<  
>  
Stillingsannonse

Trainee Helgeland Trainee i Svabo Industrinett

Søknadsfrist : 03.03.2024
Send soknad!

Stillingsbeskrivelse

Traineeprogrammet Trainee Helgeland gir nyutdannede med bachelor- eller mastergrad muligheten til å starte karrieren med varierte arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter i ulike virksomheter på Helgeland.

Nyutdannet og eventyrlysten? Vi garanterer deg et uforglemmelig år!Som trainee i Trainee Helgeland får du en ettårig stilling med konkurransedyktige betingelser i én virksomhet. Du får i tillegg faglig og personlig utvikling gjennom deltakelse på kurs i styrkebasert ledelse. For at du skal bli godt kjent med hva Helgeland har å by på drar vi på bedriftsbesøk, studietur og sosiale samlinger - i tillegg til at du får vær med på kule opplevelser.

Du blir en del av traineegjengen og alt ligger til rette for at du kan få et stort profesjonelt - og tverrfaglig nettverk.

 

Vil du bli trainee i Svabo Industrinett?Svabo Industrinett AS er nettselskapet som eier og distribuerer elektrisk energi i Mo Industripark, industriområdet i Vika, samt Rana Grubers anlegg både i Vika og på Storforshei. De har derfor område-, anlegg- og omsetningskonsesjon for dette området. Distribuert energi i 2022 var ca. 2,2 TWh. Det er en klar forventning at dette tallet vil øke betydelig i årene framover. Selskapet har i dag 16 ansatte, hvorav 6 energimontører, 1 lærling og 9 prosjektledere/ingeniører og ledere. Svabo Industrinett ivaretar alle funksjoner i et nettselskap, herunder bygging, drift, vedlikehold og modernisering av alle anlegg, tariffering, måling, avregning, teknisk og økonomisk rapportering med mer.

Svabo Industrinett deltar kontinuerlig i arbeidet med å legge til rette for nye og eksisterende kunder som trenger strømkapasitet til sine prosjekter. I 2022 bygde vi ny transformatorstasjon der blant annet Freyrs batterifabrikk skal tilkobles. Nå pågår arbeid med bygging av ny transformatorstasjon på 110 MVA for forsyning til flere nye kunder, samt etablering av fjernkontrollsystem for vårt 22 kV distribusjonsnett. I samarbeid med Statnett og Linea jobbes det nå med å legge til rette for inntil 600 MW ny kapasitet inn til Mo Industripark de kommende årene.

 

Svabo Industrinett tilbyr deg:
For å sikre nok ressurser til å ivareta de eksisterende og kommende spennende oppgavene, søker Svabo Industrinett etter en trainee med utdannelse innen Energi og Miljø.
 • En svært spennende jobb i et selskap i vekst og utvikling
 • Konkurransedyktige betingelser
Svabo Industrinett søker etter deg som:
 • Er analytisk, metodisk og strukturert
 • Er resultatorientert
 • Har gode samarbeidsevner
 • Er selvgående med god arbeidskapasitet
 • Har gode sosiale egenskaper
 • Har evne til å jobbe både i team og selvstendig
 • Har god muntlig og skriftlig fremstillingsevne
Spørsmål om traineestillingen?

Dersom du har spørsmål om traineeprogrammet eller stillingen kan du ta kontakt med prosjektledelsen for Trainee Helgeland:

 • Åsta Halse, tlf. 947 85 695 eller e-post: ah@kph.no
 • Torbjørn Aag, tlf. 905 20 561 eller e-post: taa@kph.no

Eller daglig leder i Svabo Industrinett AS:

 • Odd Husnes, tlf. 957 00 098 eller e-post: odd.husnes@svabonett.no

Trainee Helgeland er finansiert av virksomhetene som lyser ut traineestilling med delfinansiering fra Nordland fylkeskommune.

Les mer på: traineehelgeland.no 

 

Om arbeidsgiveren

Svabo Industrinett AS er nettselskapet som eier og distribuerer elektrisk energi i Mo Industripark, industriområdet i Vika, samt Rana Grubers anlegg både i Vika og på Storforshei. De har derfor område-, anlegg- og omsetningskonsesjon for dette området. Distribuert energi i 2021 var ca. 2 TWh. Det er en klar forventning at dette tallet vil øke betydelig i årene framover. Selskapet har i dag 14 ansatte, hvorav 6 energimontører og 8 prosjektledere og ledere. Svabo Industrinett ivaretar alle funksjoner i et nettselskap, herunder drift, vedlikehold og modernisering av alle anlegg, tariffering, måling, avregning, teknisk og økonomisk rapportering med mer.

Svabo Industrinett deltar kontinuerlig i arbeidet med å legge til rette for nye og eksisterende kunder som trenger strømkapasitet til sine prosjekter. Nå pågår arbeid med bygging av ny transformatorstasjon på 110 MVA, samt etablering av fjernkontrollsystem for vårt 22 kV distribusjonsnett. I samarbeid med Statnett og Linea jobbes det nå med å legge til rette for inntil 600 MW ny kapasitet inn til Mo Industripark. Det er også pågående dialog med aktuelle kunder som ønsker å etablere seg i Mo Industripark.

Les mer om Trainee Helgeland

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

For å være kvalifisert til å søke må du:

 • ha bachelor- eller mastergrad fra universitet eller høgskole
 • ikke ha mer enn 3 års relevant arbeidserfaring etter endt studie
 • kunne kommunisere på norsk – både muntlig og skriftlig
Søknadsfrist : 03.03.2024

Kontaktpersoner

Prosjektleder
Prosjektleder

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 85%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 85%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Flere muligheter
20 ledige stillinger
Traineeprogram