<  
>  
Stillingsannonse

Veidekke Åpen søknad Seby AS - fagarbeider

Søknadsfrist : Fortløpende
Send soknad!

Stillingsbeskrivelse

Seby AS dekker Romerike og Oslo med totalt ca. 110 ansatte funksjonærer og håndverkere. Våre satsingsområder er primært større totalentrepriser innen bolig i blokk, kontor, skoler og helsehus. Kontoret vårt ligger på Skedsmokorset i Lillestrøm kommune.

Hos oss har vi fokus på å levere godt håndverksmessig arbeid. Vi er opptatt av gode tillisforhold til våre kunder, men også mellom oss kollegaer. Vi har stadig behov for flinke håndverkere med ulik bakgrunn og kompetanse - både nyutdannede og mer erfarne medarbeidere.

Du vil bli en del at et involverende, innovativt og fremtidsrettet arbeidsmiljø.

Våre medarbeidere jobber strukturert og trives med å jobbe sammen med andre. Likevel er ingenting viktigere enn at alle kommer trygge og hele hjem hver dag. Vi går aldri på akkord med sikkerheten i det daglige arbeidet i vår organisasjon, og forventer en kompromissløs holdning til HMS fra samtlige av våre medarbeidere.

I Seby AS er vi opptatt av involvering og samarbeid. Det være seg med kolleger, kunder, rådgivere eller leverandører. Det å dele kunnskap og idéer med andre faller deg naturlig. Er du et typisk samarbeidsmenneske som tør å utfordre og være tydelig,  og som snakker godt med kollegaer på alle nivåer – da hører vi gjerne fra deg.

 

Typiske stillinger vi kan ha behov for:

 • Fagarbeider tømmer
 • Fagarbeider betong
 • Lærling tømmer
 • Lærling betong

 

Relevant utdanning kan være:

 • Fagbrev tømrer
 • Fagbrev betongfaget

 

Vi tilbyr:

Om du blir med oss blir du en del av et selskap som er uformell i sin omgangstone og har et positivt arbeidsmiljø. Glimt i øyet og god humor på arbeidsplassen er viktig.

Vi har gode pensjons- og forsikringsordninger og gode muligheter for kurs og opplæring hos oss. Gjennom vår ordning for aksjekjøp får du anledningen til å eie aksjer i Veidekke ASA sammen med dine kollegaer. I dag eier omtrent halvparten av ansatte i Veidekke konsernet om lag 15% av aksjene i selskapet, noe som er ganske unikt for store selskaper i Norge.

 

Kontakt

Trine Sæther

932 29 647

 

Søknadsfrist: 31.12.2024

Sted: Seby AS - Skedsmokorset

Om arbeidsgiveren

Veidekke er et selskap bygget på menneskers nysgjerrighet, kompetanse og vilje. Når vi setter oss nye mål, er det alltid med menneskene først. Frem mot 2025 og videre har vi tydelige økonomiske målsetninger, men vi vet at for å nå de målene må vi jobbe med det som påvirker resultatet. Vi kaller det Prestasjon med mening.

Slik dyrker vi prestasjon med mening

 • Vi bygger solide team som skal løse kundenes problem
 • Vi velger å gjøre rett når vi står overfor dilemmaer
 • Vi sikter høyere – hver eneste dag. 

Veidekke skal i årene som kommer ta kloke og modige valg og gjøre tydelige prioriteringer. Vi ser på endringer i samfunnet som en mulighet der vi kan spille på vår innovative og involverende kultur og ingeniørkompetanse. Sammen med våre kunder og leverandører skal vi ta en aktiv rolle i klimaskiftet slik at vi løser viktige utfordringer og bygger en bedre morgendag – prosjekt for prosjekt.

Les mer om Veidekke

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Søknadsfrist : Fortløpende

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

 • FEB 28
  2024
  4 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 85%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Flere muligheter
45 ledige stillinger
Traineeprogram
Internship / Praktikanter
Lærlinger

Filmer

Fakta om Veidekke