<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Gjensidige Vil du være med å skape konkurransekraft?

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Gjensidige er et ledende nordisk forsikringsselskap som er et av de største selskapene på Oslo Børs med om lag 3800 medarbeidere i Norge, Sverige, Danmark og Baltikum. I Norge tilbyr vi også pensjon og sparing. Hos oss kan du være med på å sikre flere liv, mere helse og større verdier enn hos noen andre forsikringsselskaper i landet.

I Gjensidige engasjerer vi oss i kundene våre, og i bærekraftige løsninger. Fremtiden avhenger av at vi forvalter verdiene våre riktig, og vi trenger alltid flinke folk til denne viktige oppgaven. Vil du være med?

Vår ambisjon er å være det ledende regressmiljøet i Norden. Vi søker nå etter flere jurister til vår regressavdeling som kan bidra til at vi strekker oss mot vår ambisjon hver eneste dag.

I denne stillingen får du mulighet til å være med på å påvirke hele bunnlinjen i selskapet. Høres dette spennende ut?

Gode grunner til å jobbe i Gjensidige

I Gjensidige har vi jobbet med å sikre liv, helse og verdier i over 200 år. En av grunnene til at vi har lyktes i så lang tid, er at vi hele tiden jobber med å utvikle oss i takt med - og helst i forkant av - de stadige endringene i forsikringsbransjen og samfunnet ellers.

Hos oss vil du være en del av et stort fellesskap som trekker i samme retning mot et tryggere samfunn for alle, hvor du kan være stolt av at vi gjør mange konkrete grep for verden rundt oss.

Du vil bli en del av regressavdelingen innen divisjon skade. Vi er et team på ni kollegaer som jobber med å fremme erstatningskrav - regress - i mindre, mellomstore og store skadesaker. Vi jobber primært innen eiendom, bygning og entreprise, men beveger oss også innenfor nærliggende fagområder. Det er vi som sørger for at divisjon skade er rustet til å møte fremtidens krav til ansvarsplassering.

Vi er ulike personer i avdelingen og engasjerer oss i forskjellige prosjekter og oppgaver internt i Gjensidige. Felles for oss alle er at vi opplever å ha et spennende arbeid som bidrar til at Gjensidige skaper konkurransekraft.

Vi er opptatt av at du skal få sette ditt eget preg på rollen. Det tror vi skjer gjennom nysgjerrighet og læringslyst, så vi skal tilrettelegge for at du får en god onboardingsprosess. Du skal glede deg til å gå på jobb hver eneste dag hos oss!

Din hverdag som Jurist i Regressavdelingen

Dine arbeidsoppgaver vil være å bygge, fremme og forfølge erstatningskrav mot skadevoldere og deres ansvarsforsikringsselskap etter at skadeoppgjørsavdelingene i Gjensidige har dekket vår egen forsikringstakers skade.

Du vil samarbeide med interne og eksterne sakkyndige. I tillegg vil du jobbe tett med medarbeidere i andre avdelinger, herunder skadebehandlere og advokater. Du vil ha ansvar for leveranser i henhold til eget og avdelingens mål.

I regressavdelingen er faglig dyktighet, samarbeid og et godt sosialt miljø viktige drivere i vår arbeidshverdag for at vi skal levere gode tjenester. Vår egen kollega, Thea Marie Hansen (jurist i regressavdelingen), gir deg et lite innblikk i hvordan det er å jobbe hos oss:

  • "Hos regressavdelingen nyter jeg stor grad av fleksibilitet til å styre min egen jobbhverdag. Jobben er variert og jeg kjeder meg aldri. I tillegg har jeg svært dyktige og snille kollegaer som jeg kan be om bistand fra når som helst".

Om deg som søker

Vi ser etter deg som har master i rettsvitenskap eller juridisk embetseksamen. Du har erfaring med og interesse for erstatnings-, kontrakts- og forsikringsrett.

Hos oss kan det til tider være høyt tempo så du må være forberedt på å gi det lille ekstra når det virkelig gjelder. Vi ser etter deg som trives med en arbeidshverdag hvor du er nødt til å dykke ned i juridiske problemstillinger. Dette forutsetter at du er strukturert, nøyaktig, og liker å dele kunnskap og erfaringer med kolleger rundt deg.

Vår oppgave er å drive sakene fremover. Vi har ambisiøse mål. Du må ha en sterk indre motivasjon for å bidra positivt til Gjensidiges bunnlinje og dermed vår felles konkurransekraft.

