<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Bravida Serviceleder

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Bravida Fire & Security søker nå en kompetent og dedikert serviceleder til vårt team i Stavanger. Er du opptatt av teknologi, sikkerhet og ønsker å ta nye steg?

 

Hvorfor jobbe hos Bravida?

Det å jobbe hos Bravida betyr å være en del av et fellesskap som verdsetter innovasjon, ekspertise og samarbeid. Vi tilbyr ikke bare betingelser du naturligvis vil være fornøyd med, men investerer også i din personlige og faglige utvikling. Med skreddersydde opplæringsprogrammer, sertifiseringer og utviklingsmuligheter gir vi deg verktøyene du trenger for å vokse og utmerke deg i din karriere.

 

Hva innebærer jobben?

Som Serviceleder vil du være ansvarlig for å lede og koordinere tekniske prosjekter fra start til slutt. Dette inkluderer tett samarbeid med salgsavdelingen for å forstå kundens behov, oppfølging av teknikere og sikring av optimal implementering av våre tjenester. Du vil spille en sentral rolle i kommunikasjonen med kunder, håndtering av avtaler, og sørge for at nødvendig utstyr er tilgjengelig. Videre vil du delta i fakturagjennomganger og samarbeide med økonomiavdelingen for å sikre prosjektenes økonomiske helse.

 

Hvem ser vi etter?

Vi søker en resultatorientert leder med erfaring innen installasjon av svakstrøm, elektro, sikkerhet eller internett. Du trenger ikke nødvendigvis ha et fagbrev, men vi verdsetter solid erfaring og kompetanse på området. Som ideell kandidat har du en dokumentert evne til å lede og motivere team, og du trives med å takle utfordrende situasjoner med profesjonalitet og effektivitet.

Vi ser etter en person med gode kommunikasjonsferdigheter, både skriftlig og muntlig, i norsk på B2-nivå, samt gode engelskkunnskaper. Evnen til å etablere og vedlikeholde sterke relasjoner med kunder er et viktig moment i rollen. Du bør være selvdrevet, strukturert og i stand til å håndtere flere oppgaver samtidig. Å ha erfaring med Microsoft 365 og grunnleggende dataferdigheter vil være en fordel.

Bravida er et mangfoldig og inkluderende arbeidsmiljø, og vi oppfordrer søkere fra alle bakgrunner og livssituasjoner til å søke. Vi tror på styrken som ligger i forskjellige perspektiver og erfaringer, og vi ønsker å bygge et team som gjenspeiler denne troen. Hvis du er entusiastisk, engasjert og ønsker å bli en del av et selskap som verdsetter dine bidrag, oppfordrer vi deg til å søke om stillingen som Serviceleder hos Bravida Fire & Security i Stavanger. Send inn søknad her.

 

Spørsmål om stillingen?

Alle spørsmål om stillingen kan rettes til kontaktperson Kathrine Tveiten i Q10.
E-post: kt@q-10.no
Telefon: 464 27 310

Om arbeidsgiveren

Bravida er en ledende leverandør av tekniske installasjons- og servicetjenester. Vi tilbyr spesialkompetanse innen teknikkområdene elektro, rør og ventilasjon. På disse områdene tar vi gjerne ansvar for hele installasjonsprosessen; fra design og prosjektering til installasjon og service. Bravida tilbyr også tjenester innenfor spesialområder som sikkerhet, sprinkleranlegg, kjøling, elkraft og teknisk bygningsdrift.

VI GIR BYGNINGER LIV!

Bravida gir bygninger liv - døgnet rundt, hele året! Vi gjør det ved hjelp av tusenvis av medarbeidere som installerer og vedlikeholder anlegg for energi, varme, kjøling, vann, ventilasjon og sikkerhet. Ting som bare skal fungere....!

Vi jobber altså med bygningers livgivende funksjoner, men framfor alt arbeider vi med mennesker. Menneskene som bor og lever i bygningene og anleggene er utgangspubktet for alle prosjektene vi gjennomfører.

Les mer om oss under, eller gå direkte til våre ledige stillinger.

Les mer om Bravida

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

  • FEB 23
    2024
    4 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 95%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 95%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Flere muligheter
52 ledige stillinger
Traineeprogram
  • Antall traineer: Ikke spesifisert
Lærlinger

Se flere annonser

Ønsker du å vise deg frem for spennende bedrifter i Nord-Gudbrandsdal?
29.02.2024 Sel
Har du interesse av kraftstasjonsdrift? Synes du i tillegg ROS-analyse er spennende? AS Eidefoss er et konsern som produserer, distribuerer,
29.02.2024 Vågå
Få praktisk erfaring og bygg din CV i sommer! AS Eidefoss er et konsern som produserer, distribuerer og selger fornybar energi
29.02.2024 Vågå
Har du interesse av bygg/anlegg og vassdragsteknikk? Da er Vågå stedet for deg i sommer! AS Eidefoss er et konsern
29.02.2024 Vågå
I SpareBank 1 Gudbrandsdal bygger vi vår virksomhet på verdiene nær, dyktig og fremtidsrettet. Vi jobber kontinuerlig for å gi
29.02.2024 Sel
Fagleg og sosialt givande sommarjobb for deg som er studentLom kommune søkjer etter ein framoverlent og framtidsretta bachelor- eller masterstudent
29.02.2024 Flere steder
Internship Gudbrandsdalen ønsker å satse på unge krefter som viktige bidragsytere til regionen- både nå og i fremtiden. Du som studerer til en bachelor eller
29.02.2024 Sel
Vi søker etter 2 interns som kan være del av programmet "Internship Gudbrandsdal" og hospitere hos oss på Otta i
29.02.2024 Sel
Vis alle 58.284 ledige stillinger