<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Gjensidige Kunne du tenke deg å jobbe med compliance?

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Indre Østfold, Andebu og Nord-Odal Gjensidig Brannkasse er et lokalt forsikringsselskap med markedsområder i Mysen, Rakkestad, Tomter og Marker i Østfold, Andebu på Vestfold siden og Nord-Odal i Innlandet fylkeskommune.

Vi representerer og samarbeider tett med Gjensidige Forsikring og er et økonomisk solid selskap med over 150 års historie.

Hvem er vi?

I Brannkassa har vi vært din lokale forsikringsleverandør siden 1800-tallet, og har i dag 27 ansatte. Med dype røtter i lokal samfunnet forstår vi de unike behovene i vårt område og tilbyr personlige dekninger til kundene våre.

Vår mangeårige historie taler til vår forpliktelse til å gi pålitelig støtte til familier, landbruket og bedrifter. Bli med oss for en praktisk tilnærming til forsikring. Som et mellomstort selskap vil det også medføre en del ad hoc oppgaver.

Vi søker nå etter en Business Controller til Indre Østfold, Andebu og Nord-Odal Gjensidig Brannkasse. Arbeidssted er Mysen.

Har du interesse for risiko og compliance? Da er det kanskje akkurat deg vi er på jakt etter!

Din hverdag som Business Controller

Som Business Controller vil du være en sentral bidragsyter i organisasjonens økonomistyring gjen-nom tett samarbeid med administrerende direktør, revisor og øvrige i administrasjonen.

Du vil være ansvarlig for utarbeidelse av finansrapporter, regnskap, styrende dokumenter og instruk-ser. Dette ansvaret vil medføre oppgaver knyttet til presentasjon og rapportering av avviksanalyser, regnskapsrapporter og ORSA til styret og det offentlige. I tillegg vil du fungere som rådgiver for administrasjonen og styret.

Du vil bli en del av administrasjonen i Brannkassa. Vi er et team på seks kollegaer som jobber med virksomhetsstyring og personal. Vi er ulike personer i avdelingen og engasjerer oss i forskjellige prosjekter og oppgaver internt. Felles for alle er at vi opplever å ha et stort engasjement for organisasjonen.

Vi kan love deg et inkluderende arbeidsmiljø der du vil få muligheten til å utvikle deg både faglig og personlig. Du skal glede deg til å gå på jobb hver eneste dag hos oss! Vi er også opptatt av at du skal få sette ditt eget preg på rollen. Det tror vi skjer gjennom nysgjerrighet og læringslyst - så skal vi tilrettelegge for at du får en god onboardingprosess.

Om deg som søker

Vi ser etter deg som trives med en arbeidshverdag i skjæringspunktet mellom økonomi, regnskap, drift og forretningsutvikling. Du har høyere økonomisk utdannelse på bachelornivå. I tillegg har du erfaring fra tidligere stillinger innen regnskap og controller oppgaver, gjerne fra små eller mellomstore bedrifter.

Videre kjenner du deg igjen i følgende:

  • Du er analytisk, strukturert og nøyaktig
  • Du har god økonomi- og regnskapsforståelse
  • Du ønsker å dele kunnskap og erfaringer med dine med kollegaer, og være med på å dra fagfeltet vårt fremover
  • Du behersker excel og powerpoint godt som arbeidsverktøy

Vi gjør oppmerksom på at stillingen krever vandelsattest, som vil bli innhentet før en eventuell ansettelse.

Hos oss får du

Vi garanterer en arbeidsgiver som bryr seg om sine ansatte og legger til rette for god personlig og faglig utvikling. Vi sørger for at du kan påvirke egen arbeidshverdag i en kultur preget av engasjement, utvikling og deling av beste praksis.

Vi gir deg også muligheten til å jobbe delvis fra hjemmekontor etter avtale. I tillegg har vi kontorloka-ler i flere geografier hvilket gir deg mulighet til å jobbe sporadisk på andre kontorer. Vi tror på fleksibi-litet i arbeidshverdagen, noe vi legger til rette for gjennom gode samhandlings- og arbeidsverktøy.

Du vil også få flere goder, som blant annet spesielt god pensjonsordning, forsikringsordninger med behandlingsforsikring og personalrabatter, firmahytte og sommertid.

Har du spørsmål til stillingen, ta kontakt med:

Roald Fischer, Logg inn for å se kontaktinformasjon, Logg inn for å se kontaktinformasjon

Søknadsfrist: 18.02.2024
Adresse: Mysen

Om arbeidsgiveren

Som ansatt i Gjensidige får du utvikle deg selv og samtidig spille en viktig rolle for oss, for kundene våre og for samfunnet. I tillegg til forsikring kan du jobbe innenfor pensjon og sparing. Blir du en av oss, får du rundt 4 000 kollegaer i Norge, Sverige, Danmark og Baltikum. Jurister, journalister, sosiologer, sykepleiere, kriminalteknikere, utviklere, designere og ingeniører, for å nevne noen. Her favner vi om ulikheter i visshet om at det gjør oss bedre, klokere og sterkere.

Les mer om Gjensidige

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

  • FEB 25
    2024
    2 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
Flere muligheter
Traineeprogram
Internship / Praktikanter

Se flere annonser

Er du opptatt av klima og miljø? Kombiner dette med en meningsfull sommerjobb i Miljødirektoratet! Har du lyst til å
10.03.2024 Flere steder
Vil du være en del av vinnerlaget på en avdeling der det satses offensivt og har god vekst? Bravida Bergen
30.04.2024 Bergen
Vil du bidra til å sikre effektiv organisering og drift av en av landets største bilflåter? Bravida Norge søker nå
27.02.2024 Oslo
Er du glad i faget ditt og ønsker en stilling i et stort og solid selskap? Da kan Bravida være
04.03.2024 Bodø
Bravida er Nordens fremste totalleverandør av tekniske installasjons- og servicetjenester for eiendommer og anlegg, som kombinerer det store selskapets ressurser
17.03.2024 Flere steder
Siden 1905 har Hydro utviklet naturressurser til verdifulle produkter for mennesker og virksomheter, med fokus på trygge og gode arbeidsplasser
11.03.2024 Kvinnherad
Hydro Sunndal er på jakt etter en engasjert og forretningsorientert HR Business Partner som ønsker å spille en kritisk rolle
20.03.2024 Sunndal
Er du klar til å ta styringen over Europas største støperi og spille en nøkkelrolle i leveransen av kvalitetsprodukter til
20.03.2024 Sunndal
Vis alle 55.583 ledige stillinger

Fakta om Gjensidige