<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Internship Gudbrandsdalen Bli med å bygge morgendagens løsninger for helse, klima og utdanning

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Vi søker etter 2 interns som kan være del av programmet "Internship Gudbrandsdal" og hospitere hos oss på Otta i sommer. Les mer om hvordan internshipprogrammet skaper nettverk på tvers av mange bedrifter i samme region lenger ned i annonsen.

Som intern hos oss skal du jobbe med prosjekter som har høy påvirkning på samfunnet og verden vi bor i. Applikasjonene du lager hos oss kan strekke seg til alle sektorer som skal til for et velfungerende samfunn, inkludert helse og omsorg, utdanning og skole, logistikk og klima. I de siste årene har vi også hatt et ekstra fokus på bærekraft, og spesifikt hva det betyr for Norges næringsliv. I tillegg til å fortsatt jobbe med helse, utdanning og logistikk, lager vi også løsninger som gjør det enklere for små og mellomstore bedrifter å få oversikt over eget klimaavtrykk - og ikke minst, hvordan gjøre noe med det. DevOtta har også lang erfaring med utvikling av moderne og intuitive brukergrensesnitt, enten om det brukes her i Norge eller internasjonalt. Vi kan love deg at alt du designer eller utvikler hos oss vil være reelle prosjekter. Er du interessert i å bygge, designe eller teste rike brukergrensesnitt og webapplikasjoner, eller har et ekstra øye for noen av sektorene nevnt over? Da er du kanskje den vi ser etter.

Vi ser etter engasjerte og fremoverlente studenter som ønsker et Internship hos oss fra midten av juni til midten av august. Vi søker først og fremst etter utviklere, men vi er også åpne for studenter med bakgrunn innen matematikk, design eller andre relaterte fagområder. Vi stiller ingen krav til kunnskap om spesifikke teknologier, men vil lage oppgaver tilpasset dine forkunnskaper som motiverer og fremmer læring og faglig utvikling. Du vil jobbe i team, men arbeidet krever i stor grad at du kan jobbe selvstendig og løse utfordringer på egenhånd. Sammen med vårt fagmiljø vil du være med på å skape et produkt som kan være en del av løsningen på flere av historiens største utfordringer. Et Internship for DevOtta vil derfor være både engasjerende og spennende, samtidig som det er en unik mulighet til å tilegne seg erfaring og verdifull kunnskap. Vi håper du vil bli en del av laget og sender oss en søknad.

 

OM PROGRAMMET

Ønsker du å vise deg frem for spennende bedrifter i Nord-Gudbrandsdal? 

Styrk Sel har som oppgave å bidra til spennende arbeidsplasser i Otta og omegn, og har derfor nå tatt initiativ til å starte Internship Gudbrandsdalen. Vi ønsker å satse på unge krefter som viktige bidragsytere til regionen- både nå og i fremtiden. Vi vil at du som studerer til en bachelor eller mastergrad og ønsker å bygge verdifull erfaring skal søke på internship gjennom dette programmet - i en region med spennende bedrifter, fantastisk natur og kort vei til både fjord, fjell og by.

Som en del av opplegget får du muligheten til å bygge nettverk med andre interns samtidig som du blant annet får delta på festivalen Rondaståk, være med på rafting, delta på felles fjelltur med fantastisk utsikt, og oppleve Peer Gynt på Gålå. I tillegg vil du få muligheten til å besøke og bli kjent med andre bedrifter i området og få innsikt i hvordan de arbeider. 

Dette opplegget er tilpasset slik at du som student skal få benyttet din teoretiske kompetanse i praksis, og vil være en veldig god forberedelse til yrkeslivet. Interns vil gjennom dette programmet få ansvar for oppgaver som er strategisk viktige for bedriftene, og dermed veldig bra å ha på CVen til senere. Vi håper at dere som søker på dette programmet vil bli gode ambassadører for å velge vår region som framtidig bo- og arbeidssted. 

 

OM STEDET

Otta er et hyggelig og naturskjønt sted som kan by på mange opplevelser i umiddelbar nærhet for deg som intern. Vi har blant annet moskus- og elgsafari, rafting, sykling, fiske, fjellturer, et rikt kulturliv med mange severdigheter, arrangementer og museer. Om du er spesielt glad i fine fjellturer kan blant annet ta turen til Snøhetta, eller velge mellom mange forskjellige topper i Jotunheimen, Dovrefjell og Rondane. 

 

Har du noen spørsmål?

Ikke nøl med å ta kontakt med oss. Send oss gjerne en melding på eirik@dhis2.org

 

Om arbeidsgiveren

DevOtta ble stiftet i 2019, og jobber med utvikling og implementering av programvareløsninger. Vi har hovedkontor på Otta, og 7 av våre 14 ansatte har Otta som hovedarbeidssted. De resterende arbeider til daglig fra Trondheim, Oslo, Tyskland, Uruguay og Spania. Vi er involvert i produktledelse, design, programvareutvikling og implementering av programvare i organisasjoner. Vårt hovedfokus er på et norsk FOSS (free open source software) produkt for innsamling og analyse av data, DHIS2 (www.dhis2.org). Vi er involvert i videreutvikling av plattformkjernen, og støtter også de som bruker plattformen til forskjellige formål over hele verden.

SEND INN SØKNAD HER

Om arbeidsgiveren

Ønsker du å vise deg frem for spennende bedrifter i Nord-Gudbrandsdal?

Styrk Sel har som oppgave å bidra til spennende arbeidsplasser i i Otta og omegn, og har derfor nå tatt initiativ til å starte Internship Gudbrandsdalen. Vi ønsker å satse på unge krefter som viktige bidragsytere til regionen- både nå og i fremtiden. Vi vil at du som studerer til en bachelor eller mastergrad og ønsker å bygge verdifull erfaring skal søke på internship gjennom dette programmet – i en region med spennende bedrifter, fantastisk natur og kort vei til både fjord, fjell og by.

Les mer om Internship Gudbrandsdalen

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Freelance Designer
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Flere muligheter
Internship / Praktikanter

Se flere annonser

Vi opplever stor pågang etter våre rådgivingstjenester – og skal styrke vårt lag med en: Seniorrådgiver/Fagspesialist kvalitetssikring legemiddelindustrien Vi er landets
21.05.2024 Flere steder
Har du bakgrunn med teknisk fagskole eller er utdannet ingeniør med et par års arbeidserfaring? Vi er på utkikk etter deg
28.04.2024 Skien
Vi er på utkikk etter ny driftsleder til vår nye kontrakt 1501 Søre Sunnmøre. Kan det være deg? Driftskontrakt 1501
21.04.2024 Flere steder
Er du opptatt av vei og veivedlikehold, og vil være med å holde god standard på veiene på Sunnmøre?  Til
21.04.2024 Flere steder
Er du opptatt av vei og veivedlikehold? Vi søker deg som vil være med på å holde god standard på
01.05.2024 Lindesnes
Er du opptatt av vei og veivedlikehold, og vil være med å holde god standard på veiene på Sunnmøre?  Til
21.04.2024 Flere steder
Vil du jobbe med å skape energieffektive og bærekraftige bygg? Vi i GK drives av å utvikle, bygge, og drifte
12.05.2024 Tromsø
Vil du være med på reisen mot en mer bærekraftig byggenæring? Vi i GK drives av å utvikle, bygge, og
05.05.2024 Haugesund
Vis alle 34.933 ledige stillinger

Fakta om Internship Gudbrandsdalen