Din formuleringsevne står sentralt. Du vil ha daglig kontakt med motparter, advokater og jurister i andre forsikringsselskaper. Dette vil være primært gjennom skriftlig kommunikasjon, men også muntlig.

Hos oss får du

Vi garanterer en arbeidsgiver som bryr seg om sine ansatte og legger til rette for god personlig og faglig utvikling. Vi sørger for at du kan utvikle deg innenfor rollen du allerede har, men også bygge din karriere ved å bevege deg på tvers av organisasjonen.

For å yte best mulig når det virkelig gjelder, trenger du å koble av mellom slagene. Derfor er vi opptatt av at du skal ha rom for å være deg, og til å dyrke det som er betydningsfullt i ditt liv - hva enn det måtte være.

Vi holder til i flotte kontorlokaler (Huset vårt) sentralt i Oslo sentrum. Her finner du treningsmuligheter i eget treningsstudio og gymsal, i tillegg til bedriftsidrettslag med for eksempel klatregruppe, turgruppe og fotball, kulturaktiviteter og andre sosiale grupper.

Vi gir deg også muligheten til å jobbe delvis fra hjemmekontor etter avtale. Vi tror på fleksibilitet i arbeidshverdagen, noe vi legger til rette for gjennom gode samhandlings- og arbeidsverktøy.

Du vil også få flere goder, som blant annet spesielt god pensjonsordning, forsikringsordninger med behandlingsforsikring, personalrabatter, firmahytter i inn- og utland, aksjespareordning.

I Gjensidige ønsker vi å gjenspeile bredden av mangfoldet i samfunnet. Oppgavene er varierte, ofte langsiktige og ikke minst samfunnsviktige. Det fineste vi har er felleskapet, og den du er, er viktig for oss. Hos oss får alle like stor plass, og mangfoldet vårt beriker både oss selv og kundene våre. Gjennom å være deg selv, og få muligheten til å utvikle ditt fulle potensial, kan du utnytte evnene dine langt bedre.

Se fremover. Skap verdier. Bli en av oss.

Har du spørsmål til stillingen, ta kontakt med:

Eirik Hermansen, Logg inn for å se kontaktinformasjon, Logg inn for å se kontaktinformasjon

Søknadsfrist: 04.01.2024
Adresse: Oslo

Om arbeidsgiveren

Som ansatt i Gjensidige får du utvikle deg selv og samtidig spille en viktig rolle for oss, for kundene våre og for samfunnet. I tillegg til forsikring kan du jobbe innenfor pensjon og sparing. Blir du en av oss, får du rundt 4 000 kollegaer i Norge, Sverige, Danmark og Baltikum. Jurister, journalister, sosiologer, sykepleiere, kriminalteknikere, utviklere, designere og ingeniører, for å nevne noen. Her favner vi om ulikheter i visshet om at det gjør oss bedre, klokere og sterkere.

Les mer om Gjensidige

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

  • FEB 25
    2024
    2 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
Flere muligheter
Traineeprogram
Internship / Praktikanter

Se flere annonser

Er du opptatt av klima og miljø? Kombiner dette med en meningsfull sommerjobb i Miljødirektoratet! Har du lyst til å
10.03.2024 Flere steder
Vil du være en del av vinnerlaget på en avdeling der det satses offensivt og har god vekst? Bravida Bergen
30.04.2024 Bergen
Vil du bidra til å sikre effektiv organisering og drift av en av landets største bilflåter? Bravida Norge søker nå
27.02.2024 Oslo
Er du glad i faget ditt og ønsker en stilling i et stort og solid selskap? Da kan Bravida være
04.03.2024 Bodø
Bravida er Nordens fremste totalleverandør av tekniske installasjons- og servicetjenester for eiendommer og anlegg, som kombinerer det store selskapets ressurser
17.03.2024 Flere steder
Siden 1905 har Hydro utviklet naturressurser til verdifulle produkter for mennesker og virksomheter, med fokus på trygge og gode arbeidsplasser
11.03.2024 Kvinnherad
Hydro Sunndal er på jakt etter en engasjert og forretningsorientert HR Business Partner som ønsker å spille en kritisk rolle
20.03.2024 Sunndal
Er du klar til å ta styringen over Europas største støperi og spille en nøkkelrolle i leveransen av kvalitetsprodukter til
20.03.2024 Sunndal
Vis alle 55.583 ledige stillinger

Fakta om Gjensidige