<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Bane NOR Aspirant til trafikkstyring Sørøst

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Om oss

I Bane NOR har vi ett felles mål – å sette spor vi er stolte av, som kan drive samfunnet fremover. Derfor jobber vi målrettet med bærekraft, modernisering og knutepunkt. Hos oss får du engasjerte og nytenkende kolleger med en sterk tro på at vårt oppdrag er viktig – og stadig blir viktigere. Nå trenger vi flere aspiranter til Trafikkstyring til Sørøst-Norge som vil bidra til å modernisere Norge sammen med oss og våre samarbeidspartnere. 

Sikker og punktlig trafikkavvikling, god kundeinformasjon og tilfredse kunder er viktige fokusområder for Bane NOR. Til disse viktige oppgavene ansetter vi i disse dager aspiranter til Trafikkstyring. Aktuelle opplæringsstasjoner i aspirantperioden kan være Larvik, Hønefoss og Nordagutu.Etter endt opplæring er det 12 mnd bindingstid som Trafikkstyrer. Dette er en unik mulighet til å oppleve jernbanen i Norge og bli en del av det grønne skiftet.

Søknadsfrist: 25. februar.

 

Hos oss får du

Vi er en organisasjon i vekst. Viktigheten av oppgavene våre vil prege arbeidsmiljøet rundt deg, med flinke folk som brenner for det de jobber med. Vi setter faglig utvikling høyt, med interne kompetansebyggende muligheter for våre ansatte. Du får arbeidsforhold for tiden vi lever i - og du vil bli inkludert i et sosialt miljø med bl.a bedriftsidrettslag, sosiale og faglige arrangementer. Blant ansattgodene finner du svært gode pensjons- og forsikringsordninger, og selvsagt personalbillett med Go Ahead, SJ Nord og VY sine tog. Vi har også permisjonsordninger som møter ditt behov samt god seniorpolitikk. Under aspirantperioden vil lønn være kr 380 844,-, i tillegg vil man få turnustillegg. Etter endt utdanning vil naturligvis lønnen øke.

Vi er også opptatt av work-life-balance - for vi tror at du fungerer bedre på jobb om du fungerer godt privat.

 

Dette kommer du til å gjøre

Som Trafikkstyrer har du en viktig rolle i å holde oversikt og styre togtrafikken både på stasjonen og togstrekningen frem til neste stasjon. Du er også ansvarlig for å holde kontakten med Togleder og andre betjente stasjoner om alle forhold som har betydning for sikker trafikkavvikling. Du vil ha ansvar for å melde fra og håndtere avvik ut fra fastsatte retningslinjer. I tillegg vil du være Bane NOR‘s ansikt utad på stasjonen og bidra til god informasjon og kundeopplevelse. Trafikkstyring er en jobb som baserer seg på skiftarbeid, og mange stasjoner er betjent hele døgnet. Du må være innstilt på å utføre trafikkstyrertjeneste også ved andre stasjoner i området ved behov. 

Ønsker du å vite mer om stillingen? Ta en titt her: https://www.youtube.com/watch?v=-waTXNM6l1Q

 

Vi ser etter deg som har

 • Bestått 3-årig videregående skole eller fagbrev 
 • Gode IT-kunnskaper 
 • God skriftlig og muntlig framstillingsevne på norsk 
 • Gode engelskkunnskaper 
 • Førerkort klasse B, eller planlegger å ta i det i nærmeste fremtid

 

Dette tror vi du trenger for å lykkes og trives

For å lykkes tror vi du er en person som setter sikkerhet i fokus, tar ansvar, er selvstendig og nøyaktig. Det er viktig med gode kommunikasjons- og samarbeidsevner. Vi ønsker at du har evnen til å ta initiativ, være fleksibel og flink til å prioritere arbeidsoppgaver. For å ivareta en god kundeopplevelse for de reisende, er det også viktig at du er imøtekommende og kundeorientert.  

