<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Bodø Kommune Lysmester

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Om stillingen

Ved Stormen Konserthus er det ledig 100 % stilling som lysmester.

Stormen Konserthus er et topp moderne konserthus med teknisk utstyr i toppklasse. Her vil du få muligheten til å jobbe i en spennende kulturby og i et av Norges flotteste kulturbygg. I tillegg kan vi skryte av et fantastisk og sammensveiset arbeidsmiljø på avdelingen.

Bodø er en by i vekst som byr på et svært godt kulturliv med fire-fem store årlige festivaler, flere scener og et mangfoldig kulturliv. Bodø er Europeisk Kulturhovedstad i 2024. I tillegg er byen omkranset av en spektakulær natur som er særskilt for Nord-Norge. Her er det lett å trives!

Som lysmester vil du få jobbe med faget ditt sammen med dyktige teknikere både på tilreisende produksjoner og spennende egenproduksjoner, hvor det kreative kan bli utfordret.

Stillingen ligger innunder avdelingen Scene og Teknikk og arbeidet er etter oppsatt arbeidsplan og turnus.

Vi søker etter en initiativrik, kreativ og løsningsorientert lysmester som sammen med øvrig teknisk stab leverer høy kvalitet på Stormens produksjoner.

Er dette deg?


Viktigste arbeidsoppgaver
 • Planlegging av lysteknisk produksjon
 • Design av lys til våre egne produksjoner og innstallasjoner
 • Avvikling av lys og AV ved arrangementer
 • Levere lysteknisk produksjon til gjestende teknikere
 • Vedlikehold av teknisk utstyr og annet forefallende arbeid

Kvalifikasjoner

Vi ønsker at du har:

 • Relevant utdanning eller erfaring fra tilsvarende arbeid
 • Erfaring med GrandMA2 lysbord og ulike typer bevegelig lys
 • Erfaring med bruk av visualiseringsverktøy som Cast WYSIWYG
 • Kunnskap om nettverkssystemer
 • Erfaring fra arrangementsavvikling
 • Kjennskap til ulike sceniske uttrykk
 • God kunstnerisk forståelse
 • God formidlingsevne, og må beherske norsk og engelsk skriflig og muntlig
 • Fleksibilitet, og er forberedt på å løse et variert utvalg av oppgaver
Personlige egenskaper

Som lysmester inngår du i et kreativt, teknsik team. Samarbeid,  initiativ og gjennomføringsevne er sentralt i stillingen. Det forventes at du er omgjengelig og serviceinnstilt.

Det kreves at du er i stand til å kommunisere godt og effektivt med publikum, brukere, kunstnere, samarbeidspartnere, kollegaer og øvrige avdelinger i konserthuset.


Har du spørsmål om stillingen?

For spørsmål eller ytterligere informasjon om stillingen, ta gjerne kontakt med teknisk sjef, Håvard Christensen på mobil Logg inn for å se kontaktinformasjon eller e-post Logg inn for å se kontaktinformasjon Søknad, CV og vedlegg sendes via lenke på denne siden.

Har du spørsmål om utfylling, eller behov for teknisk bistand for innsending av søknad, kan Jobbnorge kontaktes på telefon Logg inn for å se kontaktinformasjon


Annet

Aktuelle søkere vil bli innkalt til intervju, og personlig egnethet vil inngå i vurderingen. Dokumentasjon på utdanning og praksis vedlegges søknaden.

Stillingen er lønnet etter tariffavtale.

Søkere må benytte elektronisk søknadsskjema.

Arbeidsplassene i Bodø kommune skal preges av mangfold, og våre ansatte skal gjenspeile byens befolkning. Vi oppfordrer alle som er kvalifiserte til å søke jobb hos oss uansett alder, funksjonsvariasjon, kjønn, seksuell orientering, religion eller etnisk bakgrunn.

For alle stillinger gjelder de regler som fremgår av lover, reglement og gjeldene tariffavtale. Ved første gangs ansettelse gjelder en prøvetid på 6 måneder. Det gjøres oppmerksom på at søkerens navn kan bli offentliggjort, selv om søkeren ber om å ikke bli oppført på søkerlisten.

Om arbeidsgiveren

Bodø er fylkeshovedstaden i Nordland, ligger på 67°17’N og er Nord-Norges nest største by. Bodø har ca 52000 innbyggere. Bodø er et moderne handels-, service-, administrasjon-, utdanning og kommunikasjonssentrum.

I mai 1816 fikk Bodø status som kjøpstad. Fra å telle 55 (!) mannlige innbyggere, vokste byen sakte fram til midten av 1860-årene, da snudde sildefisket opp ned på bysamfunnet i Bodø. Fra midten av 1880-årene opplevde man at silda ble borte og bodøværingene måtte innstille seg på en framtid med harde krav til den enkelte og usikkert utbytte av strevet.

27.mai 1940 ble Bodø lagt i ruiner av tyske bombefly. På 2 ½ time var det meste av gamle Bodø lagt i grus; mer enn 400 av byens ca. 600 bygninger ble totalt ødelagt. På noen få etterkrigsår ble Bodø gjenreist.

Bodøsamfunnet er preget av positivitet og vekst. Selv om det finnes de som hevder at det alltid blåser i Bodø, kan vi imidlertid strekke oss til å innrømme at det er rimelig god «gjennomtrekk» i byen. Og i den utstrekning det blåser litt, er det i så fall medvind!

Bodø er Europeisk kulturhovedstad 2024.

Les mer om Bodø Kommune

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

 • FEB 25
  2024
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • FEB 29
  2024
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • MAR 01
  2024
  48 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
Flere muligheter
16 ledige stillinger

Se flere annonser

Er du opptatt av klima og miljø? Kombiner dette med en meningsfull sommerjobb i Miljødirektoratet! Har du lyst til å
10.03.2024 Flere steder
Vil du være en del av vinnerlaget på en avdeling der det satses offensivt og har god vekst? Bravida Bergen
30.04.2024 Bergen
Vil du bidra til å sikre effektiv organisering og drift av en av landets største bilflåter? Bravida Norge søker nå
27.02.2024 Oslo
Er du glad i faget ditt og ønsker en stilling i et stort og solid selskap? Da kan Bravida være
04.03.2024 Bodø
Bravida er Nordens fremste totalleverandør av tekniske installasjons- og servicetjenester for eiendommer og anlegg, som kombinerer det store selskapets ressurser
17.03.2024 Flere steder
Siden 1905 har Hydro utviklet naturressurser til verdifulle produkter for mennesker og virksomheter, med fokus på trygge og gode arbeidsplasser
11.03.2024 Kvinnherad
Hydro Sunndal er på jakt etter en engasjert og forretningsorientert HR Business Partner som ønsker å spille en kritisk rolle
20.03.2024 Sunndal
Er du klar til å ta styringen over Europas største støperi og spille en nøkkelrolle i leveransen av kvalitetsprodukter til
20.03.2024 Sunndal
Vis alle 55.583 ledige stillinger

Fakta om Bodø Kommune