<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Internship Gudbrandsdalen Er du en painkiller

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

I SpareBank 1 Gudbrandsdal bygger vi vår virksomhet på verdiene nær, dyktig og fremtidsrettet. Vi jobber kontinuerlig for å gi våre kunder best mulig service og være en støttespiller innen bærekraftig utvikling. Som lokal og selvstendig bank tas alle beslutninger om bankens kunder lokalt i SpareBank 1 Gudbrandsdal. Vi ser på oss som gudbrandsdølenes egen bank og vi er opptatt av å bidra aktivt til utviklingen av dalen og Lillehammerregionen. Vi er på jakt etter de beste folkene, de kvikkeste hodene, de mest lærevillige og de med størst pågangsmot. Med andre ord er vi nysgjerrige på mennesker også fra andre bransjer enn bank og finans. Vi tilbyr spennende oppgaver, godt arbeidsmiljø, konkurransedyktige betingelser, utdanningsmuligheter, pensjonsordninger og sosiale aktiviteter.

 

Er du en painkiller? 

Trigges du av å løse hverdagsproblemer ved bruk av teknologi?  En bank er en høyteknologisk bedrift full av kompetente medarbeidere. I en slik hverdag finnes det alltid muligheter til å løse oppgaver på en smartere måte. Vi tror en kreativ, nysgjerrig og kompetent student med god teknologiforståelse vil ta i bruk eller vite hvordan automasjon eller enkle app-løsninger kan løse utfordringene. Vi søker etter en student som vil ha et internship hos oss i sommer, men samtidig være en del av Internship Gudbrandsdal. Her kan du få relevant erfaring, godt nettverk og en spennende sommer med sosialt opplegg!

 

Vi ser etter deg som er

 • Interessert i samspillet mellom mennesker og teknologi 

 • Glad i å løse problemer 

 • Selvgående 

 • Student innen teknologi eller har annen kompetanse/erfaring innen automasjon, app-utvikling, prosessforbedring el.l

 

Dine arbeidsoppgaver

 • Identifisere og prioritere smertepunktene 

 • Håndtere dem ved bruk av teknologi eller gi oss råd om hvordan vi kan fjerne disse

 

Vi tilbyr

 • En unik erfaring hvor du får kontakter i hele Gudbrandsdalen 

 • Lønn etter avtale 

 • Kontorplass i bankens lokaler på Otta eller Vinstra 

 • Full tilgang til relevante produkter i Microsoft-porteføljen 

 • God oppfølging og hyggelige kollegaer 

 • Et spennende og sosialt fellesopplegg i regi av Internship Gudbrandsdal 

 

Om Styrk Sel og Internship Gudbrandsdal

Ønsker du å vise deg frem for spennende bedrifter i Nord-Gudbrandsdal?  Styrk Sel har som oppgave å bidra til spennende arbeidsplasser i i Otta og omegn, og har dermed tatt initiativet til Internship Gudbrandsdal. Vi ønsker å satse på unge krefter som viktige bidragsytere til regionen- både nå og i fremtiden. Vi vil at du som studerer til en bachelor eller mastergrad og ønsker å bygge verdifull erfaring, skal søke på internship gjennom dette programmet - i en region med spennende bedrifter, fantastisk natur og kort vei til både fjord, fjell og by. 

Som en del av opplegget får du muligheten til å bygge nettverk med andre interns samtidig som du blant annet får delta på festivalen Rondaståk, være med på rafting, delta på felles fjelltur med fantastisk utsikt, samt oppleve Peer Gynt på Gålå og Humankapitalens dag. I tillegg vil du få muligheten til å besøke og bli kjent med andre bedrifter i området og få innsikt i hvordan de arbeider. 

Dette opplegget er tilpasset slik at du som student skal få benyttet din teoretiske kompetanse i praksis, og vil være en veldig god forberedelse til yrkeslivet. Interns vil gjennom dette programmet få ansvar for oppgaver som er strategisk viktige for bedriftene, og dermed veldig bra å ha på CVen til senere. Vi håper at dere som søker på dette programmet vil bli gode ambassadører for å velge vår region som framtidig bo- og arbeidssted. 


Om stedet

Otta er et hyggelig og naturskjønt sted som kan by på mange opplevelser i umiddelbar nærhet. Vi har blant annet moskus- og elgsafari, rafting, sykling, fiske, fjellturer, et rikt kulturliv med mange severdigheter, arrangementer og museer. Om du er spesielt glad i fine fjellturer kan du blant annet ta turen til Snøhetta, eller velge mellom mange forskjellige topper i Jotunheimen, Dovrefjell og Rondane.

Spørsmål om stillingen rettes til IT-sjef Torstein Sæteren Aanvik på tlf. 95290848 eller HR-leder Geir Ove Mittet på 97732275

I tråd med vår policy for bærekraft skal vi jobbe aktivt for å fremme likestilling og mangfold, samt hindre diskriminering. For å sikre utvelgelse på et mest mulig objektivt grunnlag vil derfor kvalifiserte søkere bli bedt om å ta en personlighets- og evnetest før et evt. intervju. Vi ønsker å gjenspeile mangfoldet i befolkningen og oppfordrer derfor alle som er kvalifisert til å søke stillingen, uavhengig av andre forhold. 

SEND INN SØKNAD HER

Om arbeidsgiveren

Ønsker du å vise deg frem for spennende bedrifter i Nord-Gudbrandsdal?

Styrk Sel har som oppgave å bidra til spennende arbeidsplasser i i Otta og omegn, og har derfor nå tatt initiativ til å starte Internship Gudbrandsdalen. Vi ønsker å satse på unge krefter som viktige bidragsytere til regionen- både nå og i fremtiden. Vi vil at du som studerer til en bachelor eller mastergrad og ønsker å bygge verdifull erfaring skal søke på internship gjennom dette programmet – i en region med spennende bedrifter, fantastisk natur og kort vei til både fjord, fjell og by.

Les mer om Internship Gudbrandsdalen

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 95%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Flere muligheter
Internship / Praktikanter

Se flere annonser

Vi opplever stor pågang etter våre rådgivingstjenester – og skal styrke vårt lag med en: Seniorrådgiver/Fagspesialist kvalitetssikring legemiddelindustrien Vi er landets
21.05.2024 Flere steder
Har du bakgrunn med teknisk fagskole eller er utdannet ingeniør med et par års arbeidserfaring? Vi er på utkikk etter deg
28.04.2024 Skien
Vi er på utkikk etter ny driftsleder til vår nye kontrakt 1501 Søre Sunnmøre. Kan det være deg? Driftskontrakt 1501
21.04.2024 Flere steder
Er du opptatt av vei og veivedlikehold, og vil være med å holde god standard på veiene på Sunnmøre?  Til
21.04.2024 Flere steder
Er du opptatt av vei og veivedlikehold? Vi søker deg som vil være med på å holde god standard på
01.05.2024 Lindesnes
Er du opptatt av vei og veivedlikehold, og vil være med å holde god standard på veiene på Sunnmøre?  Til
21.04.2024 Flere steder
Vil du jobbe med å skape energieffektive og bærekraftige bygg? Vi i GK drives av å utvikle, bygge, og drifte
12.05.2024 Tromsø
Vil du være med på reisen mot en mer bærekraftig byggenæring? Vi i GK drives av å utvikle, bygge, og
05.05.2024 Haugesund
Vis alle 34.933 ledige stillinger

Fakta om Internship Gudbrandsdalen