Vi verdsetter et godt arbeidsmiljø, og det er derfor viktig at du kan identifisere deg med våre verdier, som er åpen, respektfull, engasjert og nytenkende.

 

Praktiske forhold

 • Gjennom seleksjonsprosessen vil du gjennomgå ulike øvelser og tester 
 • Du må oppfylle helsekravene for operativt personell på jernbane for å bli ansatt (gjennomføres helsesjekk ved tilbud)
 • Opplæringstiden er et utdanningsløp på ca. ni måneder og starter september 2024 
  • Den teoretiske utdanningen foregår på Norsk Jernbaneskole på Grorud i Oslo 
  • Den praktiske opplæring foregår på opplæringsstasjonene  
 • Aspiranter må bestå delprøver som viser oppnådd delmål innen enkeltemner
 • De som har behov for overnatting på grunn av lang reisevei til Norsk Jernbaneskole i Oslo, vil få tilbud om bosted dekket av Bane NOR 
 • Du vil motta lønn i opplæringstiden i henhold til gjeldende tariffavtaler med tillegg for arbeid på kveld, natt og helge- og høytidsdager. 
 • For å bli ansatt som Trafikkstyrer må man bestå alle eksamener i utdanningsløpet
 • Jobben baserer seg på skiftarbeid, og flere stasjoner er betjent hele døgnet
 • Etter endt utdanning følger det 12 mnd bindingstid som Trafikkstyrer

 

Kjekt å vite

Ser du noe du ikke kan? Ta det helt med ro – vi skal sikre at du får en god opplæring! Vi oppfordrer deg til å søke stillingen om den er interessant, og om du har lyst til å lære noe nytt.

Vi mener at inkludering og mangfold er en styrke. Vi ønsker oss kollegaer med ulike kompetanser, fagkombinasjoner, livserfaring og perspektiver for å bidra til enda bedre oppgaveløsning. Det er viktig for oss at våre medarbeidere identifiserer seg med våre verdier som er åpen, respektfull, engasjert og nytenkende. Hva betyr disse verdiene for deg?

Bane NOR samarbeider med Semac som er en ekstern leverandør om bakgrunnssjekk av aktuelle kandidater. Bakgrunnssjekken utføres etter samtykke fra deg som søker og innebærer at vi verifiserer CV og annen søknadsdokumentasjon i forbindelse med ansettelsen. Ved rekruttering av personell fra land som Norge ikke har sikkerhetspolitisk samarbeid med – skal det gjennomføres utvidet bakgrunnssjekk og risikovurdering der gjeldende trusselvurderinger fra nasjonale sikkerhetsmyndigheter blir hensyntatt.

Vi gleder oss til å høre fra deg. Du trenger ikke å skrive et søknadsbrev - en godt utfylt CV og dine svar på noen få spørsmål i søknadsskjemaet, er det vi ønsker fra deg.

 

Vil du sette virkelige spor, håper vi du tar kontakt med oss!

For ytterligere spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med:

Rekrutterende leder: Helge Saastadhagen, Områdesjef TXP
✆ (+47) 91675800 | ✉ Helge.Saastadhagen@banenor.no

Om arbeidsgiveren

Hos oss møter du ambisiøse kolleger som jobber med komplekse utfordringer. Kulturen er preget av tverrfaglig samarbeid og et stort engasjement for jernbanen.

Vår største ressurs er menneskene som jobber her. Vi vet at mangfold bidrar til å skape resultater, og at vårt oppdrag er viktig – og stadig blir viktigere.

Kulturen er skapt gjennom tett tverrfaglig samarbeid og høyt engasjement, fra folk med mange med forskjellige bakgrunner. Samtidig er det viktig at livet har plass til både arbeid og fritid. Jobben vi gjør er viktig for samfunnet, og arbeidet skal utvikle og glede - ikke slite oss ut.

 

Alle er velkommen!

Vi føler oss trygge på at du vil møte likesinnede hos oss, og vi ønsker å styrke vårt mangfold og inkluderingsarbeid.

