<  
>  
Stillingsannonse

Veidekke Åpen søknad - Veidekke Anlegg

Søknadsfrist : Fortløpende
Send soknad!

Stillingsbeskrivelse

Vi har stadig behov for flinke folk med ulik bakgrunn og kompetanse - både nyutdannede og mer erfarne medarbeidere. Veidekke består av mange komplekse arenaer hvor fag, samarbeid, ledelse og fellesskap står sentralt for å skaffe prosjektene og gjennomføre prosjektene.

Veidekke Anlegg har prosjekter i milliardklassen over hele landet. Mange av oss reiser derfor mye og bor borte, gjerne en liten uke om gangen i en turnusordning. Vi er mye sammen både på jobb og når vi ikke jobber, og dette gjør at miljøet og samhørigheten som skapes i disse prosjektene er unike. Vi jobber mot det samme målet med kunden i fokus, og sammen skaper vi gode resultater til riktig tid og kvalitet. Sammen bygger vi solide lag, sikter høyere, velger å gjøre det rette når vi står ovenfor vanskelige valg og tar en aktiv rolle i det grønne skiftet. HMS har uansett alltid første prioritet og ingenting er viktigere enn at alle som jobber hos oss, kommer trygge og hele hjem. 

 

Dette ser vi etter hos deg:

Du er en som har lyst til å bli en del av faglige sterke miljøer både sentralt og i våre anleggsprosjekter. Det er gjennom daglige utfordringer som møter oss at vi i samarbeid med andre får erfaringer og kunnskap, og dette læres ikke på annen måte. Der viktig at du ikke er redd for å stille spørsmål og har lyst til å utvikle deg i den daglige driften.  

Samfunnet og bransjen vår er i stadig endring, så et engasjement for hvordan ta i bruk ny teknologi på en lønnsom måte er svært positivt. Vi har stor variasjon i fag og kompleksitet og på mange måter er vi spesialister på hele leveransen til en kunde.

 

Søke jobb hos oss:

Vi er opptatt av å ansette et mangfold av kompetanse og vi oppfordrer deg til å kontakte oss uavhengig av kjønn, alder eller etnisitet. Send oss et kort søknadsbrev der du forteller litt om deg selv og din motivasjon for å søke deg til Veidekke. Legg også ved en oppdatert CV og vitnemål, attester og eventuelt relevante sertifiseringer/ fagbrev.

Vi gjør oppmerksom på at alle åpne søknader ligger lagret hos oss i 12 måneder fra den dagen du registrerer en åpen søknad.

Selv om du har søkt på åpen søknad, vil vi allikevel oppfordre deg til å følge med på stillinger som blir publisert på våre nettsider og søke disse direkte dersom de passer din kompetanse.

 

Vi tilbyr deg:

 • Å eie egen bedrift gjennom Veidekkes aksjeprogram for ansatte. I dag eier de ansatte ca. 15 % av aksjene i selskapet, noe som er unikt blant store selskaper i Norge. Vi gir deg aksjer til en verdi av 10 000 kroner så du kommer i gang med eierskapet
 • Fleksibilitet i forhold til hjemmekontor der hvor arbeidsoppgavene tillater det
 • Firmahytter 
 • Et stort utvalg av bedriftsidrett og organiserte ekskursjoner
 • Konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger
 • En fremtidsrettet jobb i en næring i stor utvikling
 • Gode kolleger som heier på hverandre
 • Et selskap som jobber for å utvikle deg og de rundt deg
 • En fadder som du kan sparre ekstra godt med der du blir lokalisert
 • Gode muligheter for å bygge deg et godt nettverk
 • Egen bedriftshelsetjeneste

 

Sted: Hele landet

Om arbeidsgiveren

Veidekke er et selskap bygget på menneskers nysgjerrighet, kompetanse og vilje. Når vi setter oss nye mål, er det alltid med menneskene først. Frem mot 2025 og videre har vi tydelige økonomiske målsetninger, men vi vet at for å nå de målene må vi jobbe med det som påvirker resultatet. Vi kaller det Prestasjon med mening.

Slik dyrker vi prestasjon med mening

 • Vi bygger solide team som skal løse kundenes problem
 • Vi velger å gjøre rett når vi står overfor dilemmaer
 • Vi sikter høyere – hver eneste dag. 

Veidekke skal i årene som kommer ta kloke og modige valg og gjøre tydelige prioriteringer. Vi ser på endringer i samfunnet som en mulighet der vi kan spille på vår innovative og involverende kultur og ingeniørkompetanse. Sammen med våre kunder og leverandører skal vi ta en aktiv rolle i klimaskiftet slik at vi løser viktige utfordringer og bygger en bedre morgendag – prosjekt for prosjekt.

Les mer om Veidekke

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Søknadsfrist : Fortløpende

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

 • FEB 28
  2024
  4 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 95%
Civil Engineer
Denne teksten er anonymisert
Match 85%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 85%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Flere muligheter
45 ledige stillinger
Traineeprogram
Internship / Praktikanter
Lærlinger

Filmer

Fakta om Veidekke