 • Du mener miljø er verdt å jobbe for og ønsker å bidra til grønn verdiskapning. 
 • Du er nysgjerrig og en pådriver for bærekraftige løsninger.
 • Du bør anlegge et bredt perspektiv og til enhver tid evne å ha god oversikt, dette med at du er; analytisk, strukturert og holder orden. 
 • Du er sulten og nysgjerrig og ønsker å bidra til forbedrings- og optimaliseringsarbeid.
 • Du passer inn i et miljø der vi samarbeider, deler kunnskap og ønsker å gjøre hverandre gode.
 • Du er komfortabel med å jobbe selvstendig og å ta egne beslutninger samtidig som du sørger for god progress og fremgang. 
 • Du liker å snakke med folk og er opptatt av å bygge gode relasjoner internt og eksternt. 

Du finner mening i våre verdier:
TENK OM- Troverdig, Entusiastisk, Nyskapende, Kunnskapsrike, Romslige og MiljøbevissteKjenner du deg igjen i dette? Da kan det være deg vi leter etter!

Vi tilbyr:

 • Vi kan tilby deg et sterkt fagmiljø, hvor vi opplever et veldig godt samhold. Vi respekterer hverandre og tar ansvar for å spille hverandre gode.
 • Vi er partner i EarthresQue – et senter for forskningsdrevet innovasjon – for å utvikle bedre løsninger for bruk og håndtering av georessurser, overskuddsmasser og industriavfall.
 • Fokus på din kompetanseutvikling
 • Kort vei til leder og arbeid i små prosjektteam
 • Gode forsikringsordninger og en svært god pensjonsavtale
 • Dekning av treningsrelaterte utgifter opp til en viss sum
Interessert?
Din CV og søknad registreres ved å trykke på søknadslinken. Av hensyn til personvern/GDPR har vi ikke mulighet til å behandle søknader mottatt per e-post. Alle henvendelser blir behandlet konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver frem til en søknad foreligger.
Har du relevant fagkompetanse og lyst på jobben? Søk!
Bemanningsbyraaet er et anerkjent rekrutteringsselskap og ett av Norges beste vikarbyrå. Vi rekrutterer til faste og midlertidige stillinger innen områdene kontor og administrasjon, økonomi og regnskap, IT, kundeservice, salg og marked, lager, logistikk og industri.
Når du blir innkalt til intervju hos oss vil vi i tillegg til intervjusamtalen gjennomføre tester hvor du får vist hvilke evner og egenskaper du har som er relevante for stillingen. Du vil få en coachplan som anbefaler deg hva du kan gjøre for å oppnå størst mulig suksess i denne og fremtidige jobber. Dersom du ikke får tilbud om stillingen du har søkt, har vi kanskje andre stillinger som kan være av interesse for deg. Gjennom rekrutteringsprosessen vil du utvikle din selvinnsikt slik at du vil være bedre forberedt til fremtidige møter og intervjuer. Bemanningsbyraaet finner den jobben som passer best for deg. For mer informasjon, se bemanningsbyraaet.no

Epost: Logg inn for å se kontaktinformasjon

Logg inn for å se kontaktinformasjon
Om arbeidsgiveren
CLAIRS, med hovedkontor i Skien, er et kompetansesenter innen lukt- og gassrensing som tilbyr konsulentbistand, og leverer rådgivning og skreddersydde løsninger for bl.a. luktreduksjon. Vi har levert luktrenseløsninger til flere biogassanlegg, kommunale renseanlegg og til industri. CLAIRS er ISO-sertifisert, og er en avdeling i Lindum AS som igjen er 100% eid av Drammen Kommune. Lindum er en av de ledende aktørene i landet innen blant annet deponering av forurensede masser, behandling av ulike typer organisk avfall, luktrensing og kverning av trevirke. Konsernet har virksomhet over store deler av av Sør-Norge og driver flere biogass- og komposteringsanlegg, bl.a. Den Magiske Fabrikken. Les mer om Lindum avd Clairs Skien

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Se flere annonser

Ønsker du å vise deg frem for spennende bedrifter i Nord-Gudbrandsdal?
29.02.2024 Sel
Har du interesse av kraftstasjonsdrift? Synes du i tillegg ROS-analyse er spennende? AS Eidefoss er et konsern som produserer, distribuerer,
29.02.2024 Vågå
Få praktisk erfaring og bygg din CV i sommer! AS Eidefoss er et konsern som produserer, distribuerer og selger fornybar energi
29.02.2024 Vågå
Har du interesse av bygg/anlegg og vassdragsteknikk? Da er Vågå stedet for deg i sommer! AS Eidefoss er et konsern
29.02.2024 Vågå
I SpareBank 1 Gudbrandsdal bygger vi vår virksomhet på verdiene nær, dyktig og fremtidsrettet. Vi jobber kontinuerlig for å gi
29.02.2024 Sel
Fagleg og sosialt givande sommarjobb for deg som er studentLom kommune søkjer etter ein framoverlent og framtidsretta bachelor- eller masterstudent
29.02.2024 Flere steder
Internship Gudbrandsdalen ønsker å satse på unge krefter som viktige bidragsytere til regionen- både nå og i fremtiden. Du som studerer til en bachelor eller
29.02.2024 Sel
Vi søker etter 2 interns som kan være del av programmet "Internship Gudbrandsdal" og hospitere hos oss på Otta i
29.02.2024 Sel
Vis alle 58.284 ledige stillinger

Fakta om Lindum avd Clairs Skien