Hos oss er alle velkommen uansett legning, kjønn, religion og alder. Hos oss skal du kunne være like mye deg selv som hjemme. Det vi har til felles er engasjementet for jernbanens fremtid.

 

Mangfolds- og inkluderingsarbeid

Våre ledere deltar på kurs med stort fokus på mangfoldsledelse. De skal følge våres lederprinsipper, og ta aktivt del i arbeidet med inkludering og mangfold. Det er en jobb vi ønsker at hele samfunnet skal engasjere seg i. 

 

Inkluderende arbeidsliv

IA-avtalen (Inkluderende arbeidsliv) er en intensjonsavtale mellom regjeringen, arbeidstakernes og arbeidsgivernes foreninger. Målet er å forebygge sykefravær og hindre at folk faller ut av yrkeslivet. 

Dette gjøres gjennom å kartlegge ansattes behov og organisere arbeidsplassen, slik at vi kan planlegge og gjennomføre tiltak. Slik tilrettelegger vi for større mangfold og gode arbeidsplasser.

Les IA-avtalen om inkluderende arbeidsliv på regjeringen.no. (åpnes i ny fane)

 

Dilemmatrening, etikk og nulltoleranse 

Våre medarbeidere tar stadig obligatoriske kurs i dilemmatrening. Det skal bidra til å ivareta våre verdier. Vi handler etter retningslinjer for nulltoleranse mot mobbing, trusler, og trakassering.

Vi ønsker å stadig bedre måten vi jobber på. Vi skal være flinke til å utfordre hverandre, så vi sikrer fokus på inkludering og støtter opp om mangfoldet vi ønsker på jobb.

 

Ansattgoder 

Vi kan tilby en rekke ansattgoder, som blant annet: 

 • Fleksibilitet rundt arbeidstid og hjemmekontor
 • Sommertid 15. mai til 14. september
 • Gode pensjonsordninger med høye sparesatser
 • Konkurransedyktige bank- og forsikringsordninger
 • Moderne lokaler med sentral beliggenhet
 • Personalbillett med GoAhead, SJ NORD og VY's tog

 

Les mer om Bane NOR

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

 • APR 14
  2024
  9 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
 • APR 15
  2024
  11 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
 • APR 16
  2024
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • APR 17
  2024
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • APR 21
  2024
  3 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
Kandidatmatch
Student
Denne teksten er anonymisert
Match 85%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Flere muligheter
38 ledige stillinger
Traineeprogram

Se flere annonser

Helt siden festningenes tid har operative og funksjonsdyktige bygg og anlegg vært avgjørende for Norges forsvarsevne. Det er Forsvarsbyggs ansvar
02.05.2024 Oslo
Helt siden festningenes tid har operative og funksjonsdyktige bygg og anlegg vært avgjørende for Norges forsvarsevne. Det er Forsvarsbyggs ansvar
24.04.2024
Helt siden festningenes tid har operative og funksjonsdyktige bygg og anlegg vært avgjørende for Norges forsvarsevne. Det er Forsvarsbyggs ansvar
02.05.2024 Oslo
Helt siden festningenes tid har operative og funksjonsdyktige bygg og anlegg vært avgjørende for Norges forsvarsevne. Det er Forsvarsbyggs ansvar
24.04.2024 Bodø
As Quality &CI Manager OU AC Service you will establish and maintain all necessary systems and tools required to deliver
10.05.2024 Oslo
Gjensidige er et ledende nordisk forsikringsselskap som er et av de største selskapene på Oslo Børs med om lag 3800
21.04.2024 Fredrikstad
Gjensidige er et ledende nordisk forsikringsselskap som er et av de største selskapene på Oslo Børs med om lag 3800
28.04.2024 Skien
Gjensidige er et ledende nordisk forsikringsselskap som er et av de største selskapene på Oslo Børs med om lag 3800
28.04.2024 Trondheim
Vis alle 36.071 ledige stillinger

Fakta om Bane NOR