<  
>  
Stillingsannonse

Veidekke Lærling Banemontørfaget

Søknadsfrist : 30.04.2024
Send soknad!

Stillingsbeskrivelse

Som lærling i Veidekke får du delta i ulike prosjekter, anlegg eller på driftskontrakter, og kan se frem til en hverdag som både er variert, utfordrende og lærerik. Vi setter fagkompetanse høyt og som lærling hos oss vil du få tett oppfølging av fagansvarlig og instruktør i samarbeid med et opplæringskontor, på veien til et fagbrev.

 

Veidekke Bane ser etter lærlinger Banemontørfaget

Veidekke Bane er spesialisert på prosjekter på jernbanen. Våre prosjekter består av fagfolk med kompetanse innenfor flere ulike jernbanefag. Derfor har vi stort fokus på samarbeid og respekt for hverandres fagområde. I dag er vi ca. 150 ansatte noe som gjør at de fleste kjenner hverandre og vi har et godt samhold og arbeidsmiljø.

En banemontør arbeider med nybygging av jernbanespor og med vedlikehold og reparasjon av skinner, sviller og sporveksler. Som Banemontørlærling får du delta i prosjekter på jernbanen og du kan se frem til en variert, utfordrende og lærerik hverdag. Det innebærer å arbeide utendørs både sommer og vinter med alt fra manuelt håndverktøy til store skinnegående arbeidsmaskiner. Våre prosjekter kan være hvor som helst i landet der jernbanen går, så du vil få muligheten til å reise og se Norge. Vi jobber også turnus noe som betyr at du jobber i syv dager, før du har fri i syv dager. 
Du jobber sammen med erfarne kolleger som mer enn gjerne deler sin kunnskap og sine erfaringer med deg. I tillegg får du lønn under hele læretiden, noe som gjør at du kanskje slipper å ende opp med et stort studielån etter endt utdanning.

 

Fagbrev og mestring

Tar du fagbrev etter endt læretid, får du dokumentert din formelle kompetanse. Du kan gå ut i jobb som fagarbeider eller fortsette på videre utdanning om du ønsker det. I tillegg vil du mestre et praktisk fag du kan få bruk for i hverdagen – ferdigheter som ikke alle andre har.

Veidekke har lang tradisjon med å rekruttere lærlinger, og vår satsing på lærlinger er den viktigste kilden til rekruttering av egne fast ansatte fagarbeidere. Ved utgangen av 2023 hadde vi ca. 300 lærlinger i Veidekke, hvorav ca. 210 av de er i Norge.

 

Om deg

Har du tatt anleggsteknikk Vg2 kan du bli Banemontørlærling hos oss. Om du liker utfordringer og har lyst til å utvikle deg og lære sammen med kollegaer med høy kompetanse bør du søke hos oss. For oss er det viktig at du tenker sikkerhet og er nøyaktig i det du gjør. Ingenting er viktigere enn at alle som jobber for oss, kommer like hele hjem hver dag. Du må være punktlig og forstå at vi har fokus på arbeidet mens vi jobber, selv om vi har det moro underveis. 

Når du søker lærlingplass, må følgende være med:

  • Karakterutskrift inkludert fravær (lastes opp under "Min Profil")
  • CV og evt. attester – søknadsbrev er valgfritt

Det stilles helsekrav til blant annet syn, hørsel og fargesyn. Helseundersøkelsen er et krav i henhold til forskrift om helsekrav for operativt personell på jernbane. Personer med diabetes, manglende fargesyn og nedsatt hørsel vil dessverre ikke bestå testen. Helseundersøkelsen blir gjort i sammenheng med ansettelse.

Søknad og CV kan ikke sendes på e-post til våre lærlingkontakter. 

Vi har fortløpende opptak, så vi anbefaler å være tidlig ute med å søke.

 

Kontakt

Kim Andre Sellin, fagansvarlig

412 55 287

Eller

Tore Andre Strand, opplæringsansvarlig

934 52 734

 

Søknadsfrist: 30.04.2024

Sted: Hele landet

Om arbeidsgiveren

Veidekke er et selskap bygget på menneskers nysgjerrighet, kompetanse og vilje. Når vi setter oss nye mål, er det alltid med menneskene først. Frem mot 2025 og videre har vi tydelige økonomiske målsetninger, men vi vet at for å nå de målene må vi jobbe med det som påvirker resultatet. Vi kaller det Prestasjon med mening.

Slik dyrker vi prestasjon med mening

  • Vi bygger solide team som skal løse kundenes problem
  • Vi velger å gjøre rett når vi står overfor dilemmaer
  • Vi sikter høyere – hver eneste dag. 

Veidekke skal i årene som kommer ta kloke og modige valg og gjøre tydelige prioriteringer. Vi ser på endringer i samfunnet som en mulighet der vi kan spille på vår innovative og involverende kultur og ingeniørkompetanse. Sammen med våre kunder og leverandører skal vi ta en aktiv rolle i klimaskiftet slik at vi løser viktige utfordringer og bygger en bedre morgendag – prosjekt for prosjekt.

Les mer om Veidekke

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Søknadsfrist : 30.04.2024

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

  • FEB 28
    2024
    4 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Flere muligheter
45 ledige stillinger
Traineeprogram
Internship / Praktikanter
Lærlinger

Filmer

Fakta om Veidekke