<  
>  
Stillingsannonse

Veidekke Lærlinger Veidekke Anlegg 2024

Søknadsfrist : 30.04.2024
Send soknad!

Stillingsbeskrivelse

Som lærling i Veidekke Anlegg får du delta i ulike anleggsprosjekter, og kan se frem til en hverdag som er både variert, utfordrende og lærerik. Vi har høyt fokus på fagkompetanse og som lærling hos oss vil du få tett oppfølging av fagansvarlig og instruktør i samarbeid med et opplæringskontor, på veien til et fagbrev.

Veidekke Anlegg søker nå ca 20 motiverte lærlinger innenfor fagene fjell- og bergverk (4), betong (10), anleggsmaskinfører (2), vei- og anlegg (2) og anleggsmekanikerfaget (4). 

Prosjektene fordeler seg over hele landet og du jobber i ulike rotasjonsordninger hvor du bor på anlegget sammen med alle dine andre hyggelige kollegaer. Når du pendler, så holder vi reise, kost og losji. Du jobber sammen med erfarne kolleger som mer enn gjerne deler sin kunnskap og sine erfaringer med deg. I tillegg får du lønn under hele læretiden, noe som gjør at du kanskje slipper å ende opp med et stort studielån etter endt utdanning.

 

Fagbrev og mestring

Tar du fagbrev etter endt læretid, får du dokumentert din formelle kompetanse. Du kan gå ut i jobb som fagarbeider eller fortsette på videre utdanning om du ønsker det. I tillegg vil du mestre et praktisk fag du kan få bruk for i hverdagen – ferdigheter som ikke alle andre har.

Veidekke har lang tradisjon med å rekruttere lærlinger, og satsingen på lærlinger er den viktigste kilden til rekruttering av egne fast ansatte fagarbeidere. Ved utgangen av 2022 hadde vi ca. 300 lærlinger i Veidekke, hvorav ca. 200 av de er i Norge.

 

Om deg

Våre medarbeidere jobber strukturert og trives med å jobbe sammen med andre. Vi ønsker også at du er nøyaktig og tenker sikkerhet i hverdagen. Ingenting er viktigere enn at alle som jobber for oss, kommer trygge og hele hjem hver dag. For å bli lærling hos oss, må du også være punktlig og du må synes det er gøy med utfordringer, lære og utvikle deg og levere godt faglig arbeid.

Når du søker lærlingeplass hos oss må dette være med:
•    Karakterutskrift inkludert fravær
•    CV og evt. attester – søknadsbrev er valgfritt

Søknad og CV kan ikke sendes på e-post til våre lærlingkontakter. 

 

Lærlingkontakter: 
Fjell- og bergverk: Øystein Nestor Olsen (tlf; 928 64 854)
Betong: Øystein Nestor Olsen (tlf; 928 64 854)
Anleggsmaskinfører: Jan Inge Vollan (tlf; 48001492)
Vei og anlegg: Jan Inge Vollan (tlf; 48001492)
Anleggsmekanikerfaget: Sture Hoff (tlf; 922 72 046)

 

Søknadsfrist: 30.04.2024

Sted: Hele landet

Om arbeidsgiveren

Veidekke er et selskap bygget på menneskers nysgjerrighet, kompetanse og vilje. Når vi setter oss nye mål, er det alltid med menneskene først. Frem mot 2025 og videre har vi tydelige økonomiske målsetninger, men vi vet at for å nå de målene må vi jobbe med det som påvirker resultatet. Vi kaller det Prestasjon med mening.

Slik dyrker vi prestasjon med mening

 • Vi bygger solide team som skal løse kundenes problem
 • Vi velger å gjøre rett når vi står overfor dilemmaer
 • Vi sikter høyere – hver eneste dag. 

Veidekke skal i årene som kommer ta kloke og modige valg og gjøre tydelige prioriteringer. Vi ser på endringer i samfunnet som en mulighet der vi kan spille på vår innovative og involverende kultur og ingeniørkompetanse. Sammen med våre kunder og leverandører skal vi ta en aktiv rolle i klimaskiftet slik at vi løser viktige utfordringer og bygger en bedre morgendag – prosjekt for prosjekt.

Les mer om Veidekke

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Søknadsfrist : 30.04.2024

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

 • FEB 29
  2024
  14 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
 • MAR 01
  2024
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • MAR 03
  2024
  6 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • MAR 06
  2024
  2 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Flere muligheter
53 ledige stillinger
Traineeprogram
Internship / Praktikanter
Lærlinger

Filmer

Fakta om Veidekke