<  
>  
Stillingsannonse

Veidekke Lærling Geomaterialer

Søknadsfrist : 30.04.2024
Send soknad!

Stillingsbeskrivelse

Lærling i Fjell og Bergverksfag – Knuseverk

Som lærling i Geomaterialer får du delta i driften av anlegget vårt, og få innblikk i hele knuseprosessen fra sprenging av fjell til lasting av kunder. Du kan se frem til en hverdag som både er variert, utfordrende og lærerik. 
Vi setter fagkompetanse høyt og som lærling hos oss vil du få tett oppfølging av fagansvarlig og instruktør i samarbeid med et opplæringskontor, på veien til et fagbrev.

Veidekke Geomaterialer ser etter lærlinger i fjell og bergverksfaget, med fordypning i knuseverk. I år har vi mulighet til å ta inn en lærling til hver av anleggene våre i Hokksund, Skedsmo, Lillehammer (Hovemoen), Fosen og Steinkjer.

Som lærling hos oss vil du være med i den daglige driften av anlegget. Da vil du hovedsakelig kjøre store maskiner og jobbe med vedlikehold av knuseverk og anlegget. Du vil jobbe tett med erfarne kollegaer som gjerne deler av sin kunnskap for å gi deg forståelse for en effektiv knuseprosess og god produksjon. Du vil også være i praksis hos vår samarbeidspartner som sprenger for å få innsikt i denne delen av faget. Du vil arbeide ved et anlegg hele læretiden og bli en del av laget.

Ønsker du å søke lærlingplass hos oss er det viktig at du skriver hvilket anlegg du ønsker å være lærling ved i din søknad. Vi håper å høre fra deg.

 

Fagbrev og mestring

Tar du fagbrev etter endt læretid, får du dokumentert din formelle kompetanse. Du kan gå ut i jobb som fagarbeider eller fortsette på videre utdanning om du ønsker det. I tillegg vil du mestre et praktisk fag du kan få bruk for i hverdagen – ferdigheter som ikke alle andre har.

Veidekke har lang tradisjon med å rekruttere lærlinger, og vår satsing på lærlinger er den viktigste kilden til rekruttering av egne fast ansatte fagarbeidere. Ved utgangen av 2023 hadde vi ca. 300 lærlinger i Veidekke, hvorav ca. 210 av de er i Norge.

 

Om deg

Du må like å jobbe strukturert og du må trives med å jobbe sammen med andre. Vi ønsker også at du er nøyaktig og tenker sikkerhet i hverdagen. Ingenting er viktigere enn at alle som jobber for oss, kommer trygge og hele hjem hver dag. For å bli lærling hos oss, må du også være punktlig og du må synes det er gøy med utfordringer, lære og utvikle deg og levere godt faglig arbeid.

Når du søker lærlingplass, må følgende være med:

  • Karakterutskrift inkludert fravær
  • CV og evt. attester – søknadsbrev er valgfritt

Søknad og CV kan ikke sendes på e-post til våre lærlingkontakter.

 

Kontakt

Stig Runar Ringstad

478 38 986

 

Søknadsfrist: 30.04.2024

Sted: Hele landet

Om arbeidsgiveren

Veidekke er et selskap bygget på menneskers nysgjerrighet, kompetanse og vilje. Når vi setter oss nye mål, er det alltid med menneskene først. Frem mot 2025 og videre har vi tydelige økonomiske målsetninger, men vi vet at for å nå de målene må vi jobbe med det som påvirker resultatet. Vi kaller det Prestasjon med mening.

Slik dyrker vi prestasjon med mening

  • Vi bygger solide team som skal løse kundenes problem
  • Vi velger å gjøre rett når vi står overfor dilemmaer
  • Vi sikter høyere – hver eneste dag. 

Veidekke skal i årene som kommer ta kloke og modige valg og gjøre tydelige prioriteringer. Vi ser på endringer i samfunnet som en mulighet der vi kan spille på vår innovative og involverende kultur og ingeniørkompetanse. Sammen med våre kunder og leverandører skal vi ta en aktiv rolle i klimaskiftet slik at vi løser viktige utfordringer og bygger en bedre morgendag – prosjekt for prosjekt.

Les mer om Veidekke

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Søknadsfrist : 30.04.2024

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

  • FEB 28
    2024
    4 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Flere muligheter
45 ledige stillinger
Traineeprogram
Internship / Praktikanter
Lærlinger

Filmer

Fakta om Veidekke